Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.01.2010., 12:15   #151
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006

E da... Wrexa kad moraš ubiti, upravo zbog tog razloga, ja sam ga odbio, pa ga je ona ubila

Neznam koliko još imaš do kraja ali ako ideš samo po priči odnosno samo tamo di te šalju onda je igra pred krajem.

Idi okolo, u sve sustave, sleti na sve planete, na svakom češ nači nešto.

Ma igra je za prste polizati, kad sam došao bio do Soverigna pa ona rečenica... oh ta rečenica... kako genijalno

Soverign: "Reaper? A label created by the Protheons to give voice to their destruction. In the end, what they choose to call us is irrelevant. We simply are."

-->
Ja sam isto prešao sa Vanguardom.
Htio sam kasnije početi i sa Engeneerom ali nikako nisam zaigrao...

E da... Wrexa kad moraš ubiti, upravo zbog tog razloga, ja sam ga odbio, pa ga je ona ubila

Neznam koliko još imaš do kraja ali ako ideš samo po priči odnosno samo tamo di te šalju onda je igra pred krajem.

Idi okolo, u sve sustave, sleti na sve planete, na svakom češ nači nešto.

Ma igra je za prste polizati, kad sam došao bio do Soverigna pa ona rečenica... oh ta rečenica... kako genijalno

Soverign: "Reaper? A label created by the Protheons to give voice to their destruction. In the end, what they choose to call us is irrelevant. We simply are."

Staro 02.01.2010., 13:12   #152
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009

negdje se pričalo da će se u mass effect 2 igrati s Wrex-ovim bratom navodno,ali ne znam da li je istina

sada mi došla Ashley u sobu zanimljiva stvar se dogodila
Slika
Zatim skillovi Slika
i pogled na Zemlju veličanstveno Slika

Vezano uz tu rečenicu najače kad se Shepard prijeti njemu da će ga ubiti ovaj se nasmije i kaže vidi se tipična ljudska tvrdoglavost i arogantnost
Ovaj put ću prijeći samo da vidim što se dogadja kad si arogantan i bezobrazan

Btw. je li tko zaigrao DLC-ove točnije Bring Down The Sky i Pinnacle Station?!
Prvi je besplatan i kažu da je ok(90min gameplaya), a drugi se plaća i kažu da je to obično napucavanje sa hologramima...
Anyway skidam ovaj prvi pa javim dojmobe
-->
Ma izgleda da ću ja sada ponovno prijeći ali ovaj put Adeptom ili Soldierom...
da isprobam kako je koristiti samo bioticse ili oružja...

negdje se pričalo da će se u mass effect 2 igrati s Wrex-ovim bratom navodno,ali ne znam da li je istina

Slika
Zatim skillovi Slika

Vezano uz tu rečenicu najače kad se Shepard prijeti njemu da će ga ubiti ovaj se nasmije i kaže vidi se tipična ljudska tvrdoglavost i arogantnost

Btw. je li tko zaigrao DLC-ove točnije Bring Down The Sky i Pinnacle Station?!
Prvi je besplatan i kažu da je ok(90min gameplaya), a drugi se plaća i kažu da je to obično napucavanje sa hologramima...
Anyway skidam ovaj prvi pa javim dojmobe

Zadnje izmijenjeno od: blava. 02.01.2010. u 14:02.
blava je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.01.2010., 01:01   #153
DraŽ
Premium

DraŽ's Avatar

Datum registracije: Jan 2008

Slika
Zatim skillovi Slika

Trebao si onu plavu alienku bolja je, probao sam obje...

Ja sam prvi put prešao sa soldierom, pa probao 30min sa bioticsom no nije išlo, pa opet sa soldierom i sada nisam siguran,ali mislim da sam još jednom sa soldierom prešao (vjerovatno jesam).

Sada mi se opet igra, i ovaj put bi išao malo po drugim planetima. Netko je na bug-u stavio predivne screenshote sa drugih planeta pa me to potaklo, a i vele da što smo veći level bili u 1. mass effectu to će nam biti lakše u drugom mass effectu.

BTW: imam save-ove pa nemoram od početka krenut hehe.

