|
![]() |
#18451 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ja sam temeljit ![]() ![]() hahaha, vozim zbog stajanja ![]() heheheee dao bi ja vama prikoličara i rudu da parkiravate malo ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18452 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Max, ja ti ne budem govorio kak da se voziš, ali ak se misliš vozit ko po jajima onda si omašio fudbal sa endurom. Sjeti me se kad ćeš ga prodavati ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18456 |
Moderator
|
![]() |
#18457 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Max se vozi kak se vozi jer je toliko pametan da sam zna da nije baš ziher sa nekim stvarima pa ide sporije, što je u redu, a ne kao neke kamikaze među nama ![]() Svako se vozi u skladu sa svojim mogućnostima. Uostalom postoji nešto što se zove "razmak", uzmi veći pa te nitko neće usporavati do pauze. To što netko ima više hoda ne znaći da bude automatski brži, što ima skuplji bajk da mora bit kamikaza. Fascinantno da po Maxu serucka ekipa koja se vozi svake prijestupne (Željac not included). Poklopite se ušima i bolje šutite.
![]() |
#18458 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo da se ja oglasim malo Vožnja danas je bila super, imam nerazrješenih računa sa stazom 12 , zaključite kaj se dogodilo ![]() I čuki i ja ćemo se vratit na tu stazu ![]() Sve u svemu odlična vožnja, na usponu smo se Čuks,Onyx i ja zajebavali, hodali smo doslovno 90% staze Za dolje je bilo zabavno, staza 12 sa puno korjenja, baš za zabavu Čuki je zagrlio stablo, a ja sam poorao ranije, na brzom dijelu staze ![]() Dio staze do oranja sam snimio super,kasnije je kut kamere bio malo previse dolje al ok se vidi,sad cu obradit pa stavim na upload.... Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 29.01.2012. u 14:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18459 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ma iza Maxa je super vozit, bira alternativne linije pa ga je urnebesno za pratit. Ko je probo, zna ![]() Jed2i, cuks i ja cemo sve staze stavit na listu za osvetu ove sezone ![]() pitam se kak je Murini noga
![]() |
#18460 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Danasnji sastav timova: Onyx, jed2i, danijelzg, cuks i ja. Sljeme je krcato setacima, ne znam sto im bi jer je jucer bio 3x bolji dan od danasnjeg, a ljudi nigdje. Vrijeme osjetno losije, oblacno, dolje -3°C i svkim metrom uspona temperatira raste u negativno da bi na Lugarnici dosegla -7.5°C, na sve to jos je bilo i vjetrovito. Meni nije bilo zima ![]() Spust 12icom - odlican, bolja voznja od jucerasnje ![]() ![]() Izmjena ljubavi izmedju cuksa i stabla se bas fino vidi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18461 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
I meni se to čini, al nema veze, imamo dodatni motiv da pregazimo sve staze ![]() EEEE DAAAAAAAAAA Zaboravio sam pretiču nas dva lika na bajkovima dok smo hodali i jedan od njih kaže : BOK DEČKI, JEL ŠIME U EKIPI? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sile postao si megazvijezda majkemi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18462 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Hehe, bilo je super danas. 12-ica je stvarno zanimljiva staza, pogotovo onaj donji dio kad krene korijenje i skakanje po istom ![]() Zadnja kocnica me opet yebe, uskoro bi mogao i kakvu knjigu o njoj napisat ![]() Buduci da sam kasnio na miting kod tunela momci su krenuli bez mene gore. Nesto prije Adolfovca sustigao sam Onyxa i jed2ija koji su gurali pa sam im se i ja pridruzio. Nije mi se dalo samome ziliti do gore pa reko bio bi red da i ja jednom lagano dodjem do vrha. U Lugarnicu smo stigli 20ak minuta iza Nika, fino smo se zgurali, pojeli nesto i popili te krenuli do Tomislavca. Vidi se da je hladnije na Sljemenu i to dosta u odnosu na grad, ali meni i nije bilo nesto hladno, cak mi je i vruce bilo. Staza je stvarno super, onaj prvi dio po makadamu je malo dosadan ali Onyx se potrudio razbiti dosadu pa je malo zaplesao na ledu ![]() ![]() Bilo je dosta ljudi u gornjem dijelu, a na pojedinim mjestima i u donjem. Kad krene singletrack sa korijenjem pocinje pravo veselje. Skakutali smo svugdje. Taman pred kraj staze i ja i Nik smo skoro poljubili jedno veliko drvo, obadvojica smo ga nekako izbjegli, ali sam ja naletio na iduce drvo, neko tanje (promjera 20ak cm) i fino se guzicom naslonio na njega pa me dupe malo boli. Dakle, nemojte grliti stabla guzicom - to nikako nije dobro ![]() Sve u svemu, odlicna voznja, fino smo se naganjali u tom donjem dijelu i svi smo dosli u jednom komadu ![]() Evo 2 pozerske fotke ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18463 |
Avocado
|
![]() |
#18464 |
Moderator
|
Frendač, a kaj se ljutiš ? ![]() Pa naravno da se svi šalimo, pogotovo kad se nazivamo pi*kicama. ![]() ![]() BTW, ja sam se vozio i kad su bili ispitni rokovi i kad sam imao umjesto 8 mjeseci, samo 2 za pisanje diplomskog. U par dana se uvijek nađe 3-4h vremena za vožnju. Tko kaže da ne može - ili sere ili je neorganiziran. Kad velim da sere, šalim se naravno, jasno ![]()
![]() |
#18465 |
Why So Serious?
