| 
 | |||||||||||
|  21.10.2004., 16:16 | #1861 | 
| Super Moderators Datum registracije: May 2002 Lokacija: Zg 
				 |  | 
|   |   | 
|  26.10.2004., 13:30 | #1862 | 
				 | Hmmmmm....a gdje nam je Mitzek???:confused:  Izgleda da je Tanja počela upotrebljavati bič i lance      , nema ga nigdje, ni od korova... Nije valjda da je negdje našla opet račune od hardwarea pa sad kleči na kuruzi    | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  27.10.2004., 12:46 | #1863 | |
| Prigorec po defaultu Datum registracije: Mar 2003 Lokacija: Pušća Gornja 
				 |  gdo z vragom tikve sadi... Citiraj: 
 ma neee..... za promjenu moram male i delati..... jucer Osijek i B Manastir, neki dan Plitvice i Licka zupanija,sutra zemla frustriranih Janeza....znate kak vec ide :soferska je tuga pregolema,a lapic mi nema gprs karticu da se javljam s terena onda, Jr je pokupil 5 komada u skoli i 8 neopravdanih, Jrka je imala nastup na popevkama Zagorja,zena iskala posel.... pes je pojel macke i tak...nis novoga,sve po starom.. mnego, lahko za mene, ja tak i tak falim samo 2-3 Zderonja, al di nam je Dotur???? Dr Rak je u bespucima internetske nestvarnosti zapel u kvantnom toku pretvarajuci alkemicarskim formulama blato u zlato...ocito mu je uspjelo kad se nis ne javlja... a decec Fr.. ovaaj Hojza bi stel neko okupljanje,ha...kaj je dobil na lotu pa da pocasti......Baka je navek za...a i ja kad sam pri penezima, al avaj vec dugo beziju od mene... | |
|   |   | 
|  28.10.2004., 04:37 | #1865 | 
| Premium Datum registracije: Aug 2004 Lokacija: Istra 
				 | Gljive? Na pizzi su najbolje. A ono jebote teme. Zderonje. A ko ce drugi zderat nego mi kraj kompa. Gledas u monitor i jedes nesto.  Jelc,nisam citao thread od pocetka (a ko bi)ali imam osjecaj da si cipele nisi odavno vidio od stomaka.    | 
|   |   | 
|  28.10.2004., 14:11 | #1867 | |
| Headbangig Grunf! Datum registracije: Aug 2003 Lokacija: headbanger's ball 
				 | Citiraj: 

__________________ Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S.  , Heavy Metal Thunder! Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!  Alfisti site, Alfisti forum | |
|   |   | 
|  28.10.2004., 14:33 | #1868 | 
				 | Molim bez komentara o opsegu struka   Moj varira oko 110cm +/- 5cm... Kaj se tiče gljiva-dobre su bogme i u jelu poznatijem kao "teleći medaljoni u umaku sa šampinjonima", a mogu biti i druge gljive... Mljac... Ne mogu a da se ne pohvalim-preključe sam se ubio sa dinstanim zeljem(dinstano tak jasno sa špekom i šunkicom) i kolutom krvavica...joj...bilo je malo slanije tak da sam popio poslje dvije boce jamničke. Kad smo već kod recepata-trenutno me zanima za gusja jetra, dovlekel sam doma komad od 90 dkg i sad si gruntam kak bi ih najbolje napravil??? | 
|   |   | 
|  28.10.2004., 16:38 | #1869 | |
| Premium Datum registracije: Nov 2003 Lokacija: Zagreb 
				 | Citiraj: 
 | |
|   |   | 
|  28.10.2004., 20:44 | #1870 | |
				 | Citiraj: 
   Sad sam dovukao onu knjižurinu od Pellaprata pa istražujem malo... | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  02.11.2004., 23:27 | #1871 | 
				 | Ajmo Žderonje-postrojavanje   Da vidimo tko sve od Žderonja dolazi u petak. Kako sada stvari stoje, ja dolazim-najvjerovatnije budem auto ostavil doma tak da se i ja jednom pošteno usvinjim dobrom starom Žujom.   Tko sve ide? | 
|   |   | 
|  03.11.2004., 01:43 | #1872 | 
				 |  : cheers2 Za žuju spreman 
				__________________ Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S.  , Heavy Metal Thunder! Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!  Alfisti site, Alfisti forum | 
|   |   | 
|  03.11.2004., 01:51 | #1873 | 
| Premium Datum registracije: Sep 2003 Lokacija: Ispred kompa 
				 | iako jos nisam pravi zderonja samo najavljujem da bum dosel na meetiin. nadam se da bu cijela postava zderonja bila prisutna. inace danas sam tek skuzil da zapravo u petak moram biti na treningu i trner bume vubil kad mu kazem kam idem i kaj bum radil, ono bitno je kao da se furamo na zdrav zivot a iza ledja       i zderilo 
				__________________ | 
|   |   | 
|  03.11.2004., 10:34 | #1875 | |
				 |  tri,cetr...... Citiraj: 
 zemi par vrecica plasticnih za po aftu.....  | |
|   |   | 
|  03.11.2004., 11:07 | #1876 | |
| Ekspert iz sjene ... Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: New Eden 
				 | 

