|
![]() |
#18661 |
Pink Wraith driver
Datum registracije: Mar 2015
|
Drug Brko je hejter. :P Pogledao Revolver (2005) i ne odgovaram na pritužbe ako vam se ne svidi. :P ima nekak nizak skor od kritičara, ali meni je bio super. Guy Ritchie mi uvijek radi simpa filmove, tak o kriminalcima, prevarantima i sve to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18662 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Tako je. Hejter sam glupih filmova ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18664 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() Citiraj:
Dobar ali jako specifican film ... Materijalna prevara i kriminalci tu su u drugom planu. Ovdje je rijec o prevari samoga sebe, vlastite lazne osobnosti , identiteta tj EGA . Citiraj:
Pogodak u SRIDU ![]() EGO koji svi imamo u vecoj ili manjoj mjeri ... ...Ego ima sve želje, ambicije, potrebe da uvijek bude u pravu, na vrhu svega, proizvodi nevolje, patnju, sukobe, razočarenja, strah, želju za kontrolom, moći, posjedovanjem.
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 07.03.2016. u 13:52. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18665 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Blue spirit jako dobar video si stavio,ne traje dugo a puno govori ako imas jos kakvih slobodno ih zaljepi. Inače meni dobri filmovi koje sam pogledao:Gospodar prstenova(serijal),zelena milja,Forest Gump,Kum(serijal) i zadnji koji sam pogledao a da mi je dobar bio je Instink.Volim filmove sa poukama ili nekim porukama a da nije samo akcija ili neka isprazna priča,mislim dalo bi se naći još dobrih filmova al ko će ih sve popamtit al ovi što sam naveo su mi nekako top |
![]() |
![]() |
![]() |
#18666 | ||
Premium
|
U mom sigu imas preporuke filmova, pogledaj si , među njima ima i dobrih komedija koje nose poruku / pouku u sebi. Apsolutna preporuka : Prvi je " pitak " za siroke mase, a ostala 2 nisu za svaciji ukus + treba bit raspolozen i koncentriran za njih. Peaceful Warrior (2006) Odlican motivacijski film snimljen prema Best Seller knjizi, pun zivotnih istina, nosi poruku u sebi. Citiraj:
My Dinner with Andre (1981) Dva prijatelje nađu se u restoranu i vode " duboke- filozofske " razgovore o svom i samom životu opcenito. Waking Life (2001) Još jedan u slicnom tonu, doduse puno zivahniji od gornjeg i totalno otkacen. Citiraj:
EDIT: @syss odrzao sam obecanje koje sam ti dao. ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 08.03.2016. u 14:25. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18667 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Gledao tko Gods of Egypt?
![]() |
#18668 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja. Meni za sada najgori film koji sam gledao zadnjih godinu-dvije. Cijeli film CGI! Bez CGI-a bi bilo par ljudi koji bi stajali u sredini zelene dvorane. Ali to me ne smeta. Film je ono što ga čini smećem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18669 |
|
A sranje... sad vidim oi ocjene...nije ni 6 lol
![]() |
#18670 |
Premium
|
Ne da se ne isplati gledati u Cinestaru, nego se ne isplati ni plačati struja koju ćeš potrošiti doma kad ćeš gledati na kompu/tv-u. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18671 |
|
Hhahha..e bas ga budem pogledala :P
![]() |
#18672 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Meni sjedne svaki njegov film (Tarantino), nisam se još uspio razočarati. Ili mi je vrh vrhova poput Pulpa ili mi je jako zabavan poput ostalih. Hateful Eight su Dogsi na divljem zapadu, urnebesno zabavno. Fora sa vratima je već sada legendarna a priča o osveti i silovanju među najluđim dijelovima što je do sada snimio...a to nije mala stvar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18673 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
WTF?? http://www.imdb.com/title/tt3300542/ se oni salje or what? ne razumijem kako tim glumcima nije bed glumit u ovakvim bedastocama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18675 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Ništa iznenađujuće. Dalo se naslutiti na osnovu trailera, a isto vrijedi i za većinu filmova u proteklih par god. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18676 |
|
Ako mislis na Butler-a njemu nejde odavno. A i ne znam..on je valjda samo za ženski dio publike ![]() Morgan, mislim da je njemu sad već svejedno gdje glumi, bitno da pomalo kaplje lova. Istina, od filma Gods of Egypt sam ocekivala vise... ..
