|
![]() |
#1802 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Kaj sam ono rekel: ak stvar bude držala vodu, morti do Martinja.... već klizi uzlazno........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na slijedeći skup Žderonja Jeltz Vogon JR i moja malenkost dolaze tahijem, pa da vidim ko se bu nudil da plati rundu..... @ bakina majica... i to je rješeno..... @Skup Žderonja prdon Slet .....USKORO novosti ...pratite i postajte želje za jelovnikom..........inače nema niš od njupe.... ![]() ![]() @ Paske.........ah stara priča, jopet je vu kazni..(a kad nije..) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1803 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Prijedlog za jelofnik: Aperitif: po želji, martini, vermut, i sl. otvarači apetita predjelo: Zapečeni štrukli, 'ladno pivce glafno jelo: vratina na roštilju, čevapi, kobase, ktleti, gljvie, krumpir i paradajz isto s roštilja, prilog: pommes frittes ili krumpir police. Salata, zelena, mješana i zelje. Pivce uz sve to. Desert: palačinke s orasima ili čokoladom ili marmeladom ili sladoledom.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1804 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1805 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1806 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1807 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Mnego kad je meeting :confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1808 | |
Headbangig Grunf!
|
Re: O ISUSEEEEE.....
Citiraj:
To je bilo prvo kaj mi je palo na pamet. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1809 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Moj prijedlog za jelovnik: Aperitiv: Viljamovka (volim vidjet kruškicu vu flaši) Predjelo: Šunkica, špek i sir z vrhnjem Glavno jelo: Mješano meso, šampinjoni i paprika s roštilja i za potrdit jen Zagrebački ili Samoborski. Prilog: Naravno pommes frittes Salata: Dovoljan je ajvar i luk srebrenac Desert: Jena butelja z mineralnom
![]() |
#1810 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Nego sto ce mineralna uz butelju ? Uf na jedan skup moram doci da upoznam sve ove gladne ljude ![]() Kako sam ja ogladnio od isusovog recepta...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1811 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
jelovnik: Aperitiv- voćna rakija po želji, biska,medica,menta,ruta.erba luiga, ili pjenušac/šampanjac Hladno predjelo - istarski pršut,paški sir ,crne masline, Toplo predjelo - fuži s tartufima,gulaš od divljači,rižoto morski plodovi Glavno jelo- biftek,pljeskavica sa sirom, ćevapi, ražnjići, kotleti , jetrica , sve na roštilju također, kobasice, sarme, musake,krvavice, maneštra sa pršutom kobasicom i pancetom, Prilozi - pommes,pečeni krumpir kiselo zelje,povrće na žaru Desert : palaćinke punjene po želji , flambirane marelice ili smokve u lisnatom tijestu sa sladoledom, voćna gibanica, svježe sezonsko voće Dižestiv. Pića uz jela: kvalitetna ili vrhunska bijela i crvena vina (malvazija,charddonnay,pošip,(barique ili ne) plavac,cabernet sauvignon ,teran. (Kozlović,Degrassi,Tomić,Enjingi,Coronica,Kupljen,Grgić,Toljanić,Plenković,) Pivo -domaće i strano. : nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#1812 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
Glavno jelo - pecena janjetina ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1813 |
Prigorec po defaultu
|
![]() niš mi se pod milim bogom ne dela...samo bi sedil pred kompom i grickal nasitno.... tu i tam me čopi trenutak slabosti i osjećaj krivice,al mam brzo projde.... Žderonje su mi za K.......,fakat moram brzo nekaj smislit s Bakom da VAS ODOBROVOLJIMO.......: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : HMMMM , nema vas ni od korova... ![]() Juuhuuuuuu,kaj bi nekaj prigricnuliiiii...?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1814 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Nego reci mjesto i vrijeme ![]()
![]() |
#1815 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
ke niste prošli tjedan došli vu krapinu na festival , bilo je odojka , roštilja , vina ( za mene fruteka ) i svega kaj se more speči , mužike domače i seeeeeeeeeee kaj ide uz takav festival , a još k tome je trajal ceeeeeeeeeli tjedan ![]()
![]() |
#1816 | |
Headbangig Grunf!
|
Re: malo smo se ulenili....
