|
![]() |
#18541 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Imam preko 150 narudžbi preko neta i uvijek su samo veće kutije završile na carini Najbolja fora je bila kad sam naručio jedan materijal, ogromna kutija a vrijednost s poštarinom je bila 10-ak dolara pa mi nisu vjerovali ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18542 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
isto kod mene, 50ak paketa stiglo - nikad nijedan ocarinjen. nikad nista vece od kutije za patike recimo, i nikad prek 300kn. osim kaj sam hellboyu s dba narucivao ciklokomp za oko 400kn, al to je doslo u maloj kutiji pa ni to nisu carinili ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18543 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#18544 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Kad smo kod toga upravo narucih sa CR-a ove goggle. Kako cu proc sa carinom ostaje za vidjet. Napisao sam im da mi ni slucajno ne salju preko DHL-a posiljku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18545 | |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18546 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
našao bi nešto sigurno !!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18547 |
Moderator
|
Odvozili Srale i ja 2 grebena, a bome i mislim da će mu ostati urezana u pamćenje. Na spustu je probao sve otpeljati, nešto i ponoviti, ali neiskustvo je uzelo danak. Ali ono, barem nije bitchao na spustu, odradio ih je muški po ovom snijegu ! Sve u svemu, gore je sunce, podloga je većinom snijeg tanki i to je ok.
![]() |
#18548 |
|
Jbg, za ove sam bar siguran da ima zamjenskih dijelova ![]() Mogao sam i jeftinije proc i uzet na blef Thor Enemy koje mi puno bolje izgledaju, al jbg. Ovo mi je bilo sigurnije da cu pogodit iz prve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18550 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18553 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18554 |
Moderator
|
![]() |
#18555 | |
|
Citiraj:
One tvoje goggle se nisu opce maglile jucer? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18556 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#18558 |
Moderator
|
Ma na usponu je malo krepao, ali se trudio. ![]() Ostalo neka Vam on kaže kako mu je bilo ![]()
![]() |
#18559 | |
Premium
|
Citiraj:
Samo jedna stvar, kad izdišeš na usta, usmjeri zrak prema dolje, jer će ti se inače odbit drito na naočale pa će se zamaglit |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18560 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kako sam ubo ne vjerujem ! Albert je Snake skin foldable , 610 grama , Smart sam je obična verzija , 560 grama. Tak da možda 300 grama idem gore. Brijem da stavim za 250kn obje prodavat da bi odmah otišle. Dotka u četvrtak ujutro? Može i petak. Možda čak i Sljeme ak bude 9h tunel.
![]() |
#18562 | |
|
Citiraj:
Da, vidio sam da ih nisi skidao pa reko super ![]() Bitno da ih ne moram non stop skidat i brisat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18565 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Nego kaj, treba imat skilla za pobrat stablo guzicom ![]() A daj Vuco, naravno da Srale neće reć da se razbio, a nas zanima baš ![]() Ja sam u subotu htio da nakon pilane idemo na Strmopeć, nije bilo zainteresiranih. Treba vježbat te switcheve. Ja se osobno trebam malo oslobodit da počnem radit stoppie i manual, bez toga nikad neću neke bitnije vještine poput front-pivota ili hopanja naučit.
![]() |
#18567 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18568 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Meni je izgledalo užasno, a on je prošao bez ijedne ozljede. Onda sam stao na rub da ga uhvatim u slučaju da opet pokuša letiti i probao je još par puta, ali nije išlo. I na kraju je još htio mostić kod Pilane proć sa bajkom, već sam ga vidio u potoku ili na kolcu onome i lijepo ga zamolio da je dosta za danas... Na kraju je skužio da je previše naprijed, dok se ja zavučem iznad stražnjeg kotača i ako nešta krene po krivu, noge će stat na zemlju i neće me ziher baciti. I prednji kotač puno ranije zavinem u zavoj i onda ga pustim da kliže po zemlji, tako da mi ostane više prostora za stražnji kotač. Na jednom switchbacku sam uspio i front pivot napraviti, ali ne za 180° već ono, za ~90° (možda i manje), taman koliko mi je trebalo. Super mi je ta Strmopeć. I gore i dolje... Ako si za koji dan da se ide gore, reci samo ![]()
![]() |
![]() |
#18570 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Danas sam se ponovio sa Thomson Elite setback sic stangom ![]() Ona specialized koju imam je promjer 30.8 sto je nevjerovatno jer je stanga dosla sa Endurom kojem je promjer 30.9. A truvativovu sam prodao jer je bila predugacka, ali cu morat kratit i Thomsonku jer je i ona 410mm tak da imam viska jedno 100mm ![]() Jbga, mislio sam da cu moc vozit sa 30.8 stangom ali se je previse mrdala tak da nisam htio da mi slucajno kreka rama na tom mjestu, a ovo je jos malo ulaganja da bajk ide ispod 14kg ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|