|
|||||||||||
|
|
#151 |
|
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Evo prosao sam ju danas i mogu reci da mi je fenomenalna. Jedna od rijetkih igara koja je dostojan nasljednik i jos k tome premasuje svojeg prethodnika. Prica je stvarno odlicna i stalno te tjera da ides dalje, nove opcije i detalji cine igru veoma dinamicnom, svi oni nedostaci iz jedinice su ispravljeni, makar meni je AC bio sasvim solidan i zabavan. Sta drugo reci nego da jedva cekam nastavak ![]() |
|
|
|
|
|
#152 |
|
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Da nema dvojka kojim slučajem alternativne završetke (kao što je pomodno danas) , ili je full linearna?
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#154 |
|
Gamer 2 the Bone
|
No dobro....evo jučer tek pribavio igru, još sam balavac što u civilki raznosi pisma okolo i šakata nevjerne ljubavnike. Zasad je super, iako sam i ja malo začuđen grafikom, sve stavio na max ali na prvu mi se čini čak kao lošija grafika nego u jedinici (?!?). Pojma, valjd mi se samo čini....očekivao sam valjda grafiku a-la Metro 2033 ili nešto ![]()
|
|
|
#155 |
|
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
Nema tu ništa "claims". To je činjenica. Trust me. ![]()
|
|
|
|
#157 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#159 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ne bi smija ovo ovako komentirat, ali fala bogu da su je razvalili jer je ovo jedan od naj gorih mogucih nacina zastite, zamislite kako je kad vam u petak navece pukne net a sluzbu za korisnike mozet dobit tek u ponediljak oko 9 ujutro ![]() ili da jednostavno nemate pristup netu, ma koliko god to cudno danas zvucalo, krepa modem ili vam pas uzvuce zicu dok se igra sa svojom kosti , a zamislite da igrate Silnt Hunter 5 koji ima isti tip zastite i nakon 2-3 sata igranja (plovidbe) pukne veza, a vi niste sejvali i ode sve u tri krasna kiflica ![]() Assassin-a jos nisam proba ali posto ga svi hvalite sad bi moga + prvi dio mi je bio ok
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 Zadnje izmijenjeno od: ante2. 26.04.2010. u 00:22. |
|
|
|
|
|
#160 |
|
Gamer 2 the Bone
|
Vidim da su neki igru završili u 2-3 dana....ja neću, jer radim sve sporedne questove i mini-misijice. Igra mi ja totalni mrak, pa oću da potraje....već sam nadogradio cijelu vilu, pokupovao sva oružja i slike etc Jedino pera ne vjerujem da ću skupit, to je već za totalne frikove koji imaju waaaay too much vremena na rukama. Jel itko našao sve one "truth" stvari, sa zagonetkama i to? Ja zasad našao trećinu, kad pustim play all ne izgleda jako smisleno, kao da uopće nema vze sa creedom. Više vuče na Avatar trailer ili nešto lol
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#162 | |
|
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
![]() Mislio sam da je ko većina igara, da kad odradiš zadnji glavni quest, idu credits i nema nazad...
|
|
|
|
#168 |
|
Guest
Datum registracije: May 2008
|
|
|
|
|
|
|
#174 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
|
|
|
#177 |
|
Gamer 2 the Bone
|
|

|
|
#178 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Inače mali hint ekipi koja igra nešto što sam otkrio tek na kraju ![]() Kad se fajtate a ima onaj heavy armor lika u grupi, pogledajte dali ima onaj sa kopljem isto te ga disarmajte ili pokupite koplje ako ga ubijete, pa onda napravite counter na ovog heavy lika te bude instant kill! @mod neznam što spoiler gore pričam samo o mehnici igre stim se ljudi susreću odma u igri... |
|
|
|
|
|
|
#180 |
|
Gamer 2 the Bone
|
|