![]() |
#18677 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Hvala za preporuke,sigurno ću pogledati kad uhvatim vremena. The Blue Elephant je zadnji film koji mi je ostavio nekakav utisak,malo duže traje ima elemente horora al je u biti dobro ispričana priča on nekakvom phihijatru/terapeutu koji je dobio posao u umobolnici na jednom zanimljivom slučaju.Uglavnom vrijedi pogledati makar sam se nakon filma osječao nekako depresivno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18678 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Meni nije jasno kako neko od filmova tipa gods of egypt može očekivati nešto drugo osim hrpe CGI-a i loše glume? To je ko da ideš gledati Croatia Sesvete-Zadar u 11 mjesecu i nadaš se dobrom nogometu. Meni jednostavno inteligencija ne dozvoljava ić dat pare za gledati tako nešto.....al to sam ja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18680 |
|
Nisam dala pare nego gledala doma. Nažalost umjesto da rade sve bolje filmove, ide na gore... Pričalo se i da će nanovo ekranizirati 10 zapovjedi, sve me strah sto ce od toga napraviti :/ Nego nisam sad trenutno gledala na imdb-u , sprema li se neki dobar psiho triler?
![]() |
#18681 | |
Premium
|
Citiraj:
A 'ko je rekao da sam očekivao nešto drugo? Samo sam napisao kratak dojam na film koji je sranje. A što se tiče love, nisam ja dao, nego je cijela firma išla, a i da jesam ne čini me manje inteligentnim od tebe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18683 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Bez obzira o kom se filmu radi i dal je dobar ili loš ... Laicki receno ili se vodis osjecajima ( voliš tu temu, glumc a/icu itd.) il si vođen razumom. Mozak ima 3 kata - razine za procesuiranje informacija. Ovisno na kojoj se razini informacija procesurira takav ce biti i odabir - viđenje - reakcija pojedine osobe. To sto smo slabi na dobar hardware, automobile, zene, temu-radnju i sl ne cini nas manje ili vise inteligentnim od ostalih. Cini nas ljudima kao i sve ostale koji imaju svojih slabih i jakih tocaka.
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 09.03.2016. u 13:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18685 |
Premium
|
A što želiš reći točno? Da ekipa s posla ne može otići na par pivi poslije posla, otići u centar gdje je Cinestar, sjetiti se u pola 12 da bi mogli gledati film, o otići na jedino što je još igralo? Jebeš takvu inteligenciju koja funkcionira na način da nakon par rečenica vizualizira osobu ili firmu (u mom slučaju) i zna sve o navedenoj. Negativno uglavnom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18686 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nekidan gledao na nekoj lokalnoj TV emisiju o filmu 'Kratki rezovi'. Lik je popljuvao GoE da to nije bilo normalno.
![]() |
#18687 |
Premium
|
Ne vidim svrhu ove diskusije. Iz cega iscitat (ne) kvalitetu filma , covera ili forspana ako nema kritika ? Neki filmovi su jednostavno lutija ![]() Sto bi onda trebali reci oni koji su isli na premijeru novog bonda ili SW... ? Ni prvi ni zadnji fim, od kojih imas nekakva pozitivna ocekivanja a ispadne corak. Bez obzira kakvi su uvjek ce biti oprecnih mišljenja npr The revenant i Deadpool
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 09.03.2016. u 14:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18688 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18690 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Gods of Egypt je odron.Ovdje nema rasprave o razlicitim ukusima, jer je ovo cinjenica.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|