|
![]() |
#18961 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Kupih, nekak mi je lijepše sijela bijela ![]() Kolko mogu tražit za svoju lulicu ? https://picasaweb.google.com/1092629...CPfb3syZ_ZHvEQ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18962 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Dobro mu je sjela ![]() na spustu bus imao direktniju kontrolu bajka jer je poluga kraca. jos sada neki siri volan i totalno drugaci osjecaj ce biti. Mozes probat ak imas lock on gripove, da si ih sa svake strane pomaknes za 2cm il koliko oces i virtualno si prosiris volan pa da vidis kak ce ti pasat da odmah ne uzimas novi volan ![]() Bome se decki lijepo po kamenju voze ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18968 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Taj je bio na onom videu prjie mjesec dana, isto se spuštao sa tim bajkom po sličnim stazama. Najbolje mi je kad vidim na nekom bajku Totema i na neki način kao izgledaju kao 32mm noge. Onda skužiš da zapravo okvir ima brutalno ogromne promjere profila cijevi ![]()
![]() |
#18970 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Sjećam se i tog videa, nekakav Sunset... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18971 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kak se nekom može gušt bit spuštat po tom kamenju? To mi nikad neće ić u glavu. Kolko mogu dobit za BB mislim od Race Face XC pogona? To ću dobit uz ramu novu. I kolko da tražim za svoju ramu? Ima ogrebotina , ali ništa pretjerano.
![]() |
#18973 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Odvratno!!! Ma da mi ga neko pokloni, prodal bih ga nekom bedaku kaj se pali na 29" i kupil normalni bajk ![]() P.s. jel se to meni čini ili oni nemaju više od 140-160mm hoda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18976 | |||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Htio bih napomenuti da se može vidjeti kako malo opreme nose, kahlica+štitnici za koljena, ništa više. Al fino je pao na onom dijelu lik... Citiraj:
Rama 400kn. Lagan si, nisi ju silovao, ima par ogrebotinica, otići će to samo treba strpljiv biti. -- Muke sa mojim pogonom koji ima lufta na prihvatu za kurble su došle kraju, počastio sam se sithlordovim SLXom, samo se trebamo naći za preuzimanje. Ovaj moj stari, jel to vrijedi prodavati? 24-36 šajbe sa metalnim bashem, STYLO kurble sa GXP osovinom. Zbog ove mane na kurbli, koja se može riješiti podstavljanjem limenke od cole ( ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18977 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Fino si se počastio, nema šta. Valjda si skinuo malo cijenu, onih 800kn je bilo malo šarf. Pokazao sam ti bio di on živi kad smo se vraćali od DariaV ak se sjećaš, valjda ćete se nać barem negdje na pola puta, recimo na glavnom kolodvoru oko 2 na kavi ![]()
![]() |
#18978 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=67949 predobro izgleda ova lula i volan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18983 |
Registered User
|
http://www.bikeradar.com/news/articl...-silver-32960/ Evo malo porazne statistike za ove koji olakšavaju bajkove ![]()
![]() |
#18984 |
Premium
|
To je po meni daleko pretjerano... Pa po eBayu uzmeš sve karbonske komponente sa XT mjenjačima i kotačima od 1800 grama i rigridom i ispod 10kg si već. Ima jedan lik na MTBr sa eBaya složio bajk za 750$ ispod 10kg , par djelova je rabljenih kupio. Ja kad uzmem ovu ramu i stavim gore Speed Kingove sam na 10.3cca , a bajk me izašao oko 5500kn uključujući 4 seta guma. I ovo kaj su napisali da sa 7 na 6 kg dođe 20000kn je glupost obična. On će kupit komponente u vrijednosti 20000kn , al će svoje prodat za BAREM 10000kn zato kaj je sa svog bajka već skinuo vrhunske djelove...
![]() |
#18985 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Ginem za vožnjom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18986 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18987 |
Avocado
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18988 |
Registered User
|
Samo se ti tješi Lovro ![]() Ajde skini 300grama na kotačima pa javi kolko te koštalo XD Nakon toga skini još 400grama na bremzama, 200 na pogonu, 50 na kazeti. Kad si s tim gotov, onda kreni kemijat s karbonom tek. Sic štange po 700kn, lule od 500kn, volani od 700kn. Pa SPD pedale tipa Eggbeater. Jesi ispod 9kg već? Brijem da nisi, a ulupo si brat bratu još minimalno 5 i pol pa da ti rođeni brat prodaje dijelove ![]() I ja ginem, ovo je u kurcu. Više me leđa bole od uredskog stolca nego od vožnje i padova. Više mi suze oči od monitora nego od vjetra koji me šiba. Više me dupe boli od tretmana na poslu nego sica kad zaboravim bicke ![]()
![]() |
#18989 |
Premium
|
Dobro sad vi pretjerujete jer ja jedini branim WW ( Salvarez ti im reci ! ) Na kočnicama je gotovo nemoguče skinut 400 grama , jer trenutne imaju 700. Ja računam skidanje grama do 10kg , poslije je već jako skupo. Sutra kad dođem iz škole vam napišem kak skinut sa mog bajka 1.3kg za 5000kn pa ćete vidit da je moguče. ( 5000kn zato kaj je Sile rekao 5500kn )
![]() |
#18990 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Znači razlog skupoće je samo u manjoj kilaži, budući da su ljudi očito spremni platiti to. Po mom nepotrebno, jeftinije onda da sam vozač skine koju kilu pa dođeš na isto ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|