|
![]() |
#1771 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pa to je od panda tako, sve je pojednostavljeno, ali dosta ljudi kaže da će Legion biti ponovo jedna od najboljih ekspanzija. Jedino što me muči je nedostatak vremena.. Pon - petak po par sati popodne (ako i to). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1772 |
Premium
|
Pitanje. Može mi netko poslati SS u PM svojih postavki ili ovdje objasniti, kako najbolje složiti taj WoW. Ja imam sve na Ultra osim shadows. I ne mogu dobiti više od 40 FPS-a u Garrisonu npr. Što toliko usporava rad? Nije mi jasno zašto. A komp bi trebao jesti WoW. Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1775 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ak si horda odi u Warspear na ulaz od banke i okreni kameru u smjeru AH i onda se igraj s AA postavkama. Definitivno bi trebao vidjet razliku. Probaj disableat input lag (ili kak se ono zove opcija) i shadow quality smanji na high |
![]() |
![]() |
![]() |
#1779 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Shadows i voda na low. Ak ne pomogne kemijaj dalje. Al nema ze konfiguracije koja moze sve na ultra 60fps furat u napucenom gradu ili garizonu. Sent from my XT1068 using Tapatalk
![]() |
#1780 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
**** moze delete.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1781 |
|
Sto se wow-a kao igre tice, najbolja igra izdana za PC ikada. Ali dati 300 kn svake g za novu ekspanziju i 1000 kn godisnje za pretplatu je too much, pogotovo kad uletis u guildu di ocekuju da noob zna sve i ima sve a moras grindat da ti jaja otpadnu. Za 1300 kn kupim SSD od 500gb i znam da nes imam.
![]() |
#1782 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ne moraš dati 300 kn svake godine. Ide to i za manje a gt možeš za gold uzimat. Za grindanje se slažem a tek će sad biti izraženo iako je u wow-u uvjek bilo ako nešto želiš moraš grindat do besvjesti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1783 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Bas jucer uplatio bon, da isprobam pre-patch. Danas odmah neki raid pa cemo vidjet na kaj lici shadow pop. Gledam i razmisljam gdje najbolje uzet expanziju, prije dvije godine uzeo na g2a, a sada ne znam dali ima negdje jeftinije bolje sigurnije a da dobim gratis lika 100 ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1784 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1787 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1788 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#1789 |
Premium
|
Ja igram jedno 6 mjeseci godišnje, 3 mjeseca kupim, mjesec-dva uzmem prepaid za golde i super. Svakih par godina kupiti patch je čisto ok, za moj ukus. Da li bi bilo bolje da je za manje, naravno, ali nemoj zaboraviti, kakav community imaju dota, lol itd. samo radi toga jer je igra free? Radije ću dati za WoW, nego za nekakav BF ili COD koji mi je interesantan punih 3 dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1790 |
Premium
|
Jasno ali svako ima nesto sto mu vise odgovora. Meni 90kn mjesecno nije neka cifra. Kad pogledam da ovo igram cijeli mjesec, dok odem sa frendovima na kavu i platim tolko rundu kaj traje sat vremena, ali ok nije to bitno. Svako voli nesto igrat, neko wow neko bf, to je osobni ukus. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1792 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
I meni nije problem dati za pretplatu jer mi igra nakon 10 godina pruza jos zadovoljstvo igrajuci je. Igram 4-6 mjeseci godisnje. Ponekad kupim goldima, ponekad prepaid za 60 dana. Odes na par pivi i eto mjesecne pretplate. Sent from my Lumia 640 XL using mTalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1793 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam WOW poceo igrati jos prije nego je izaso TBC, 2006 ja mislim ili 2005....Uglavnom igra je i dan danas vrh vrhova ali mi je totalno dopizdila jer je svaka ekspanzija u sustini ista, ako zanemarimo kozmetiku. U pocetku sam kupovao ekspanzije a sad odigram jedanput godisnje po mjesec dana i to samo kad mi blizzard pokloni ekspanziju...tako da mi je i ovih mjesec dana sasvim dosta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1798 |
Guest
|
gdje si uzeo i koliko para? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1799 |
Premium
|
Ovo kaj su napravili nerf kamere je koma... Jucer na mythic archiju trcim izgubljen ... Nadam se da ce to fix soon ... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1800 |
Premium
|
Imaš addon već. |
![]() |
![]() |
|
|