Citiraj:
![]() Ja sjedim pred šugavom staitsikom i nerviram se.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1817 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Nema me par tjedana, vratim se i kaj prvo vidim??? Prijedlog da pošteni Žderonje prije obžderavanja i oblokavanja drmnu vermut ili martini?????:confused: AAAAaaaaaaaa ![]() Kaj smo mi-Žderonje ili klub "metrosexualaca" u Rvata??? ![]() ![]() ![]() A taman sam si pomislil kak se je kristuš opametil ![]() Kupio je DFI i spomenuo vratinu i ostale normalnije stvari... I onda uleti sa vermutom... Iz bogatog iskustva predlažem da se aperitiv izostavi, uvijek neko kasni i dok se čeka popije se još koji...pa još jedan pa... Bolje čekati papicu uz Žuju ili gembač ![]() Ja sam se počeo polako spremati za zimu, dovukao dime hrpicu ajvara i pinđura, spremio jednog malog pu-ajceka u škrinju i sve u svemu obavljam sve predradnje koje svaki Žderonja koji drži do sebe dela pred zimu. Dok se ne vidimo-evo svima koja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1818 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
kajjjjjj,samo jenog malog....puajceka???????? : nono : : nono : : nono : : nono : : nono : : nono : : nono : : nono : : nono : : nono : kak te dugo ni bile,sem mislil da si najmanje čopor divljih svinja skrkal vu hladnjaču........pa ono ..ispod peke sa krumpačom,pa šunkica od veprića, pa klobase,....: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : ha,dobro...kaj je tu je.. btw,srel sam Vga killera koji se jako interesira kad bu.......... i BAKU interesira kad bu......... a o čemu oni to.....: bonker : : bonker : : bonker : : bonker : : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : stoopid : stoopid : stoopid |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1819 |
Headbangig Grunf!
|
ne Striček Jeltz krivo i me razmel aperitif tek kad svi dojdu. Prije neg kaj nam dojde hrana i Paskea ženica nazove ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 22.09.2004. u 02:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1820 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1821 |
Headbangig Grunf!
|
![]() Je bu bilo uskoro koje obzanjene oklpljanja u hramu Hrene Ždreonja?
![]() |
![]() |
![]() |
#1822 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ja sam uglavnom za, lijepo ću doći taxi-jem i uneredit se ko zadnji krmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1823 |
Headbangig Grunf!
|
Ja ću potegnut pehake, RAk sam ja zadnji put videl kad je navratil do Bake kad je Lord Lemilica bil u ZG, navratil ko da je sad došel s Tour de Francea, i opral Armstronga. Baš me zniam kaj je Paske ovaj put naredil? Morti mu je ženica zela mob. Meni želudac krulji u Ponedeljak su mi rezultai ispita u Utorak imam usmeni ak sam prošel, od tad kad god ja dolazim.
![]() |
![]() |
![]() |
#1824 |
Super Moderators
|
Joj...nema dugo kak sam rastrančiral i stavil jednog malega pu-ajceka u škrinju...i sad me već svrbiiiiii ![]() ![]() ![]() Sve mi se nekak čini da mi nekak preveć mjesta zauzima u škrinji...sve mi šnjofa pečenje u snu, ne znam baš koliko ću moći izdržati ![]() Sam bu me jednog jutra žena zatekla sa već pećenim pu-ajcekom u kuhinji ![]() ![]() ![]() Ono...draga, ne moraš mislit kaj ćemo za ručak ![]() I još se dok se mali pu-ajcek cijedi na rešetki obrušim sa svježim kruhom na maščobu u kojoj se je pekao...jaooooo.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1825 |
Headbangig Grunf!
|
: nuts : no dijobro, bu bilo kaj od nekog sleta li neke pijače? Molim upute u kolko vuri di se zna...
![]() |
![]() |
![]() |
#1827 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Bumo se čuli kad odem gore... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1829 |
Super Moderators
|
Jojjjjj...Žderonje ![]() Danas mi je došla moja najdraža punica, past će pizza-palačinke ![]() ![]() ![]() U-bit-ću-se ![]() Rok-rok... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1830 |
Ancient
|
prijavak
Rekoh ajd da vidim ja šta je to (žderonje)kad ono odmah s vrata pa to su moji.Evo uredno se prijavljujem za članstvo,sa svih 104kg (mojih) i 4 (četiri) pajceka u svinjcu koji su sada oko 120-130 kg,za još 2 mjeseca to će biti brdo kobasica,kulena,čvaraka,krvenice,ŠVARGLA(majko mila)i ostalih ljepota.Znači da bih slijedom toga morao još koju kilicu nabiti i iako nisam vidio rang listu mislim da imam sve predispozicije za člana. jedan veliki masni pozdrav iz srca Slavonije
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|