|
![]() |
#1771 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja stavio APK na Rootani X8 (miniCM7 - GB) i Prestigio 5080b (Xteam JB), i radi ko violina, primjećujem da je dosta fluidnije. Meni nije placebo efekt jer sam i prije imao na tabletu clock na max tako da ne može clockati više da hoće, a oba androida mi sada konačno fluidno rade (startanje aplikacija, switchanje, loading, pa i dijelom normalni rad aplikacija, ali to malo primjetno). Oba devicea su mi rootana sa custom ROMovima, tako da treba i to uzeti u obzir... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1772 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Samo pogledaj Maps koliko brže radi, učitava segmente mape instantno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1773 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Meni je to pak cisti placebo. Nikakav pomak na vidim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1774 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Izlazak iz aplikacija je dosta produljen (testirano: Dolphin Browser, GMaps, Facebook, Steam). Isključio sam u potpunosti animacija i testirao p[onovno sa i bez Seedera. Prvo testiranje je sa isključenim Seederom (OFF) a drugo sa uključenim (ON ) te se pokreće na boot-u. Nakon svake ugašene aplikacije preko ugrađenog task managera sam ju ugasio. Boot time: ON - 0:36.371 OFF - 0:36.1 Prvo pokretanje Dial Pad aplikacije (stock apk): ON - 0:01.860 OFF - 0:01.791 Google Maps: ON - 0:02.863 OFF - 0:02.881 Play Store (potpuno učitavanje): ON - 0:05.965 OFF - 0:05.640 Gallery: ON - 0:01.756 OFF - 0:01.867 Facebook (potpuno učitavanje, spojen na WiFi, prije pokretanja mob je bio restartan) ON - 0:13.847 OFF - 0:10.456 Viber: ON - 0:01.810 OFF - 0:01.566 (uzmite u obzir da je mjerenje napravljeno pomoću Online Stopwatch tako je interval pogreške +-nekoliko stotinki) Samo navigiranje po menijima je bilo fluidno i prije tako da tu ne vidim neko poboljšanje. Evo neki općeniti info: Launcher - Apex Launcher Android - 4.1.1 Model - GT-I8910 Build number - I8910XXALL2 Kernel - 3.0.31 -639956 Zaključak: U mom slučaju nema nikakve koristi od aplikacije, iskreno sumnjao sam u njen učinak pogotovo jer Android je godinama na tržištu, razvija se nevjerojatno brzo pa je sumnjivo da jedna mala aplikacija promijeni nekoliko linija koda i da odjednom Android poleti.
![]() |
#1775 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Malo ćemo pričekat prije nego se neka iskusnjara sa objašnjenjem preko cijele stranice teksta ne javi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1777 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja da. Prije mi je preko noći pojelo 4-5% baterije, sad 1-2%. Kako imam miniCM7 potweakan moguće je da će mi sad poteći do tjedna i pol baterije samo tako ![]() Očito je da se rezultati razlikuju od mobitela do mobitela i treba osobno isprobati, ne mogu drugačije interpretirati širok spektar izjava (od placeba, preko crashanja, pa do ubrzanja). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1778 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
http://www.xda-developers.com/androi...cked-up-to-be/ Osobno nemam mišljenje o ovome jer nisam probao niti razmišljam, samo sam messenger ![]()
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 05.01.2013. u 13:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1779 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma taj Seeder meni ništa, al ama baš ništa nije poboljša. Možda bolje radi na starijim i sporijim uređajima i pre-JB romovima, ali na Noteu sa JB-om nema razlike (s tim da moram reći da je nakon zadnjeg JB-a mobitel puno brži nego prije).
