|
![]() |
#151 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma igra je za prste polizati, kad sam došao bio do Soverigna pa ona rečenica... oh ta rečenica... kako genijalno ![]() Soverign: "Reaper? A label created by the Protheons to give voice to their destruction. In the end, what they choose to call us is irrelevant. We simply are." ![]() ![]() ![]() Ja sam isto prešao sa Vanguardom.
Htio sam kasnije početi i sa Engeneerom ali nikako nisam zaigrao... Ma igra je za prste polizati, kad sam došao bio do Soverigna pa ona rečenica... oh ta rečenica... kako genijalno ![]() Soverign: "Reaper? A label created by the Protheons to give voice to their destruction. In the end, what they choose to call us is irrelevant. We simply are." ![]() ![]() ![]()
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
sada mi došla Ashley u sobu zanimljiva stvar se dogodila ![]() Slika Zatim skillovi Slika i pogled na Zemlju veličanstveno Slika Vezano uz tu rečenicu najače kad se Shepard prijeti njemu da će ga ubiti ovaj se nasmije i kaže vidi se tipična ljudska tvrdoglavost i arogantnost Ovaj put ću prijeći samo da vidim što se dogadja kad si arogantan i bezobrazan ![]() Btw. je li tko zaigrao DLC-ove točnije Bring Down The Sky i Pinnacle Station?! Prvi je besplatan i kažu da je ok(90min gameplaya), a drugi se plaća i kažu da je to obično napucavanje sa hologramima... Anyway skidam ovaj prvi pa javim dojmobe ![]() Ma izgleda da ću ja sada ponovno prijeći ali ovaj put Adeptom ili Soldierom...
da isprobam kako je koristiti samo bioticse ili oružja... sada mi došla Ashley u sobu zanimljiva stvar se dogodila ![]() Slika Zatim skillovi Slika i pogled na Zemlju veličanstveno Slika Vezano uz tu rečenicu najače kad se Shepard prijeti njemu da će ga ubiti ovaj se nasmije i kaže vidi se tipična ljudska tvrdoglavost i arogantnost Ovaj put ću prijeći samo da vidim što se dogadja kad si arogantan i bezobrazan ![]() Btw. je li tko zaigrao DLC-ove točnije Bring Down The Sky i Pinnacle Station?! Prvi je besplatan i kažu da je ok(90min gameplaya), a drugi se plaća i kažu da je to obično napucavanje sa hologramima... Anyway skidam ovaj prvi pa javim dojmobe ![]() Zadnje izmijenjeno od: blava. 02.01.2010. u 14:02. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
sada mi došla Ashley u sobu zanimljiva stvar se dogodila ![]() Slika Zatim skillovi Slika i pogled na Zemlju veličanstveno Slika Vezano uz tu rečenicu najače kad se Shepard prijeti njemu da će ga ubiti ovaj se nasmije i kaže vidi se tipična ljudska tvrdoglavost i arogantnost Ovaj put ću prijeći samo da vidim što se dogadja kad si arogantan i bezobrazan ![]() |
Ma izgleda da ću ja sada ponovno prijeći ali ovaj put Adeptom ili Soldierom...
