|
![]() |
#18691 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ja bi je znao pogoditi bez problema (sve u videu) ![]() bikča mi je omiljena za penjanje pehaka ![]() ![]() lijep video i sviđa mi se i ovaj kut snimanja ![]() na kraju sam više gledao foxa i kako lijepo upija nego stazu i vožnju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18692 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Kolko novaca ta headspin naba? ne ide mi se do MP-a ako ne moram.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18693 |
sto da napisem ?!
|
dosta su česte tako da sam siguran da bi se dalo nešto upecati i polovnjaka. ja sam svoju dao za sto kn. mislim da je nova oko 350kn + adapter. ako se ne varam, i bizmark dobrim dijelom dila dabombom, pa bi valjalo i tamo priupitati ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18694 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#18695 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#18700 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Bas gledam jutros je -15 na sljemenu ![]() A cuj, ako cu imat vremena ici cu svakako ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18701 |
sto da napisem ?!
|
jel ide bus gore ??? ![]() ja sam za ako se ide busom ili bilo kojim drugim oblikom prijevoza ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18702 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Taman da ti se papci do dole smrznu ![]() Ja neću ovaj vikend, ne smrzava mi se Inače u intersportu (na Vukovarskoj, Mercator) su brutala popusti, skoro sve je na 50% Kupio sam si icepeak tanku jaknu za 200kn, inače je 400 Ima još nešto baselayera, ostalo je trenirki, jakni, hlača.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18706 |
|
Hehe. Vec ste me poceli prcat. Vjerujte mi da bi svaki dan isao na Sljeme kad bih mogao, a ne samo vikend. U zadnje vrijeme radim i po cijeli dan (09-22h) tako da me i to malo koci, al ajd, bit ce bolje - kaze mali Mujo ![]() Vidjet cu jos za vikend, ako cu zaista imat vremena ici cu sigurno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18707 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() Mogu ih poslikat pa pošaljem slike, platio ih 150-200kn ne sjećam se točno, tvoje su za 100 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18708 |
Moderator
|
@Cuks Jučer sam probao odzračiti M596 svoju. Ista stvar mi se dogodila kao i tebi - počelo mi je curiti ulje kod spoja ručice i poklopca rezervoara. A stvarno sam polagano gurao špricu. Nešto ne štima sa tim ručicama sigurno, membrana ne brtvi. Onda sam pokušao old skul odzračivanjem, malo je bolje, ali i dalje trebam pumpati ručicu. Evo slike unutrašnjosti, vjerujem da je kod SLXa slično: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18709 |
|
Eto vidis. Nesto su tu sigurno zajebali. Ja cu sad za vikend svoju probat opet slozit. Bojim se da ako ne uspijem da bi mogle kocnice na bubanj. One stare M486 me nikad nisu zajebavale, a imao sam ih preko 6 mj. Samo zamjenio pakne i vozi misko. Al nesto mi se cini da samo zadnja zeza jer prednju sam isto otvarao i sve je ok. Bas kad sam poceo imat probleme sa zadnjom prednju sam otvorio da vidim kak ide redoslijed kad se sklapa natrag i prednja radi super. Uvijek je isti hod rucice kako god da okrenem bajk dok zadnju uvijek moram pumpat sto mi stvarno uzasno ide na zivce. EDIT: Sta si to zaokruzio crvenim, onaj bijeli semering. Njega si sam slagao? ...jer koliko znam crni dolaze sa kocnicama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18710 |
Moderator
|
Ma to sam nesto pisao na MTBRu pa sam obiljezio da je kod jednog sarafa dosao taj plasticni podlozak koji omogucuje da saraf jace stisne limic koji stisce membranu. Kod desnog srafa te plastike nije bilo. Zato sam i stavio upitnik, da nije to mozda uzrok curenju. Iako je poklopac rucice kod tog sarafa i malo drugacije konstruiran, pa valjda poklopac stisce preko tog desnog sarafa membranu. Edit: Kod mene je bijeli taj plasticni dio.
![]() |
#18712 | ||
|
Citiraj:
Morat cu pronac neke podloske il nesto da to malo bolje stisne. Kazem ti da sam vec lud oko toga. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18713 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Avid Sokić 7 FTW!!! ![]()
![]() |
#18715 | |
Moderator
|
Citiraj:
To onaj sokić 7 koji nema 50% snage kao kad si ga kupio ![]()
![]() |
![]() |
#18716 | |
|
Onda super. Mozes probat dignut bike pod 90 stupnjeva (okomito) jer skuzio sam da ne izadje sav zrak van kada je bike u horizontalnom (normalnom) polozaju. Na taj nacin bi sav zrak trebao izaci van te bi ti onda trebao osjecaj na rucici biti normalan a ne gnjecav. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18717 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#18718 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() Inače dok sam odzračivao tako da sam gurao ulje odozdo prema gore i obrnuto, pojavljivali su mi se mali mjehurići zraka. Ali nije to još to.
![]() |
![]() |
#18719 |
|
Ja sam sve to radio sto i ti i uvijek je bilo zraka u sistemu. Recimo, cim nisam na ravnom terenu sa bajkom odmah je rucica propadala. Tako da sam dosao do zakljucka da treba bike podignut okomito da zrak u potpunosti izadje van. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18720 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Čini mi se da će neki morat cijelo vrijeme na stražnjem kotaču voziti da im kočnice rade ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|