|
![]() |
#18466 |
Avocado
|
Mixed signals, as it's called ![]() Hahaha, ma presporo se ja vozim za to kakav sad bicikl imam. Budem od tebe učio. Renesis ti ni do koljena nije. ![]() ![]() ![]() Kad imaš 6 rokova u dva tjedna onda nemaš 3-4h za vožnju, naročito ne cijeli dan odmora jer si strgan od svega i padova ( ![]() Uostalom, fakat me boli tuki, smijat ću vam se sljedeći semestar. ![]()
![]() |
#18467 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18468 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sam pak sredio zadnji kotac - plese lambadu. Ne sjecam se da sam negdje opalio, ali morat ce na centiriranje...danasnja tortura mu je ipak bila previse ![]() ...krecem u obradu videa, majke mi ![]() ...bas se fino vidi na slikama kak je padao snijeg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18469 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
vidim da se otimate kontroli, jedni drugima bacate patke o brzini, hodu, broju voznji u zadnje vrijeme ![]() ako sve ovo zavrsi jednom pravom ruskom navijackom bitkom tipa 5na5 ili 10na10 odmah se prijavljujem u cuksovu ekipu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18470 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
meni je bilo super danas..zaboravili ste rec da je iso Pux sa nama na usponu na xc bajku sa vilicom koja ima nekih 1 cm hoda i nikakvom zadnjom gumom..stigli smo gore za 50min..super za ovo doba godine ![]() ![]() onih -7.5 se je bome dobro osjetilo kod mene(spd)..Cuks igraj danas loto kak te je krenula sreca sa padovima..mislim da netreniras borilacke vjestine puno bi gore proso... Zadnje izmijenjeno od: danielzg. 29.01.2012. u 17:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18471 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() za ostalo sam truba. ![]() Samo da se opravdam, ja se nevozim iz zdravstvenih razloga, mislim na zdravlje ![]()
![]() |
![]() |
#18472 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
hehe koje priče ![]() Sile, noga je dobro, nema više otekline, samo tanke krastice. Zaključio sam da me možda bajk pogodio u nogu?? Boli me vrat (zamisli ![]() ![]() Čeka se video od danas. Trenutno je komp upregnuo na 100% a ja mogu chillati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18473 | |
Why So Serious?
|
Citiraj:
![]() Ren je metak obzirom na "mm" kojima raspolaže i na tome mu zavidim. Ja tak brz nisam bio na svom HT-u. Poduke ne dajem ![]()
![]() |
![]() |
#18474 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Ej ekipo, evo ja se vratio iz Vz, tak mi je žao kaj opet nisam mogo sa vama, baš mi se pokopilo sad ovaj mj (protekla 2 vik u Brodu na faksu) da sam slabo vozio, pa sam moro prikratit to tu i tam sa dotkom i strmopećom, sljedeći vikend obavezno idem!!!! Čak i ak će netko u tjednu htjet... Pa makar samo 2grebena nabacit koji dan.... ![]() Apropo ovih "prepiranja", mislim da ne treba prozivat nikog ko se kolko i kako vozi, svatko to radi prema svojim željama i mogučnostima, a ne mogučnostima bicikla, jer realno, da svi iskorištavamo bajkove koje imamo, pa i 80%, komotno bi mogli na naše okolne DH evente i bili bi bolji od večine njih koji imaju još više hoda, usudio bih se reć i najbolji.... No općenito, ovo kad se netko sporiji konstantno gura ispred (ne mislim sad na tebe Max, da nebi bilo) i mene pomalo žifcira, jer meni je osobno bed takvom reć; "daj se makni idem ja sad ispred" jer nebih htio da to neko krivo protumači, no ako vidiš da ti je netko cijelom dionicom na zadnjem kotaču, pa pusti ga brate, nek ide i glavom kroz drvo ak hoće (BTW murina nadam se da si ok).... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18475 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Nabavit ću si "Fuck me I'm famous" majicu ![]() Čekam 3 videa danas, onaj fail-video s "skokom" preko potočića, današnju 12-icu iz Jedieve perspektive da vidim di ste to zalegli i naravno Cuksa u ponovnom hippie-modu! Cuks ti i ja smo djeca cvijeća, trebali bi se u Lugarnici bunike najest pa do dolje u transu ![]()
![]() |
#18476 | |
Moderator
|
Ja ti sutra planiram oko 13h biti na tunelu i ići 2 ili 1 greben. Ako nagovorim Sraleta (on kaže da je spreman samo za jedan greben, pa nek biram jedan ![]() Kome paše (još potvrdim sutra prije nego krenem jer imam neko testiranje ujutro za koje ne znam koliko traje), join in ! Citiraj:
Ili napraviti kak si rekao - razmak od 50m pa nek ide kak tko želi. Ovak kad mi idemo već se zna otprilike da svi dobro vozimo i znamo sad već skoro svi sve staze tako da nije problem ikome reć dal moš ispred njega. Npr. mene je Danielzg par puta natjerao da pratim njega i namjerno je odabirao čudnovate putanje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18477 |
Premium
|
Jesam Mic, hvala na brizi ![]() Vilica mi je u pošti već par dana, a ja debil nisam vidio papir u sandučiću (a ni đubre od poštara nije zvonilo jer sam bio doma cijeli taj dan). Čim se malo zakrpam idemo na Test Ride. Još ću vam se i pridružit sutra ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 29.01.2012. u 19:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18479 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Ma ajde fala qurcu više da je stigla, nadam se da će sad radit lijepo ko što je i radila, no bez failova, barem narednih godinu dana ![]() @Vuco, za sad mi se svakako sviđa ideja i moš računat da čem ić, no javim se još dutra do 12, ovisi mi o nekim obavezama, neznam još kad ću ih morat rješavat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18480 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|