da isprobam kako je koristiti samo bioticse ili oružja... sada mi došla Ashley u sobu zanimljiva stvar se dogodila ![]() Slika Zatim skillovi Slika i pogled na Zemlju veličanstveno Slika Vezano uz tu rečenicu najače kad se Shepard prijeti njemu da će ga ubiti ovaj se nasmije i kaže vidi se tipična ljudska tvrdoglavost i arogantnost Ovaj put ću prijeći samo da vidim što se dogadja kad si arogantan i bezobrazan ![]() |
![]() |
#155 | ||||
Premium
|
@yedwy Citiraj:
Citiraj:
Super su planeti,ali im ide jedna zamjerka svi su prazni skoro,tj.svi su rađeni na jednu te istu shemu...(par kućica,crashed probe,minerali za uzeti i to je to,ima iznimaka ali to je to) BTW: imam save-ove pa nemoram od početka krenut hehe. Koga imate u timu još? Moja dobitna kombinacija je Wrex + Liara (ona plavu koju sam prč*o) Citiraj:
Ona digne neprijatelje sa Lift i ja ih dokrajčim sa Throw... Ali izgleda bioticsi su neprobojni za Armed Gethove... I katkada uzmem Garrusa,i imam onu Tali... btw za čega ona služi...vidim ima Electronic skillove ali kako da nju natjeram recimo da uzme podatke sa srušenih sondi na planetima... Citiraj:
btw koristi spoiler da ljudima ne uprostastis igru ![]() @yedwy |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Premium
|
ja ću poluditi s ovom igrom... ako je tko igrao DLC Bring Down The Sky kako prijeći one proximity detectore nezapaženo ili barem da me ne ubiju?! Ne mogu skužiti kako... -_-" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
pa imaš onaj bar koliko se možeš približit,i ideš stlano između dok ti ne počne jako pištat,onda staneš probaš drugim putem ili nešto tako...tako sam ja,uglavnom ne moš se zaletit ko debil jer te budu tražili na drugom planetu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Premium
|
thx for help,ali rijesio sam nekako brzo se spustivsi niz strminu na planini i evo gotov sam s misijama... eh sada igrati side questove i čekati Mass Effect u strahu da ga neće odgoditi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Mass Effect (1)
Pozdav svima, imam pitanje... odigrao sam ME2, i sad bih rado završio i jedinicu... na poslu da mi prođe vrijeme.. ![]() e sad kako mi je u tom stroju 6600gt, nekako sumnjam da ću moć igrat... zna li tko kako bi se igra vrtila na recimo 7600gt, x1950, nečem sličnom...? thanx i pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Premium
|
vrtila bi se solidno,ali koliko znam ovaj mass effect ima problema sa x1xxx serijom ati grafickih kartica,problemi sa osvijetljenjem unutar igre... koja rezolucija... 7600gt ili x1950 pro bi solidno vrtile na medium,tako da ne bi trebao imati problema... samo,pazi igra ima dosta problema ako je kupito "nelegalno" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Guest
|
jel istina da je igra prelagana , čak i na hard? |
![]() |
![]() |
#171 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Zbog dvojke i prijenosa sejvova krenuo nazad igrat jedinicu prije nekih 4-5 mjeseci, i sada nazad htio nastavit i pojavio se iritantan problem/bug, ne pojavi se interact opcija ni na jednom objektu, osim ljudi i ostalih stvari u normandiji, ovak na planetima ne mogu ništa, ne pojavi se onaj krug za interact. Ima netko neko riješenje za ovo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 19.10.2010. u 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Nikada nisam igrao mass effent ali bome izgleda super. Međutim, prije patchanja mi je igra išla onako kilavo (nije da se nije dalo igrat ali trzalo je podosta). Kada sam je patchho na 1.02 nastala je havarija. Mislim da nemam ni 2fps. Nemoguće se kretat a kamoli naciljat nekoga. Pročitao sam ovu temu, i nitko nije imao tih problema a slijedeći post me je mentalno dotukao: ![]() Kako njemu radi normalno a meni koji imam bolji komp neće nikako? Ima li neki fix za koji neznam ili mi je promaklo nešto? Promjena opcija u igri ne donosi promjene. Isto šteka i na medium i na low a isto i na različitim rezolucijama. Driver je posljednji, windowsi su 7. Pojma nemam što me muči pa ako netko ima savjet dobro bi mi došao. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Guest
|
koja igretina...nabavio još prije ME 1 i 2 na nekom EA popustu i tek sad dao šansu..ono mrak. |
![]() |
![]() |
#178 | |
Premium
|
Citiraj:
nazalost,dvojka je dosta pojednostavljena i "potupljena" sto se tice inventorya,squad managementa itd.,ali prica je isto na razini,samo vise usmjerena ka skupljanju cvrstog tima za trojku usput ako ti je ostalo jos para uzmi si DLC "bring down the sky " koji vrijedi para dok Pinnacle Station je ubi Bože |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Guest
|
uf..igra me "uhvatila" ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Igra je odlična, prošao jedinicu i dvojku, još mi ostalo nešto dlc-ova u dvojci za završiti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|