Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno > Iskustva s IT trgovinama
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.06.2012., 19:41   #151
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Znam prava i zakone...ali to nema sanse da upali kod portia...ajde protis i ostali...ali portio mogu reci samo zaboravi.
FRipper je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2012., 19:44   #152
njuskalo
Premium
Moj komp

njuskalo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Očito da ne znaš svoja prava. Ovo je već prožvakano i posve jasno...
Točno to. Ali u slučaju portia, na sreću, ljudima ovi njihovi uvjeti ne predstavljaju neke poteškoće. Ako već moraju slat negdje (a moraju, pošto portio nema poslovnicu), onda im je svejedno dali slat uvozniku ili na adresu portia... Ja bi jedino da nešto kupim tamo i da mi crkne, a neda mi se nosit uvozniku, probao osobno odnesti na adresu pošto sam u Zagrebu i neda mi se s poštom natezat i poštarine plaćat... Jedino ne znam što u zakonu piše, dali oni meni moraju prihvatit ako im osobno dostavim pošiljku (i gdje uopće, u links?) ili bi im baš morao slati poštom?
njuskalo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.06.2012., 19:49   #153
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

nemas gdje dostaviti u tome i je pojam priče, na adresi di je links je samo registriran u obrtničkom uredu...ako odneseš u links reci ce ti da to nisi kupio kod njih tj poslati ce te ovlaštenom...ako pošalješ linksu vratiti ce ti se paket kuci...o čemu onda vi pričate?

sada kakav je zakon, i ako dobro znam taj zakon se ne odnosi na web shopove koji su iskljucivo web shopovi, jer takvi kao portio imaju sve ljepo dobro navedeno malim slovima i ako je navedeno vaš je problem što ne citate i tu vam nece pomoci zakon

opet, o cemu vi pričate, imate li konkretno iskustvo ili samo laprdate zakon koji vrijedi za protis?
Staro 09.06.2012., 21:55   #154
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Adresa Portia i Links servisa je ista, dakle imate neispravan predmet kupljen u Portiu, a iz Zagreba ste, trebate samo odnjeti komponentu u servis Linksa, Bobovačka 2, 10 000 Zagreb.

Ako odbiju primiti, imate Alfin guide u njegovom sigu.

Edit; Jel ti vidiš kaj pišeš, zakon koji vrijedi samo za Protis?
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2012., 22:35   #155
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Gilbert ne mozes to napraviti, za komponente koje links nije dobavljac! Odnesi, reci ce ti da šalješ u ovlašteni oni to nece zaprimiti jer oni nisu ovlašteni servis za tu komponentu...
Shvati da je samo adresa ista, na toj adresi mogu biti registrirane 2,3 firme a ne mora biti uopce isti vlasnik. Ne znam kakve veze ima links sa portiom...zato nema ni veze sa reklamacijama iz portia...

Alfa guide ne vrijedi za portio vec samo za tip protis, tocnije web shopove koji imaju i trgovinu u kojoj mozes preuzeti dio...blabla da na baljezgam vise jer boli me glava

Alfa javi se i objasni nam kako to ide sa portiom!
Staro 09.06.2012., 22:46   #156
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Ide ovako.

Ako ustraju da ne može kod njih šalješ im dopis na koji ako ne odgovore ide kazna od 10-100 k kuna. Ako odgovore pozitivno (99.5%) šalješ njima i dopis objaviš javno da se mi ostali ne mučimo.
Ako su malo poblesavili odgovorit će negativno i pošto su tako dali pismeni dokaz o kršenju zakona inspektorat će ih čopiti bez imalo problema.

Evo na što se pozivamo....

Zakon o Zaštiti potrošača:

Citiraj:
Obveza trgovca

Članak 5.

(1) Trgovac je dužan potrošaču ispuniti ugovor u skladu s odredbama ovoga Zakona i propisima obveznog prava.
(2) Trgovac je dužan, na zahtjev i prema izboru potrošača, proizvod koji ima nedostatak zamijeniti novim ispravnim proizvodom ili mu vratiti iznos plaćen za taj proizvod, odnosno sniziti cijenu ili, uz suglasnost potrošača, otkloniti nedostatak na proizvodu.
(3) Trgovac je u slučaju nedostatka kod obavljene usluge dužan, na zahtjev potrošača, vratiti iznos plaćen za tu uslugu, sniziti cijenu usluge ili otkloniti nedostatak obavljene usluge.
(4) Potrošač može u slučaju iz stavka 2. i 3. ovoga članka zahtijevati povrat plaćenog iznosa samo ako je prethodno dao trgovcu primjereni rok za ispunjenje ugovora.
(5) Nedostatak na proizvodu, odnosno obavljenoj usluzi, kada je to nužno, dokazuje se vještačenjem u za to ovlaštenim ustanovama ili uz pomoć ovlaštenog sudskog vještaka, a troškove vještačenja snosi potrošač ili trgovac, ovisno o rezultatu vještačenja.
(6) Trgovac je dužan, u tijeku jamstvenog roka, popraviti u primjerenom roku neispravan proizvod potrošaču koji je predao jamstveni (garancijski) list, ili, ako to nije moguće, umjesto istoga predati mu proizvod koji je ispravan.
Pravna narav zakonskih odredbi kojima se uređuju potrošački ugovori

i Obvezni Odnosi:

Citiraj:
3. Jamstvo za ispravnost prodane stvari (garancija)

Odgovornost prodavatelja i proizvođača

Članak 423.

(1) Kad je prodavatelj predao kupcu jamstveni (garancijski) list kojim proizvođač jamči ispravnost stvari u tijeku određenog vremena, računajući od njezine predaje kupcu, kupac može, ako stvar nije ispravna, zahtijevati kako od prodavatelja tako i od proizvođača da stvar popravi u razumnom roku ili ako to ne učini da mu umjesto nje preda stvar koja je ispravna.

(2) Ova pravila ne isključuju primjenu pravila o odgovornosti prodavatelja za nedostatke stvari.

(3) U jamstvu moraju biti navedena prava iz jamstva koja pripadaju kupcu, te jasno navedeno da jamstvo ne utječe na ostala prava koja pripadaju kupcu po drugim pravnim osnovama.

(4) Jamstvo mora sadržavati pojedinosti koje su potrebne kupcu za ostvarivanje njegovih prava, a posebno trajanje jamstva i teritorijalno područje važenja, te ime, odnosno naziv i adresu osobe koja je izdala jamstvo.

(5) Neispunjenje obveza iz stavka 3. i 4. ovoga članka ne utječe na valjanost jamstva.

Za neodgovaranje na dopis:

Citiraj:
Članak 8.

(1) Svaki trgovac je dužan potrošačima omogućiti podnošenje pisanih prigovora, bilo u prodajnom prostoru ili putem pošte, telefaks uređaja ili elektroničke pošte, te je na njih dužan odgovoriti u roku od 15 dana od dana zaprimljenog prigovora.
(2) Svaki trgovac, dužan je voditi i čuvati pisanu evidenciju prigovora potrošača iz stavka 1. ovoga članka najmanje godinu dana od dana primitka prigovora potrošača.
Kazne.....

Citiraj:
VII. PREKRŠAJNE ODREDBE

Članak 144.

(1) Novčanom kaznom u iznosu od 10.000,00 do 100.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj pravna osoba ako:
.....
– na zahtjev potrošača proizvod za koji mu je predao jamstveni (garancijski) list i u tijeku jamstvenog roka ne popravi u razumnom roku ili umjesto toga nije predao proizvod koji je ispravan (članak 5. stavak 6.),
....
– postupi suprotno odredbama članka 8.,
.......

E i da, vrijedi za njih jer su oni i trgovac (ZoZP) i prodavatelj(ZOO). Nema veze imaju li prodajni prostor ili ne.

Edit:

Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
sada kakav je zakon, i ako dobro znam taj zakon se ne odnosi na web shopove koji su iskljucivo web shopovi, jer takvi kao portio imaju sve ljepo dobro navedeno malim slovima i ako je navedeno vaš je problem što ne citate i tu vam nece pomoci zakon
Vrijedi još jednom ponoviti ZoZP.

Citiraj:
Obveza trgovca

Članak 5.

(1) Trgovac je dužan potrošaču ispuniti ugovor u skladu s odredbama ovoga Zakona i propisima obveznog prava.
(2) Trgovac je dužan, na zahtjev i prema izboru potrošača, proizvod koji ima nedostatak zamijeniti novim ispravnim proizvodom ili mu vratiti iznos plaćen za taj proizvod, odnosno sniziti cijenu ili, uz suglasnost potrošača, otkloniti nedostatak na proizvodu.
(3) Trgovac je u slučaju nedostatka kod obavljene usluge dužan, na zahtjev potrošača, vratiti iznos plaćen za tu uslugu, sniziti cijenu usluge ili otkloniti nedostatak obavljene usluge.
(4) Potrošač može u slučaju iz stavka 2. i 3. ovoga članka zahtijevati povrat plaćenog iznosa samo ako je prethodno dao trgovcu primjereni rok za ispunjenje ugovora.
(5) Nedostatak na proizvodu, odnosno obavljenoj usluzi, kada je to nužno, dokazuje se vještačenjem u za to ovlaštenim ustanovama ili uz pomoć ovlaštenog sudskog vještaka, a troškove vještačenja snosi potrošač ili trgovac, ovisno o rezultatu vještačenja.
(6) Trgovac je dužan, u tijeku jamstvenog roka, popraviti u primjerenom roku neispravan proizvod potrošaču koji je predao jamstveni (garancijski) list, ili, ako to nije moguće, umjesto istoga predati mu proizvod koji je ispravan.
Pravna narav zakonskih odredbi kojima se uređuju potrošački ugovori

Članak 6.

Ugovorne odredbe protivne odredbama ovoga Zakona ništetne su.

I još, definicija trgovca.... Iz Istog zakona. Ne piše da mora imati fizički shop.

Citiraj:
– »trgovac« je bilo koja osoba koja sklapa pravni posao ili djeluje na tržištu u okviru svoje poslovne djelatnosti ili u okviru obavljanja djelatnosti slobodnog zanimanja,
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...

Zadnje izmijenjeno od: Alfa_R. 09.06.2012. u 22:56.
Alfa_R je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2012., 22:56   #157
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Trgovac, portio ili je msan/links/microline?

Popravak vrši trgovac a trgovac ako je portio, di on popravlja ako nema servis ili nešto di moze primiti taj dio?

I šta npr ako ja na katu u bobovačkoj 2 otvorim knjigovodstveni servis, vi ce te meni dolaziti i nositi komponente jer sam ja na istoj adresi?

Sve to ništa zapravo nema logike i dalje tvrdim da ovo gore ništa ne vrijedi u ovom slučaju...
Staro 09.06.2012., 22:59   #158
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Trgovac, firma kojoj si dao lovu.

Nas kupce ne zanima tko popravlja i di.

Sve je jasno, hvala Alfa_R
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2012., 23:01   #159
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Sve je jasno, hvala Alfa_R
Preduhitrio si me

Nema problema...

Citiraj:
Trgovac, portio ili je msan/links/microline?

Popravak vrši trgovac a trgovac ako je portio, di on popravlja ako nema servis ili nešto di moze primiti taj dio?
Ako su ti oni izdali račun, a ti im platio onda - da.

Di trgovac popravlja? Bo, njegova zakonska obveza i problem.
Obično šalje uvozniku... ako on postoji, ako ne može probati tvornici, ali u svakom slučaju on je odgovoran prema kupcu za novu stvar/pare.

Edit. Mora imati registriranu firmu negdje. Ako ne omogući kupcu gdje da šalje i ne primi na adresi svoje firme ogriješio se o članak 5. ZoZP.
Staro 09.06.2012., 23:04   #160
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Ok, od sada kupujem u portiu i molim boga da nesto krepa...jer moram ovo probati

Hvala i nadam se da cu jednom uspijeti isprobati tu metodu a ukoliko netko bude imao nesta za reklamaciju u portiu neka se molim vas ovdje iznjasni da vidimo jel ce to upaliti i proci i kako ce se uopce odvijati
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.06.2012., 23:07   #161
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Citiraj:
Ok, od sada kupujem u portiu i molim boga da nesto krepa...jer moram ovo probati

Hvala i nadam se da cu jednom uspijeti isprobati tu metodu a ukoliko netko bude imao nesta za reklamaciju u portiu neka se molim vas ovdje iznjasni da vidimo jel ce to upaliti i proci i kako ce se uopce odvijati
Samo naprijed. No ne zaboravi, ključ je u dopisu, ne mail ili telefonski. Na ovaj način smo tu mnogo mitova srušili i zato je bitno tu napisati tijek događaja da drugi onda lakše ostvare prava.

I iskreno, nadam se da ti se neće ništa pokvariti. Čisto onako - dobronamjerno.
Staro 09.06.2012., 23:08   #162
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Alfa
Staro 09.06.2012., 23:20   #163
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Gilbert ne mozes to napraviti, za komponente koje links nije dobavljac! Odnesi, reci ce ti da šalješ u ovlašteni oni to nece zaprimiti jer oni nisu ovlašteni servis za tu komponentu...
Shvati da je samo adresa ista, na toj adresi mogu biti registrirane 2,3 firme a ne mora biti uopce isti vlasnik. Ne znam kakve veze ima links sa portiom...zato nema ni veze sa reklamacijama iz portia...

Alfa guide ne vrijedi za portio vec samo za tip protis, tocnije web shopove koji imaju i trgovinu u kojoj mozes preuzeti dio...blabla da na baljezgam vise jer boli me glava

Citiraj:
Portio Informatika d.o.o je WebShop i kao takav nema vlastiti servis. Ostvarivanje jamstva moguće je isključivo u ovlaštenim servisima u Republici Hrvatskoj ovisno o proizvođaču kupljenog artikla. Za ostvarivanje jamstva potrebno je imati jamstveni list zajedno sa računom (ili kopijom računa) kupljenog proizvoda.

Links d.o.o.
Bobovačka 2, 10000 Zagreb
Tel: +385 (0)1 3098-635
Ovlašteni servis za:
Archos, Arctic Cooling, Bitfenix, Chieftec, Coolermaster, Crucial, Enermax, G.Skill, Icy Box, LC Power, Lian li, Mach Extreme, Mushkin, Nzxt, Prolimatech, Scythe, Sharkoon, Silver power, Tagan, Terratec, Thermalright, Xfx, Xigmatek, Zalman
http://www.portio.hr/index.php?page=textPage&id=13

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2012., 23:24   #164
Campeonato
Premuim

Campeonato's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
To je adresa linksa, uvoznika...
ovo je adresa portia:

Portio Informatika d.o.o
Bobovačka 2
10 000 Zagreb

| Intel Core 2 Quad Q9650 @3,00 GHz, c.w. Noctua NH-L9x65 |
| Zotac 9300-ITX-WiFi | Mushkin 8GB DDR2 @800 MHz |
| Sapphire Pulse Radeon RX 570 4G, 4096 MB GDDR5 |
| Samsung 860 Evo 500GB SSD | Windows 10 Pro x64 |
| Seasonic Prime Fanless PX-450 | Phanteks Enthoo Evolv ITX TG |
| Dell UltraSharp U2419H @1080p | Dell KB216 | Roccat Kone Pure SE | Roccat Taito | Creative Pebble |
Campeonato je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2012., 00:47   #165
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Kao što sam već napisao na prošloj stranici:
Citiraj:
Autor dokis Pregled postova
Šalji uvozniku, ako je uvoznik Links primit će u bilokojoj njihovoj poslovnici, a ako je neko drugi morat ćeš poštom slat njima ili Portiu, preporučam da se Portio u ovom slučaju izbjegne radi uštede vremena jer kad oni to zaprime opet oni daju to uvozniku na šta se gubi dan-dva.
Doslovno tako mi je rekao lik iz Portia na mailu samo drugim riječima, ne vidim u čemu je tu problem? Šalješ/nosiš u servis/uvozniku koji ti piše na žutom papiriću nakeljenom na kutiji i to je to.

Ovaj dio di spominjem slanje u Portio je vjerojatno prije funkcioniralo pošto vidim da se od tamo paketi počeli vračati.
doky je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2012., 00:51   #166
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Onda tražimo dobrovoljca kome se vratio paket da pošalje dopis.
Nije bitno ako je poslao dalje kod uvoznika. Bitno je da je njihov kupac, da ima problem i njihov odgovor da ne žele primiti.

Ima li tko?
Staro 29.06.2012., 14:19   #167
Dolph
Premium

Dolph's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Evo pohvale.

Naručio jednu komponentu pred dva dana, danas oko podneva stiglo. Platio kod preuzimanja, sve pet

Još da ovako "brzo" svima stigne....
Dolph je offline   Reply With Quote
Staro 11.07.2012., 18:13   #168
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Kod mene isto, narucio LAP u cetvrtak navecer, dobio potvrdu narudzbe za 5 minuta, I evo danas (srijeda) stigao laptopu OS. Sve 5, brzo, efikanso, platio otkupninom (dostava besplatna (prkeo 1000kn) Overseas).

Sve pohvale za sad.
Staro 11.07.2012., 18:52   #169
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

četvrtak narucen, a dosao u srijedu...fakat brzo nemam rijeci
Staro 26.07.2012., 13:32   #170
AbAdd0n
Premium
Moj komp

AbAdd0n's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:

Kako nemoze? to je upravo sto sam ja napravio, portio navodi links kao ovlasteni servis za gotovo sve brandove koje portio ima u ponudi.
tamo dam odnio ssd, dobio papir "reklamacijska primka" i tu je sad došla komunikacija links prema portio. links ima moj ssd a portio mi je mailom poslao ponudu za isti taj artikl ili neki drugi.

MORAM pohvalit portio danas. Zamolio sam ako je moguće mijenjati moj ssd za neke druge artikle. Točnije : napajanje, mis i podlogu. Odobrili su mi i upravo sada mi salju postom to doma. Moje je samo bilo da neispravan artikl odnesem u ovlašteni servis (links) oni su dalje sve riješili.
Svaka im čast meni su maksimalno ušli u susret sa tom "zamjenom" artikala!
Pohvala.

test konfa
AbAdd0n je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2012., 13:52   #171
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Odavno smo ustanovili da je Portio Linksov web shop i normalno je da je Links naveden kao servis za svu njihovu robu.
Staro 26.07.2012., 16:38   #172
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Koji ssd?
Staro 28.08.2012., 17:49   #173
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Ako sam napravio narudzbu komponente koja je zaprimljena, ali je u meduvremenu poskupjela. Koju cijenu sad na kraju placam? Placanje je pouzecem.
veve je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2012., 18:11   #174
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

zavisi...ako si dobio mail da je narucena od dobavljača...onda bi trebala biti stara...ali ako si samo dobio prvi,da je zaprimljena...onda ti trebaju javiti ako je poskupilo da je druga cijena
Staro 28.08.2012., 18:14   #175
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Zaboravio sam reci da je i obradena.
Citiraj:
Poštovani,

Vaša narudžba je zaprimljena i obrađena.
Artikle ćemo naručiti od dobavljača.
Isporuka slijedi putem Overseas dostavne službe najvjerojatnije kroz 3-5 radnih dana.
To je jucer stiglo, nitko od njih ne spominje da je poskupilo.
Staro 28.08.2012., 18:22   #176
Rade0n
Guest

Datum registracije: Jun 2012
mogao si njima jedan mejl poslati i pitati umjesto da mi tu nagađamo koliko će ti zaračunati.
Rade0n je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2012., 18:28   #177
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

dok dobi odgovor doci ce mu overseas

nista sutra najbolje odi na stranicu i tamo na online podršku pa pitaj....
Staro 28.08.2012., 18:30   #178
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
mogao si njima jedan mejl poslati i pitati umjesto da mi tu nagađamo koliko će ti zaračunati.
Da mogao sam da mozda ne rade do 4 (online podrska isto), a paket vec mozda sutra moze stici...

Mislim ono nije razlika neka, ali sam tako mogao naruciti i u Linksu zato pitam opcenito kako to ide.

Citiraj:
ali kod portia mislim da je to korektnije, i da ce ti iako je poskupilo doci po cijeni kojoj si ubacio u košaricu
Nadam se.
Staro 28.08.2012., 18:32   #179
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

a opcenito ide ako je npr protis u pitanju da ništa nejave i da ti naplate po novoj cijeni

ali kod portia mislim da je to korektnije, i da ce ti iako je poskupilo doci po cijeni kojoj si ubacio u košaricu
Staro 28.08.2012., 21:12   #180
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Dosta sam stvari uzeo u Portiu, malo su aljkavi sto se tice odgovaranja na mail, desilo mi se da sam narucio za frenda procesor,hdd i vga (petak prijepodne), popodne na kavici jos jedan kolega me zamolio MBO i memoriju da mu narucim (petako popodne posaljem mail).

Uglavnom u drugoj narudzbi sam napomenio da sam vec narucio to jutro kod njih pa ako mogu sve zajedno da salju da nedolazi odvojeno,nije mi problem par dana pricekati, placanje poduzecem.

U ponedjeljak stize mail kao odgovor na prvu narudzbu da je roba narucena. U utorak dolazi mail da je roba poslana. U srijedu dolazi prva narudzba. Od druge ni traga ni glasa, kontam da nemaju pa narucujem mbo i memoriju u Protisu u srijedu ujutro. U cetvrtak stize paket iz Protisa.

U petak dolazi paket iz Portia, naravno da ga odbijam, saljem im mail s izvinjenjem jer nisam nikakvu potvrdu narudzbe dobio za drugi paket a ni obavjest da imaju ili nemaju.

Kasnije sam jos par puta svasta-nesta narucivao iz Portia, par puta sam dobio odgovor na narudzbu, par puta nisam.

Ali im sada dajem vremena 10tak dana jer im teta na mailovima malo zabusava izgleda.
JozicA je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno