|
![]() |
#1861 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1862 |
Super Moderators
|
Hmmmmm....a gdje nam je Mitzek???:confused: Izgleda da je Tanja počela upotrebljavati bič i lance ![]() ![]() ![]() Nije valjda da je negdje našla opet račune od hardwarea pa sad kleči na kuruzi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1863 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
ma neee..... za promjenu moram male i delati..... jucer Osijek i B Manastir, neki dan Plitvice i Licka zupanija,sutra zemla frustriranih Janeza....znate kak vec ide :soferska je tuga pregolema,a lapic mi nema gprs karticu da se javljam s terena onda, Jr je pokupil 5 komada u skoli i 8 neopravdanih, Jrka je imala nastup na popevkama Zagorja,zena iskala posel.... pes je pojel macke i tak...nis novoga,sve po starom.. mnego, lahko za mene, ja tak i tak falim samo 2-3 Zderonja, al di nam je Dotur???? Dr Rak je u bespucima internetske nestvarnosti zapel u kvantnom toku pretvarajuci alkemicarskim formulama blato u zlato...ocito mu je uspjelo kad se nis ne javlja... a decec Fr.. ovaaj Hojza bi stel neko okupljanje,ha...kaj je dobil na lotu pa da pocasti......Baka je navek za...a i ja kad sam pri penezima, al avaj vec dugo beziju od mene... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Gljive? Na pizzi su najbolje. A ono jebote teme. Zderonje. A ko ce drugi zderat nego mi kraj kompa. Gledas u monitor i jedes nesto. Jelc,nisam citao thread od pocetka (a ko bi)ali imam osjecaj da si cipele nisi odavno vidio od stomaka. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1867 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
Super Moderators
|
Molim bez komentara o opsegu struka ![]() Moj varira oko 110cm +/- 5cm... Kaj se tiče gljiva-dobre su bogme i u jelu poznatijem kao "teleći medaljoni u umaku sa šampinjonima", a mogu biti i druge gljive... Mljac... Ne mogu a da se ne pohvalim-preključe sam se ubio sa dinstanim zeljem(dinstano tak jasno sa špekom i šunkicom) i kolutom krvavica...joj...bilo je malo slanije tak da sam popio poslje dvije boce jamničke. Kad smo već kod recepata-trenutno me zanima za gusja jetra, dovlekel sam doma komad od 90 dkg i sad si gruntam kak bi ih najbolje napravil??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1869 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1870 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Sad sam dovukao onu knjižurinu od Pellaprata pa istražujem malo... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1871 |
Super Moderators
|
Ajmo Žderonje-postrojavanje ![]() Da vidimo tko sve od Žderonja dolazi u petak. Kako sada stvari stoje, ja dolazim-najvjerovatnije budem auto ostavil doma tak da se i ja jednom pošteno usvinjim dobrom starom Žujom. ![]() Tko sve ide? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1872 |
Headbangig Grunf!
|
![]() Za žuju spreman
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1873 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
iako jos nisam pravi zderonja samo najavljujem da bum dosel na meetiin. nadam se da bu cijela postava zderonja bila prisutna. inace danas sam tek skuzil da zapravo u petak moram biti na treningu i trner bume vubil kad mu kazem kam idem i kaj bum radil, ono bitno je kao da se furamo na zdrav zivot a iza ledja ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1875 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
zemi par vrecica plasticnih za po aftu..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1876 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: tri,cetr......
Citiraj:
![]() Samo to prebaci u neki lagani zagrebački i dogovoreno ( uz priloge normalno ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1877 | |
Headbangig Grunf!
|
Re: Re: tri,cetr......
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Super Moderators
|
Paske-ponesi hamper da možemo bluvat ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1880 |
Super Moderators
|
Više-manje će Žderonje biti na okupu, još AMD-jac ne zna kak točno dela (čitaj mora pitat ženu ![]() Sve si nekaj gruntam da bi bilo pametno da se ogrebem kod žene da već u petak popodne skuha juhu, tak da se u subotu ujutro imam čime lječiti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1881 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
samo malo. kaj netko u petak misli piti alkohol ? ![]() nego, gosin. precednik este vi morti obavijestili Baku da joj stiže armija? miclim... ekipa uglavnom neće klopat... to je kakti forum meeting, ali ja bi ipak nekaj nabrzaka gricnul (neke šampinjone i gicu). ono ne... idem drito s posla, nebum niš ijel, a znate da nektar nemre iti na prazan želudac.
![]() |
#1884 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Pa di ste žderonje. Od vas ni slova ni glasa. O nekima se pričaju samo još legende (Mitzek) i o njegvim djetama nakon koje se dobije kila puta dva ![]() Jelc se udubil u novu MBO i carsko meso, a za ostalima bumo tjeralicu raspisali s nagradom (mješano meso s lukom i ajvarom). ![]() Danas sam imal želju da po prvi put napravim buhtle s pekmezom i uspjelo mi je. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1885 |
Headbangig Grunf!
|
je nekak je zamrlo kad se mitzek nis ne javlja a Jelc ocito toliko spota AN7 da nema vremena nekaj tu postat.
![]() |
![]() |
![]() |
#1886 |
Prigorec po defaultu
|
![]() pa se solidariziram s njim.......a i preveč je dece kaj se svuda zapikavleju pak mene starca žifciraju...rekoh sebi, bolje ti je u penziju nego vu Lepoglavu-- za grdu glavu! ![]() ![]() ![]() a imal sam i nekih šuškavih teškoč. pak mi nije bilo do hincanja..... al.....Božić je bljizuuuuu!!!!! ![]() ![]() ![]() evo, otvaram faking temu za Žderonje--kaj bume krkali za Božića???????: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
Super Moderators
|
Ja sam jučer odlučio prerezati malo rutinu dosadnih ručkova pa sam se sjetio graha i zelja ![]() ![]() ![]() Joj...tak sam se ukrmčio da mi je čironja prošljakal ![]() I sve zalio sa Božićnom Žujom...onak...malo je friška, nije mi baš legla... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1888 |
Headbangig Grunf!
|
e vis vis, bozicna zuja, ovogodisnju jos nisam probal ja derem sam po Zuji strong ima mi bolji smek, onak okus je puniji i nesto slatko gorkijineznamkak d aopisem
![]() |
![]() |
![]() |
#1889 |
Super Moderators
|
Da, Strong je čist ok ![]() Ova nova Božićna je onak...barem prvih par komada ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Headbangig Grunf!
|
Ah ta bozicna ja se sijecam jos kad sam pred dost godina u Crikvi s frendm na ljeto!!!! nasel bozicnu u frizderu.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|