|
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Evo stigla meni roba pa da pohvalim troublea ![]() Čovjek zaslužuje svaku pohvalu jer stvarno se potrudio to nabaviti iz vana i dopelati nam (meni je donio praktički na kućnu adresu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#154 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
hehe,hvala na pohvalama,ispostavilo se da su nakraju dva kablica falila u toj kutijetini pa probavam s naručiteljima iskombinirat neš da i to stigne.... Snake,nemam više volje a kad bi vidio moj inbox shvatio bi zašto. Tanka je granica od junaka do tragaičara,a nju neželim više dirat ![]() Ionako,Oprić informatika ima cijeli asortiman coolera iz Casekinga koliko sam vidio,uz sasvim prihvatljive marže npr,noiseblocker( koji smo uzeli,a meni još stoji neraspakiran na stolu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
našikan pravim haos
|
Stavio sam ovaj jedan Noiseblocker XLP..... uglavnom,kako senzori od AMDa lažu,nebi ulazio u vrijednostzi koje su,samo da vent hladi u IDLEu 4-5 stupnjeva bolje od referantnog na Brockenu. Sad cemo klokovat na 3,8 pa vidjet kako je tamo..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja bi trebao mijenjat ventilator koji mi je trenutno na hladnjaku od CPU-a. Da li ima nesto od ventova spomenutih u ovom threadu za nabavit kod nas? CM Blademastera 120, Akase Viper i slicne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
CM blade master sam vidio u cjeniku od technomaxa, ove druge je inaće kratko uvozio iz casekinga ovaj novi dućan, oprić informatika (imaju sticky pod ostalo), ali ove god. to više ne rade, imaju samo nocuta i sestrinske firme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
@ rainman imas CM excalibura u opricu i kao i akase ja mislim.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#163 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Slip Stream na 1900rpm će ti dati pristojan propuh. http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.908.129
![]() |
#165 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
http://www.scythe-eu.com/en/products...ler/yasya.html Ako želiš nešto moćnije trebao bi izvana naručiti.
![]() |
![]() |
#167 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Banned
Datum registracije: Dec 2009
|
jel ima negdje kod nas nabavit ovakvih coolermasterovih stickle flow zelenih ventova od 2000okretaja , koristio bi ih na svojoj zalman performi push pull , jel valjaju ti ventovi , presexy mi izgledaju. http://www.coolermaster.com/product....tegory_id=3554 |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Odlična CM R4 serija. Nisu najtiši ventovi, ali na max RPM-u su jedni od najjačih (viđeno u praksi, a ne na papiru ![]() Na manjim okretajima su isto OK, do nekih 1100 RPMa vrlo tihi. Bilo je prošle godine u nekoj trgovinici plavih, ne sječam se kojoj, ali u HR ih mislim više nema. Na e-bayu ih ima koliko poželiš.
![]() |
#172 |
|
Nešto je prevelika ta poštarina iz CM Shopa, da nisi možda naručivao iz nekog njihovog shopa izvan Europe? Imaju ih više. Onaj shop u Nizozemskoj ima prihvatljivu poštarinu. Znam kad sam naručivao stranicu sa prozorom za COsmos i još neke accessory-e nisam uopće puno platio poštarinu. Što se tiće tih ventova, ja sam htio kupiti 9 crvenih komada za kučište i kuler sa e-baya, ali na kraju sam uzeo naranđaste Xigmatek XF-1253 jer nisam našao sellera koji je nudio prihvatljivu poštarinu za 9 komada, sve neke ogromne svote pa sam uzeo ove XF i poštarinu za 9 komada platio 10 funti.
![]() |
#173 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
Pa to je poštarina ako bih oba u jednom paketu i platio paypalom. A ako bih naručio svaki zasebno onda je poštarina 6 eura + vent 6 eura. Znači 24 eura za oba sa poštom. Da li se to isplati? @set Samo upiši u google coolermaster store nl EDIT: Evo poštarina za dva venta?! Zar dva venta imaju 1,5 kg? Shipping to HR : 1562.4875 gr €18.50 ![]()
x230 Zadnje izmijenjeno od: asibulj. 24.02.2011. u 17:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Banned
|
OMFG MOZE SE KUPIT SIDE PANNEL I FRONT PANNEL SA CM 690 2 NVIDIA EDITIONA !!!!! zakooon , a ja cekam da pocnu prodavat ove vidia side pannele , pe lijepi su http://www.coolermaster.nl/shop/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
|
CM-ov shop, nema veze sa e-bayom. http://www.coolermaster.nl/shop/ Citiraj:
Znači 80 kn po komadu, kod nas neki prosječni vent dođe 50-ak kn, a ovo nije prosječni. Sad gledam, kao da je veća poštarina na njihovom shopu. Meni je za dosta veliki paket (side panel i par kutijica) poštarina bila nekih 12-13€
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 24.02.2011. u 17:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Banned
|
ugl preko ovoga online shopa se moze narucit bilo sta , hmm sad cuza rodendan dobit neke pare pa razmisljam da li da transformiram svoj cm 690 2 u cm 690 2 nvidia edition s ovih side i front pannelom ili da kao sto sam namjeravao napravim bocnu stranicu full plexiglass i narucim 2 ova r4 zelena venta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Imam ja jednog novog cm r4-l2r-20ac-gp, plave led, viska, ak neko kupuje, PM. Stvarno su za te pare odlicni, ja sam super zadovoljan ovim. EDIT: @ hooligan Lokacija: Zagorje Hr. Zagorje Zadnje izmijenjeno od: Overclock. 24.02.2011. u 19:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
|
|