Re: tri,cetr......
			 Citiraj: 
   Samo to prebaci u neki lagani zagrebački i dogovoreno ( uz priloge normalno  )  | |
|   |   | 
|  03.11.2004., 11:23 | #1877 | |
				 | 

Re: Re: tri,cetr......
			 Citiraj: 

__________________ Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S.  , Heavy Metal Thunder! Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!  Alfisti site, Alfisti forum | |
|   |   | 
|  03.11.2004., 11:33 | #1878 | 
				 | Paske-ponesi hamper da možemo bluvat      | 
|   |   | 
|  03.11.2004., 14:50 | #1880 | 
				 | Više-manje će Žderonje biti na okupu, još AMD-jac ne zna kak točno dela (čitaj mora pitat ženu  ), a RAK-a već duže vrijeme nema na forumu...bog te pita gdje je taj nestal... Sve si nekaj gruntam da bi bilo pametno da se ogrebem kod žene da već u petak popodne skuha juhu, tak da se u subotu ujutro imam čime lječiti    | 
|   |   | 
|  03.11.2004., 18:11 | #1881 | 
| ono ispred konpjuktora Datum registracije: Apr 2003 Lokacija: zagreb 
				 | samo malo. kaj netko u petak misli piti alkohol ?   nego, gosin. precednik este vi morti obavijestili Baku da joj stiže armija? miclim... ekipa uglavnom neće klopat... to je kakti forum meeting, ali ja bi ipak nekaj nabrzaka gricnul (neke šampinjone i gicu). ono ne... idem drito s posla, nebum niš ijel, a znate da nektar nemre iti na prazan želudac. 
				__________________ | 
|   |   | 
|  22.11.2004., 20:50 | #1884 | 
| Moderator Datum registracije: Jun 2003 Lokacija: Kuća 
				 | Pa di ste žderonje. Od vas ni slova ni glasa. O nekima se pričaju samo još legende (Mitzek) i o njegvim djetama nakon koje se dobije kila puta dva  . Jelc se udubil u novu MBO i carsko meso, a za ostalima bumo tjeralicu raspisali s nagradom (mješano meso s lukom i ajvarom).   Danas sam imal želju da po prvi put napravim buhtle s pekmezom i uspjelo mi je.      :clap:  Tjesto je bilo odlično, ali oblik je bil malo čudan (nisu bili iste veličine). Svejedno sam se dobro nakrmačil i sad mi je zlo pa sam vam se moral izjadat. 
				__________________ | 
|   |   | 
|  22.11.2004., 21:19 | #1885 | 
				 | je nekak je zamrlo kad se mitzek nis  ne javlja a Jelc ocito toliko spota AN7 da nema vremena nekaj tu postat. 
				__________________ Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S.  , Heavy Metal Thunder! Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!  Alfisti site, Alfisti forum | 
|   |   | 
|  22.11.2004., 22:20 | #1886 | 
				 |  meni fali Rakonja.. pa se solidariziram s njim.......a i preveč je dece kaj se svuda zapikavleju pak mene starca žifciraju...rekoh sebi, bolje ti je u penziju nego vu Lepoglavu-- za grdu glavu!      a imal sam i nekih šuškavih teškoč. pak mi nije bilo do hincanja..... al.....Božić je bljizuuuuu!!!!!       evo, otvaram faking temu za Žderonje--kaj bume krkali za Božića???????: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : | 
|   |   | 
|  22.11.2004., 22:29 | #1887 | 
				 | Ja sam jučer odlučio prerezati malo rutinu dosadnih ručkova pa sam se sjetio graha i zelja       Joj...tak sam se ukrmčio da mi je čironja prošljakal   I sve zalio sa Božićnom Žujom...onak...malo je friška, nije mi baš legla...  | 
|   |   | 
|  22.11.2004., 22:52 | #1888 | 
				 | e vis vis, bozicna zuja, ovogodisnju jos nisam probal ja derem sam po Zuji strong ima mi bolji smek, onak okus je puniji i nesto slatko gorkijineznamkak d aopisem 
|   |   | 
|  22.11.2004., 23:37 | #1889 | 
				 | Da, Strong je čist ok   Ova nova Božićna je onak...barem prvih par komada      | 
|   |   | 
|  23.11.2004., 00:47 | #1890 | 
				 | Ah ta bozicna ja se sijecam jos kad sam pred dost godina u Crikvi s frendm na ljeto!!!! nasel bozicnu u frizderu. 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |