|
![]() |
#151 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
' Djeco draga i RAM korisnici. ![]() Upravo je na scenu provirio vjerovatno naj atraktivniji LG DVD recorder ikad ! Ovaj put nece biti samo odlicna przilica + RAM baza... vec i bez najmanje sumnje ... naj zgodnija DVD makina na stolu svojih vlasnika. Dva modela GSA-2166D & GSA-2164D ![]() Razlika kod LG GSA-2166D je ta da ima i LightScribe. Ima li uopce kompletnije masine od ove trenutno? Ima doslovno sve ![]() Koliko sam upucen bas taj model jos nije dobavljiv trenutno kod nas, ali nema sumnje, necemo ga dugo cekati. Za one koji ne pate na Scribanje, GSA-2164D je vec dobavljiv kod nas i to za ciglih 600kn. ![]() ![]() ![]() Jedina mana je eventualno nedostatak FW-a, no kako se ne radi o externom HD-u nije uzasno. (mada bi ga i dalje zelio vidjeti) Jos jedna stvar. Vidim da mnoge bune LG oznake iza samih brojeva modela pa evo za lakse snalazenje : BB = Bulk BA = Bare Bulk BL = Black Bulk BAL = Black Bare Bulk BRL = Black Retail |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Jel ima netko preporuku za dobar DVD-ROM uređaj koji ima podršku za DVD-RAM ?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#154 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
jako se ispricavam al ovako neki dan sam nabavio lg 4167b i sad ocu se upustit u ramiranje ![]()
![]() |
#157 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
@Visage... Ja sam se zaljubio... stvarno jesam... to je moj slijedeci optikaner... samo treba cekat da 4163 rikne...
![]() |
#158 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Zna li tko gdje se može kupiti dvd-ram medij osim u exportdrvu. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Može jedno pitanjce? Kad przim RAM iz Windows explorera ide mi dosta sporo (mislim oko 1x-2x cca. 1h), dok kad przim preko nera ide 3x (cca. 30min). Sjećam se od davno da se u wind. mogo regulirati brzina przenja cdrw-a, ali za dvd ram nema toga. Kako natjerati windowse da prze brze? Medij je panasonic 3x, a pržilica LG 4167B. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
U principu se u XP-u bolje ponasa po pitanju brzine refresha i prepoznavanja ali ja sam zadovoljan u svom W2K-u takodjer. Ako je medij 3x on bi kod samog transfera u vecini slucajeva trebao preci u max, ali pod pretpostavkom da imas dignut BHA koji barem u W2K pomaze. No zaboravi usporedbu sa DVD+-R jer tad ce ti sam transfer samo dizati tlak. Kod RAM-a je moto : 'Lagano ali sigurno' Dok nas ne ošamari 16-ca uskoro ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma baš sam pogledao review ovoga LG-a i piše da mu je uvijek uključen "write & verify" funkcija, odnosno sve što zapiše i provjeri. To je ok zbog sigurnosti, no ubija u pojam što se tiče vremena ![]() Ima li koji način da se to izbjegne? ![]() Inače Windoze su XP sa SP2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
kako mi se do sad nije dalo otić u panasonicov dućan kupiti dvd-ram, kupih ga u italiji ![]() 3x, 4,9 eura... meni je to savršeno "stvorenje"....svaka čast |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Dolaze Blu Ray i HD-DVD, ali to je uglavnom DVD sa većom gustoćom zapisa. Znači li to da je DVD-RAM još uvijek bolje rješenje kad je u pitanju pouzdanost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Guest
|
ofkors |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Evo sam kupio panasonic jednostrani 3x ram i fino se ponasa u pioneer 110D modanoj u A10XLA ![]()
![]() |
#169 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
dajte mi molim vas recite di kupujete te medije i koji su najbolji, za sad ima jedino verbatimovih u ve-milu , 3 komada za 61 kn al ih se mora naruciti |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Guest
|
imas u ilici panasonicov ducan i u export drvu kod velesajma... a svi mediji su najbolji, jer cim zadovoljavaju ram standard su odlicni! |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Premium
|
ok, kolka je cijena u eksportdrvu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Guest
|
mislim da je 25 ili 35kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
U Exportdrvu u Ilici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Premium
|
thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
8-bit Gen.
|
' Da su neke firme "kalibrirane" apetitom samo na mega import i jos velebnije distribucije, to je realnost. Zasto da ne kad se kod nas tako najbolje "posluje" a svima ostane viska kusura ![]() Kao sto kaze Linda Evangelista : "Ispod 10.000$, ne dizem se iz kreveta" Na slicnom tragu posluju i velike domace mega IT deal firme. Kralj takvih je nesumnjivo Melcomp i samo bog zna sto sve drze na skladistu jer njihova ponuda egzoticne opreme moze posramiti i neke vece EU dilere. Jednostavno nema toga sto oni nemaju u svojoj ponudi...sve je to pohvalno. No katkad zaborave na realnost obracanja krajnjim korisnicima, no i dalje drze iluziju da prodaju za iste. Trazim vecu kolicinu DVD-RAM 5.2GB Type I medija. Uspio sam nesto naci, sto kod poznatih sto kod firmi. Nesto i narucio iz vanka. Problem je u tome sto mnoge US firme vole drzati sve moguce na popisu dajuci dojam da imaju ama bas sve. No kad se zeli konkretizirati narudjba, onda pocnu "sepati" i malo po malo uvjek sa istim recitalom : "Zao nam je ali mi to vise nemamo" No nece obrisati tu ponudu. Dapace i dalje ce je drzati da navlace nove kupce, po logici, kad vec dolija...mozda kupi nesto drugo. Danas dobijem podatak da Melcomp mozda ima jos neku kolicinu 5.2 medija i kad sam vidio konkretnu ponudu ![]() Prosudite sami : ![]() ![]() Po ovoj logici, kod njih ce cijena 4.7 medija ili nedaj boze 9x biti u relaciji cijene novog LG uredjaja ![]() Dakle tipican HR primjer kad nisi forcan nesto prodati pa drzis do zadnjeg daha ovakve nebulozne cijene ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Kaj se tu jos pise o necem umrlom prije nego kaj je i doslo? pa onda opet bez veze uskrsnuto u novijim DVD przilicama. ![]() Pa sad sam negdje na netu procito da je cijena blue ray medija od 23 GB cca 30Eura. bas bi bilo lijepo da se tak romanticno i o EDO ramu piše. Al to je za otvorit novi topik a ne ovdje : baad :
__________________ |
![]() |
#179 |
Guest
|
cuj, neki od nas to jos koriste i prezadovoljni su...a kao sto vidis, nedje se i medija po ~35kn, sto je sasvim pristojna cijena.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Premium
|
Citiraj:
.... |
|
![]() |
![]() |