|
![]() |
#19081 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Random pitanje, nevezano uz bicikle, donekle uz popravke ![]() Gdje u Zagrebu kupiti WD40, što manji, po mogućnosti na području trešnjevke... U konzumu nema ![]()
![]() |
#19082 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Pevec, bauhaus. Pred 4 godine sam kupio srednji wd40 i još uvijek ga imam ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19083 |
Premuim
|
Jel ima nesto blize od zitnjaka i jankomira?
![]() |
#19086 |
Premuim
|
Ok, to odgovara.. Idem sutra kupit.. Hvala obojici ![]()
![]() |
#19087 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Probaj u željezariji na križanju nehajske i ozaljske, pokraj onog novog fast food-a na istom križanju. Ozaljska 29
![]() |
#19088 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Pozzz
![]() |
#19089 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Može ti biti ako je preusko u tenesici da se zaustavi krvotok i zato ti se smrznu. Nije dobro niti kad staviš preveć robe na sebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19090 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ma ko se još vozi na labudicama. Samo si ti Nik kupi HT-a pa budemo isli skupa na Sv. Geru. ![]() Distrač, kolko nudiš love za thomson elite 410mm? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19093 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Bokte Ziiky. Većina termo-čarapa namijenjenih alpinizmu imaju posebna pojačanja na području papaka. Može bit da ti i cirkulacija šteka kak je 9800pro sugerirao (really Edo? fenomenalan nickname) Opcija ti je još da za izolaciju od vjetra i vode navučeš kondome preko oba palca, pitaj Adaksinju gdje nabavlja tako male dimenzije.
![]() |
#19094 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#19095 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Također, isto nešto tražim za noge. Tajice i trenirka (ona dupla) drže jedva na -10°C, ali za Sljeme i onaj vjetar gore nije. Planirao sam si kupiti donji dio kakav sam kupio gornji burazu. Izgleda kao ronilačko odjelo kakav je materijal. Ali mislim da neće puštati vjetar nikako ili puno manje od tajica ispod trenirke. Ili kupiti one "trenirke" kaj su windstop.
![]() |
![]() |
#19097 |
sto da napisem ?!
|
ja se profurao kvartom na sekinom xc-u ![]() zaaabaaavnooooo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19098 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
Cirkulacija ... nema sta drugo biti. Probati cu jos sa neoprenskim carapama, onim ronikackim. Ne znam da li su sve iste?? Ronilac sam pa sam ih imao prilike koristiti i usred zime u Savi kada smo trazili utopljenike. Oko 3mm su debljine, a to ce sigurno zahtjevati i vecu obucu.
![]() |
![]() |
#19099 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
ne znam za vas, al ja redovito prije setnje ili prije voznje po ovakvom vremenu drmnem 2 deci crnog vina. po mogucnosti ne nekog govna tipa ribar ili slicne kemije koja nema veze s vinom, nego neceg domaceg. nema tog snijega i zime po kojoj mi se prsti smrznu, a imam samo jedne carape i obicne cizme vojnicke. najbolje od svega je kupinovo vino, em grije, em koristi za tlak, srce, za sve zivo. ne ulazite u kojekakve pizdarije tipa te carape i sranja, nego se okrenite prirodi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19101 |
Moderator
|
Ja sam si ubio lanac vožnjom po ovakvom vremenu. Nemam šlauf (a bome nit volje) da to isperem pa ću na proljeće trebati vjerojatno dat 120kn za novi lanac. Moram vidjeti kako će kazeta izdržati ovo vrijeme i hoće li se s nje moć to skinuti. Vjerojatno hoće. Ako ne, i to mi ne gine novo ![]()
![]() |
#19102 |
aka Edo, aka Syncros
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19103 |
d(O.o)b
|
Pozdrav eto prekosutra mi stiže ova makina, kaj mislite? ![]() Jamis Durango 2.0 2011. WHITE http://www.markoprojekt.com/index.php?m=&p=1156 nisam neki napredan bajker, ovo bude više za ture po županiji i guštanje na lijepom vremenu ![]() ![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#19104 |
aka Edo, aka Syncros
|
Samo se ti vozi, pusti sad održavanje. Ionak imaš jedan gratis servis ako uzimaš novoga, ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19105 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
I moj bajk već danima gubav stoji na balkonu, baš mi ga je žao. Strah me iti pogledat kakvi je lanac |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19106 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Što se održavanja tiče, samo nek je lanac nauljen i to je to. Osobno nisam pobornik pranja bajka nakon svake vožnje, ali netko živi u stanu pa eto - mora. Citiraj:
![]() Ja radim 5-10km rute sa bajkom, veselo se voziti po ovome vani. Nije dobro kad je debeli snijeg, nije dobro kad je tanki sloj. Ali ide, barem se dobije dojam kak će biti kad guma prokliže...
![]() |
![]() |
#19107 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Imam ja takvog, samo 2010 model. Ja sam prezadovoljan. A za održavanje, nemaš što osim mazat lanac i kupit si traku za nogavicu jer će si shebat sve hlače pošto nema one plastike zaštitne na prednjoj šajbi ![]() EDIT: Sad će bit 2 takva Jamisa u Vž kad tvoj stigne.
![]() |
![]() |
#19108 |
d(O.o)b
|
oke, fala na odgovorima ![]() kaj se tice trake za nogavicu, mislim ovo koristiti, mozda mi cak pod prsluk priznaju ak me zaustave lol ![]() http://www.dealextreme.com/p/slap-wr...at-night-25498 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19109 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Nula bodova, priznaju se samo svjetla na biciklu. Ta traka se prizna samo tvojim hlačama da ih nezauljiš/nepodereš. Znam ja iz iskustva sa Vž murjacima ![]()
![]() |
#19110 | |
Premium
|
Citiraj:
Stize sa prilicno slabom opremom za 4,5kkn ili je to samo moja profesionalna deformacija posto sam sav u SH ponudi ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|