![]() |
#1780 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Da li ima neka aplikacija kao i ova za iPhone za kreiranje panorame za android? Jer panorama opcija u samoj kameri je barem meni beskorisna. Ovu gore aplikaciju sam koristio na iPhoneu i bila mi je odlicna sam kaj nemrem nac nikaj slicnoga za android. U vezi Seedera stavio sam ga na S3 sve stock 4.1.2 i vidim da mi je mob brzi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1782 | |
49%winner
|
Citiraj:
Stock panorama feature je koma. Panorama beta app također... Primjer s Pano: klik Primjer s Photaf (mislim): klik
![]() |
![]() |
![]() |
#1783 |
Rambus 3xtr1m
|
Pozdrav, ukraden mi je galaxytab p1000 prije negdje pola godine i pomirio sam se s time da nisam imao instaliranu aplikaciju za pronalazak dotičnog i odustao sam od traženja. Ali sada mi je sinulo da mogu poslati aplikacije na njega online preko google playa i poslao sam neke aplikacije i vidim da su intalirane na mom ukradenom tabletu. E sada koji program da pošaljem na njega koji ne zahtjeva aktiviranje na tabletu da ga pronađem? Mogu li nekako kontaktirati svoj tablet preko google playa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1784 |
Premium
|
Nisam to radio ali navodno Android Lost možeš "pogurat" sa Playa na uređaj i ne zahtjeva aktivaciju. Javi kako je prošlo. Zadnje izmijenjeno od: tutix. 06.01.2013. u 04:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1785 |
49%winner
|
@Mortal: igrom slučaja imam doma jedan android mob koji je nekada bio regan s mojim google accountom, ali više nije, ne koristim na njemu više google usluge. Napravio sam mu full wipe i promjenio rom i služi mi samo za viber pozive... Anyway, on se i dalje nalazi na listi mobitela pod mojim accountom i mogu slati appove na njega. Problem je što taj app nikada ne stigne ![]()
![]() |
![]() |
#1786 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@mortal Pretraži malo prethodne stranice. Netko je bio preporučio program Cereberus za čuvanje, a uz to je naveo i program za nalaženje izgubljenog/ukradenog uređaja.
![]() |
#1787 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Ekipa koju navigaciju koristite, uskoro idem za Njemačku pa mi treba navigacija koju ću koristiti za auto navigaciju? Recimo Google maps da flasham? Samo ako ima legalna verzija da radi na području, Hrv. Slo-Austrije-Njemačke. mod: pazi malo...
Thinkpad T430 running Zadnje izmijenjeno od: syss. 07.01.2013. u 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1788 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Obzirom da ovaj program rade naši, sigurno pokriva HR & okolicu - Mireo Don't Panic Program je gratis, karte koštaju.
![]() |
#1790 |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1791 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1792 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
https://play.google.com/store/apps/d...=search_result Ja skinuo ovu i dobro radi u RH(išao iz VU u ZG i sve super), a šogor kaže da je vozio i po BiH i da je super, skinuo mape od Austrije,Dojčlanda i Hungary jer se isto spremam do Njeme pa ću vidjeti kako onda radi za sada je OK s obzirom da je free ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1793 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Može se i isključiti pa ih onda nema u izborniku da se pokrenu, a i na mailu sam imao problema (spamovi) pa sam ga kompletno obrisao. Ako mi bude trebao novi (zbog marketa) onda lako napravim novi pa pretpostavljam da onda spam neće dolazit neko vrijeme...
![]() |
#1794 |
Premium
|
Ako ima još ljudi koji koriste 0.facebook ili ti ga besplatni fejs. Evo jedan app koji sam napravio. Ništa posebno samo otvara 0.facebook.com. Menu tipka radi reload stranice, back tipka nazad na prethodno. https://www.dropbox.com/s/t6875lelfamkhkc/Zero.apk Ako se pokaže interes proširit ću funkcionalnost. Upozorenje, ako stisnete na link van 0.facebook.com, aplikacija će vas tamo i odvesti te će vam davatelj usluge normalno to i naplatiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1795 |
Suit up!
|
Ima li tko ikakvu ideju da li postoji aplikacija koja dobro synca FB profilne slike u visokoj rezoluciji? Proba sam facebook photo sync ili kako se već zove i on to napravi, ali synca samo prvu sliku u profilnim slikama (obično najstariju i neku koja nije aktualna), dok Sync.me radi odlično ali ne synca slike u visokoj rezi...
![]() |
#1797 |
49%winner
|
Bullet: koristiš možda HaxSync? Kupio sam ga i meni konstantno drži mob budnim, tj kalendar mi poludi i non stop se refreša. U pitanju je (mislim) bio Simple calendar widget. Svašta sam probao, ali nisam se mogao te dvije aplikacije natjerati da se vole. Ti je poznato to, neki savjet možda?
![]() |
![]() |
#1799 |
Suit up!
|
Što ako su imena kontakata drugačija od onih na facebooku? Ne nudi ručnu sinkronizaciju.
![]() |
#1800 |
Buying Bitcoin
|
uđeš u kontakt - edit - pritisneš tipku za menu - join. Čak možeš i iz samog Haxsynca, uđeš u settingse, accounts, Haxsync i tamo nađi "manage contacts" ili tako nešto. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|