|
![]() |
#18421 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Hebiga, dvoumio sam se, bi-nebi. Reko neću, previše svjedoka i kamera. HINT: Buraz je moj idol ![]()
![]() |
#18422 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18423 |
Why So Serious?
|
Dobar je mount ![]()
![]() |
#18425 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Super je mount! Baš mi se sviđa, pogotovo na 4:50 izbjegavanje panja u kanalu! baš izgleda fora. A i staza prema pilani je odlična, makar na 8:30 kamen koji si ti "vidio" ja nisam, pa sam ostao bez zuba na lančaniku ![]() Baš se bolje dobije dojam brzine, a i podloge, više se kamera trese, više neće ovi kenjat kak se to prolazi sve s rigidom - odi pa probaj ![]()
![]() |
#18426 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Moram samo riješit ono pucketanje, malo ću modificirat onu kopču za gopro sa ljepljivom trakom da se ne klima i to će bit to...Zato sam neku pjesmu ubacio tu na ovaj video, jutub ju obrađuje pa ne znam jel već dodana |
![]() |
![]() |
![]() |
#18429 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sile ti si ovo imao? http://www.maraton.si/cms/index.php?...mart&Itemid=53 Jel možeš usporedit sa Nobyima , trošenje grip itd...
![]() |
#18430 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
I meni se sviđa chestmount. Bilo je dosta planinara na pilani, zaboravio sam to komentirat. Sile jel još misliš da je bashguard ružan? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18432 | ||
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
vec je iz ovoga jasno koja bi guma trebala imati bolji grip... -->
...a i kad se pogledaju sluzbene stranice proizvodjaca vidi se da Albert ima jednu crticu vise za grip od B. Sharka IMHO meni je Albert za koplje bolja guma od Black sharka, isto tako je vjerojatno (nisam probao) Fat Albert za koplje bolja od Alberta - samo kaj se meni nije davalo vise nego dvostruko para za tu gumu. U dogledno vrijeme Albert ide nazad, a Fat Albert naprijed - buduci setup ![]() [edit] Citiraj:
Kameru cu prodati kad na vrbi zasvrbi...a kupio sam ju u stvari za backcountry snowboarding i skiing - sto se filmiciranja tice, bajk je tu sporedna stvar ![]() Mozda sutra uzmem kameru i smontiram ju da snima iza mene - to bi trebalo biti zanimljivo, samo sto me mora pratiti netko brz i da bude sto blize u kadru. Bumo probali...problem bi moglo biti blato sto sprica. Jos jedan kojemu se svidja novi kut kamere...treba sto vise skakutati preko korijenja i brezuljaka i onda ce to biti jos zanimljivije za gledanje...i malkice podignuti kut
![]() Sto se tice Black Sharka - ja na tu gumu nemam nikakvih prigovora dok se vozim kulturno, i smataram ju dobrom gumom - da se razumijemo. Ali kad vozac teske kategorije krene na glavu kroz sumu javljaju se odredjeni problemi i voznja postane blago nesigurna, prednja guma pocinje gubiti grip, putanje su sire nego sto treba, reakcija lagano kasni, prednji kraj zna zalelujati i sl. - i iako sam se vec navikao na takvo ponasanje, i dalje mi se to ne svidja i jednostavno sam odlucio naprijed staviti Alberta. Na sam opip ripni gume se dosta razlikuju - Albert je osjetno meksi i elasticniji te ima manje ripne, Shark je tvrd i ima siroke kockice od ripni (to je guma za blato!) ---> vec je iz ovoga jasno koja bi guma trebala imati bolji grip... ...a i kad se pogledaju sluzbene stranice proizvodjaca vidi se da Albert ima jednu crticu vise za grip od B. Sharka IMHO meni je Albert za koplje bolja guma od Black sharka, isto tako je vjerojatno (nisam probao) Fat Albert za koplje bolja od Alberta - samo kaj se meni nije davalo vise nego dvostruko para za tu gumu. U dogledno vrijeme Albert ide nazad, a Fat Albert naprijed - buduci setup ![]() [edit] Citiraj:
Kameru cu prodati kad na vrbi zasvrbi...a kupio sam ju u stvari za backcountry snowboarding i skiing - sto se filmiciranja tice, bajk je tu sporedna stvar ![]() Mozda sutra uzmem kameru i smontiram ju da snima iza mene - to bi trebalo biti zanimljivo, samo sto me mora pratiti netko brz i da bude sto blize u kadru. Bumo probali...problem bi moglo biti blato sto sprica. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 28.01.2012. u 22:57. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18434 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
@ jed2i, nisam na tebe mislio, več na Nik-a ![]() @Nik, pa to, na to sam mislio, daj sada malo kreativnijih kuteva po bajku, i nemoj samo onaj iza, daj malo i na ramu da snima vilju, pa recimo na lulicuda snima tebe, pa onda ovo kaj veliš da snima iza....... pa ima bezbroj kuteva, iskoristi tu kamericu ![]()
![]() |
#18435 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sam se dosao voziti a ne stajati i svako malo seliti kameru s rame na volan, kacigu - sim-tam, pa se kasnije hebavati s produkcijom. Treba mi 3 kamere za to ![]() Mount i kut je snimanja je podesen, sutra kamera ide na sic stangu pa da vidimo kak to izgleda. U principu da jed2i i ja udruzimo materijale dalo bi se nesto kreativniji video sloziti, ali to iziskuje dosta vremena a kladim se da se nijednome to ne da ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18437 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
To sa 2-3 kamere i kombiniranjem se moze napravit al ne dok je ovak zima ![]() A i onda treba netko to izeditirat ko ima vremena. Ima tu dosta posla, a treba i smislit kaj i kak se zeli snimiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18438 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Onyx me malo zabrinjava. Na svakoj fotki samo kaj ne lezi na snijegu ![]() Maloprije sam se opet zajebavo sa kocnicom. stavio sam vulkanizirajuce gume da sluzi kao dihtung tako da ulje ne curi van. Sutra cemo vidjet kako ce se ponasat. @jed2i - super kut kamere. Sad se puno bolje vidi staza i dobije se bolji dojam po kakvom se terenu vozimo ![]() Momci, vidimo se u 10 kod tunela ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18439 | |
Why So Serious?
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18441 |
Why So Serious?
|
Ili DH 57-ca sa jumpovima ![]()
![]() |
#18442 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Probao sam burazov 710 i makar je to bilo cm i pol sa svake strane, činio mi se 3x širim. Sve si mislim kupiti neki tipa 760mm pa ga kratiti po cm ako osjetim da je preširok. Pogledao video - odličan uradak Jed2i ![]()
![]() |
![]() |
#18443 | |
SCSI Freak, deda :P
|
Citiraj:
za sleme je bolji speed king jer ima vece ripne na rubovima, a rocket ron se bolje kotrlja po ravnom i tvrdom i vise se trosi, narocito evo varijante...
![]() |
![]() |
#18446 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() Ne zelim se dovest u situaciju da si strgam neki dio tijela sam zato kaj eto imam bajk od 160mm hoda. Pa da onda ne mogu vozit bajk 1,2,3 mjeseca. To mi ne treba pa se vozim kak se vozim. Brzina i ostalo ce doc sa iskustvom tak da mi je ipak bitnije zdravlje nego dal cu bit najbrzi na spustu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18449 |
SCSI Freak, deda :P
|
deckovi, s obzirom da je vani ledeno, a treba mi svaka kuna, napravio reviziju u garazi, slike i cijene su tu... komplet speed king 2.1, indijske ali kupljene u njemackoj, nije smece ko u rog jomi...150kn/par nikad busene, nikad cvikane, nemaju ostecenja... http://www.pohrani.com/f/2k/8/4v2flx...2138resize.jpg http://www.pohrani.com/f/3U/13K/3Ddt...2139resize.jpg http://www.pohrani.com/f/2s/wK/1ZIqh...2142resize.jpg http://www.pohrani.com/f/3O/Mb/3BTJk...2144resize.jpg skupna slika dijelova http://www.pohrani.com/f/3q/N1/2O4ON...2147resize.jpg volan i lulica skinuti s novog bajka, KALLOY+ITM, 100kn ili 50/kom prihvati su 25,4, rize lulice je 6, duljina 100mm, sirina volana 590 http://www.pohrani.com/f/2U/Q1/3cM2a...2148resize.jpg skinuto s novog bajka deore black kocnice komplet 100kn deore silver rucica kocnice 50kn http://www.pohrani.com/f/32/hH/3qach...2151resize.jpg http://www.pohrani.com/f/17/yN/3Bcpe...2152resize.jpg cane creek s1 novi zapakovani headset 150kn kratko rabljeno i promijenjeno radi prelaska na disk, skinuto s GT bicikla, GT qr deore XT prednja naba 36 rupa komplet s alpina III 2.0 spajlama, plug &play 100kn sic stanga, 31,2 x270 ITM, 50kn http://www.pohrani.com/f/1c/H4/2Z68e...2153resize.jpg
![]() |
#18450 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Na stazi nema preticanja, to smo naučili kada smo prvi puta krenuli sa tom ekipom gore, ali na odmorištima da, ali ti imaš neku tendenciju da ne ideš zadnji (i ne kažem da trebaš) ali isto tako trbaš koji put (nakon što ti netko kaže da si ga uspoirio) njega ili njih pistiti ispred i onda fino dereš po svom tako da ti nitko ne semta i ti nikome ne smetaš. Znam da zadnji put kad sam ja bio gore, i kad sam se razbio dvaputa, da si i mene i čuksa na istom mjestu usporio i to poprilično neugodno i kad smo stali opet si se progurao naprijed! (ne ja nisam pao zbog tebe nego zbog sebe ![]() Dakle trebao bi malo imati obzir prema bržima, recimo Žac je spor, ali on je konstantan i točno znam kako i kad će napraviti (ako sam iza njega), a ti si totalno nepredvidiv, malo ideš kao Dany Hart, a malo ideš ko Žac, i to u najgorem trenutku! Nemoj misliti da te napadam, ali tako je to s tobom. Ti se trebaš voziti kako se voziš ali pritom nebi trebao nikoga kočiti ili još gore ugrožavati, zato pusti čuksa i sileta i jedija ispred sebe pa će i tebi biti lakše ih pratiti a i njima će biti lakše kad znaju da si iza njih i da nećeš kočiti naglo i nepotrebno koji put ![]() Uostalom, kako ćeš vidjeti kako sile pronalazi drveće ako si ispred njega?!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|