|
![]() |
#151 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Ultimativni LOL ![]() citiram: "Također, na MAXtv programima slika je uvijek kristalno čista i nikad nema smetnji, dok i kablovska i satelitska televizija znaju imati problema kada zapuše vjetar, krene nevrijeme i kiša ili kad pada snijeg. "
![]() |
#152 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
"Satelitska televizija ima malo ozbiljnije instalacijske zahtjeve - potrebno je kupiti i podesiti satelitski receiver te postaviti antenu, s tim da nju nije moguće staviti bilo gdje, već ona mora biti okrenuta prema satelitu." To je kao minus pred maxtvom koji se dostupan posvud, moš mislit. : goood : |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ono što je najvažnije, kablovska i satelitska televizija vrlo su se malo mijenjale u posljednjih desetak godina i zbog tehničkih ograničenja većih promjena ubuduće neće ni biti. S druge strane, digitalna televizija (pa tako i MAXtv) pruža zapravo neograničene mogućnosti, tako da u budućnosti možete očekivati mnoge nadogradnje, poboljšanja usluge i nove opcije. Među njima izdvajamo televiziju u visokoj razlučivosti (HDTV), JEa rajt... HDTV preko ADSL-a ... nema sanse... cak ni ADSL2+ nemoze to "progutati" ![]() ![]()
![]() |
#154 |
Guest
|
Ma to je sve jedna velika : lol2 : čina... Isto ko što hg-šrot slaže gamer-konfe za 3,5k kn sa monitorom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Guest
|
Eto, zavšio i meni testni period... @pava: jesu ti pokupili (ili govorili) router i tv set top box?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Dark side Moderator
|
evo i meni se vrti samo onaj reklamni program, čekam da me nazovu da im vratim ovu vrhunsku digitalnu opremu koja ima kristalno čistu sliku i nikada ne zastajkuje . Toliko je sterilno dobra da ubija gušt gledanja tv-a ![]()
![]() |
#158 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni to sve zajedno smijesno, MaxTv, satelitska i neznam ja sta, takve gluposti pisu da mi je to zabavno citati i smijti se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Za spojit na komp ti treba obična tv-kartica (ne DVB-T) sa video ulazom ili grafička koja ima video in... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Zaboravi. Nista od toga. Neces im vratit niti ce oni tebi vratit lovu. Mozes jednino da plati hiljadu i kusur kuna da raskrstis ugovor. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Danas sam skuzio da posto nisam uzeo maxtv za stalno da me vise ne veze nikakav ugovor ![]() Vec sam poslao zahtijev za 2mbps flata od amiša ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Dark side Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#164 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Guest
|
Vise ne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
a kaj je bilo moguce?!?! I niko mi nije reko?!?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Guest
|
Pava-i i meni se posrecilo ![]() ![]() Njemu je radio download brzinom 6mbit, a meni upload 896kbit ![]() Sad mi je upload negdje ~450kbit realne brzine... |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Jel postoji mogucnost imat na vise televizora maxtv ali ne da se gledaju isti programi , recimo sa jos jednim uredajem il nekak . I jedno smijesno pitanje , al ipak da pitam ![]()
![]() |
#170 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Dark side Moderator
|
Navodno to treba uskoro krenuti, dakle još jedan STB u ponudu pa bi se onda moglo gledati na dva tv-a. Samo neznam kak bu to infrastruktura pogurala.
![]() |
#172 |
Guest
|
Uzela ja 3 mj jedne iptv, nije max tv , necu spominjat ne znam dal se smije, bas sam se ugodno iznenadila, ima 10000 programa i filmova u videoteci i slika je sasvim ok.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|