Koga imate u timu još? Moja dobitna kombinacija je Wrex + Liara (ona plavu koju sam prč*o)

Ja i wrex deremo, a ona sa svojim psihičkim moćima ih baca u zrak, freeza itd. Dobro je što je i Wrex pola soldier pola psihić pa i on ima neke moći.
I uvijek dignem CHARM (mislim) do kraja pa se nemoram protiv sarena 2 puta borit nego lik se pokaje i sam ubije pa tek onda se pretvori u robota onog.
Igra je stvarno raskošna, lokacije su odlične, priča pogotovo, veličina one stanice,prošlost protheana, oni jump gate-ovi...
Najviše mi smeta slika nekako je zrnata to mi ide na živce kao i u BSG-u reimagined.

Priča jako podsjeća na KOTOR kojeg su također radili (bioware), samo je ovdje puno bolja grafika,dorađenije sve itd. ,ali nema lightsaber-a!

Nego ja Wrexa nisam ubio niti ga je itko ubio ostao je živ. I nisam nikog zelenog morao ubit šta vi pričate? I ja sam spasio Ashley i jednom sam spasio kaidana samo da vidim filmić i onda sam se vratio pomoću save-a i spasio ashley. Moj frend rekao da je spasio kaidana mi ga zahebavali da je gay haha
-->
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Ma izgleda da ću ja sada ponovno prijeći ali ovaj put Adeptom ili Soldierom...
da isprobam kako je koristiti samo bioticse ili oružja...

Slika
Zatim skillovi Slika

Ja sam prvi put prešao sa soldierom, pa probao 30min sa bioticsom no nije išlo, pa opet sa soldierom i sada nisam siguran,ali mislim da sam još jednom sa soldierom prešao (vjerovatno jesam).

Sada mi se opet igra, i ovaj put bi išao malo po drugim planetima. Netko je na bug-u stavio predivne screenshote sa drugih planeta pa me to potaklo, a i vele da što smo veći level bili u 1. mass effectu to će nam biti lakše u drugom mass effectu.

Koga imate u timu još? Moja dobitna kombinacija je Wrex + Liara (ona plavu koju sam prč*o)

Ja i wrex deremo, a ona sa svojim psihičkim moćima ih baca u zrak, freeza itd. Dobro je što je i Wrex pola soldier pola psihić pa i on ima neke moći.
I uvijek dignem CHARM (mislim) do kraja pa se nemoram protiv sarena 2 puta borit nego lik se pokaje i sam ubije pa tek onda se pretvori u robota onog.
Igra je stvarno raskošna, lokacije su odlične, priča pogotovo, veličina one stanice,prošlost protheana, oni jump gate-ovi...
Najviše mi smeta slika nekako je zrnata to mi ide na živce kao i u BSG-u reimagined.

Priča jako podsjeća na KOTOR kojeg su također radili (bioware), samo je ovdje puno bolja grafika,dorađenije sve itd. ,ali nema lightsaber-a!

Nego ja Wrexa nisam ubio niti ga je itko ubio ostao je živ. I nisam nikog zelenog morao ubit šta vi pričate? I ja sam spasio Ashley i jednom sam spasio kaidana samo da vidim filmić i onda sam se vratio pomoću save-a i spasio ashley. Moj frend rekao da je spasio kaidana mi ga zahebavali da je gay haha

CPU: AMD Ryzen 7 9700x, CO per Core, CS -20 (Mid, High, Max)
COOLER: Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 A-RGB
MBO: MSI Tomahawk X870
RAM: Corsair Vengeance DDR5 32GB, 6000MHz CL28
GPU: MSI SuprimX Nvidia GeForce RTX 3070
NVM1: Samsung Evo 970 2TB
HDD1: WD Red 4TB, WD40EFRX
HDD2: WD Blue 6TB, WD60EZRZ
HDD3: WD Blue 6TB, WD60EZRZ
PSU: Corsair RMx 850W, ATX3.1
CASE: Fractal Meshify 2 XL
VENTS: 4x Arctic Cooling P14 PWM PST A-RGB

MONITOR: AOC Q3279VWFD8 - 32", IPS, 2560x1440
TV: LG 7450
MOUSE: Logitech MX Master 3
KEYBOARD: Logitech MX Keys
GAMEPAD: XBOX One
HEADPHONES: Sennheiser HD560s

DELL Inspiron 15R, 5520
CPU: Intel Core i7 3632QM, 2.20Ghz, turbo 3.20GHz
RAM: DDR3, 6GB (4GB + 2GB), 1600Mhz CL11
GPU: AMD Radeon 7670, Intel HD4000
SSD: Samsung EVO 850, 250GB
SCREEN: 15,6 inch LCD, 1366x768

DraŽ je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2010., 10:18   #154
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004

Nemora Wrex uvjek ispasti pobunjenik koji krene balistic sve ovisi o tome kako s njim razgovaraš i postupaš kroz cjelu igru, ja sam prošao 3 puta MassEffect i svaki puta sa raznim iteracijama vojnika i svaki puta malo sam imao drugačiji put do kraja...
Što se Wrexa tiče - jednom sam ziher da je poginuo, jednom sam ziher da nije, a za treći put se ne sjećam kako je bilo s njim... Inače bio sam na svim planetima na koje se da sletiti (za to sam prilično siguran) i uzeo sam svaki artefakt koji sam mogao ali ni pripližno nisam pokupio sve jer sam svaki puta imao prenizak tech rating za demontirati one proklete probove koji su na planetama, uglavnom poskenirao sam nekih 95% oni resursa koje treba tražiti okolo ali za ostale dume nemam di su se zavukli od mene...

-->
Ovisi kako igraš...

Nemora Wrex uvjek ispasti pobunjenik koji krene balistic sve ovisi o tome kako s njim razgovaraš i postupaš kroz cjelu igru, ja sam prošao 3 puta MassEffect i svaki puta sa raznim iteracijama vojnika i svaki puta malo sam imao drugačiji put do kraja...
Što se Wrexa tiče - jednom sam ziher da je poginuo, jednom sam ziher da nije, a za treći put se ne sjećam kako je bilo s njim... Inače bio sam na svim planetima na koje se da sletiti (za to sam prilično siguran) i uzeo sam svaki artefakt koji sam mogao ali ni pripližno nisam pokupio sve jer sam svaki puta imao prenizak tech rating za demontirati one proklete probove koji su na planetama, uglavnom poskenirao sam nekih 95% oni resursa koje treba tražiti okolo ali za ostale dume nemam di su se zavukli od mene...

Staro 03.01.2010., 10:38   #155
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Ja sam spasio Ashley ali kada drugi put budem prelazio spasiti cu Kaidana...
ja mislim da Wrexa nemožeš spasiti tj.da ga odgovoriš od onoga ili da...?!

@yedwy

Što ti kažes da Wrex na mora nužno poginuti na Noverii ja mislim...ili?!
Ne vjerujem jedino da ga odgovoriš ali kako?!
Pokušao sam pričati s njime,urazumiti ga,no on ipak pokuša mene ubiti i onda ga Ashley s leđa ubije?!

-->
Citiraj:
ne znam jbg probao sam se suosjecati s njome poslije njezinog gubitka(necu spoilati) i sve joj dobro odgovarao ali ništa jbg
Citiraj:

Ja igram sa Vanguardom 39 level,rokam sa bioticsima i pištoljima i shotgunovima,super je no sada namjeravam ponovno prijeći ili sa Soldierom ili Adeptom,baš da probam
Super su planeti,ali im ide jedna zamjerka svi su prazni skoro,tj.svi su rađeni na jednu te istu shemu...(par kućica,crashed probe,minerali za uzeti i to je to,ima iznimaka ali to je to)

Citiraj:
Ja derem sa Ashley i Liara,Liara sa bioticsima rješava sve,Ashley je Soldier i sve sa Assault Gunom rješava,super je recimo kombinirati mene i Liaru
Ona digne neprijatelje sa Lift i ja ih dokrajčim sa Throw...
Ali izgleda bioticsi su neprobojni za Armed Gethove...
I katkada uzmem Garrusa,i imam onu Tali...
btw za čega ona služi...vidim ima Electronic skillove ali kako da nju natjeram recimo da uzme podatke sa srušenih sondi na planetima...

Citiraj:

Da,priča je ono što te drži za igru...
btw koristi spoiler da ljudima ne uprostastis igru

Ja sam spasio Ashley ali kada drugi put budem prelazio spasiti cu Kaidana...
ja mislim da Wrexa nemožeš spasiti tj.da ga odgovoriš od onoga ili da...?!

@yedwy

Što ti kažes da Wrex na mora nužno poginuti na Noverii ja mislim...ili?!
Ne vjerujem jedino da ga odgovoriš ali kako?!
Pokušao sam pričati s njime,urazumiti ga,no on ipak pokuša mene ubiti i onda ga Ashley s leđa ubije?!

Staro 03.01.2010., 17:28   #156
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004

Ja sam prošao (skoro) sve side questove PRIJE nego sam krenuo na gethove tako da sam imao maxano skoro sve na liku (ja prvo maxam univerzalnhe skilove i primarna oružja koja koristim a tek kasnije trpam u ostala oružja ako ostane) i bez problema sam ga spasio...

Inače da imao sam obje ženske - naravno jednu u jednom a drugu u drugom prolazu...

-->
Da to govorim...

Ja sam prošao (skoro) sve side questove PRIJE nego sam krenuo na gethove tako da sam imao maxano skoro sve na liku (ja prvo maxam univerzalnhe skilove i primarna oružja koja koristim a tek kasnije trpam u ostala oružja ako ostane) i bez problema sam ga spasio...

Inače da imao sam obje ženske - naravno jednu u jednom a drugu u drugom prolazu...

Staro 03.01.2010., 18:09   #157
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

Datum registracije: Dec 2008

Meni Wrex živ

-->

Meni Wrex živ

zhecky je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2010., 19:24   #158
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Da li imas razvijen charm i onaj drugi skill pa si ga uspio odgovoriti na Noverii?!
Ili si s njime bio dobar tijekom igre pa je on jednostavno popusti...

I da jbt ja zayebao,zadnja mi je misija Ilos i ne mogu se vratit u Citadel,a Normandy je ukraden pa nemogu...
I,gdje ima još za trade-ati iteme?!
Bio sam na Noverii ali ono je slabo naspram Citadel

-->
Hebote de podijeli to iskustvo s nama kako ga odrzati na zivotu

Da li imas razvijen charm i onaj drugi skill pa si ga uspio odgovoriti na Noverii?!

I da jbt ja zayebao,zadnja mi je misija Ilos i ne mogu se vratit u Citadel,a Normandy je ukraden pa nemogu...

Staro 03.01.2010., 19:31   #159
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

davno je bilo, al mislim da charm il intimidate nisu bili na max, samo sam razgovarao dosta s njim i obavio onaj armour nešto quest

-->

davno je bilo, al mislim da charm il intimidate nisu bili na max, samo sam razgovarao dosta s njim i obavio onaj armour nešto quest

Staro 04.01.2010., 00:00   #160
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

ja ću poluditi s ovom igrom...
ako je tko igrao DLC Bring Down The Sky kako prijeći one proximity detectore nezapaženo ili barem da me ne ubiju?!
Ne mogu skužiti kako... -_-"

Oglas
Staro 04.01.2010., 00:37   #161
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
pa imaš onaj bar koliko se možeš približit,i ideš stlano između dok ti ne počne jako pištat,onda staneš probaš drugim putem ili nešto tako...tako sam ja,uglavnom ne moš se zaletit ko debil jer te budu tražili na drugom planetu
slavonac90 je online   Reply With Quote
Staro 04.01.2010., 00:50   #162
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

thx for help,ali rijesio sam nekako brzo se spustivsi niz strminu na planini i evo gotov sam s misijama...
eh sada igrati side questove i čekati Mass Effect u strahu da ga neće odgoditi...
Staro 30.03.2010., 12:49   #163
Beetlejuice
Nisko letim, visoko padam
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Datum registracije: Mar 2010

..da ga održiš na životu moraš imati dosta Paragona ili onog drugog (nezz kako se zove ali ugl) ugl kad pričaš s njim ako si dosta puta bio "dobar" otvorit će ti se nova rečenica da mu odgovoriš pozitivno i to je to....ja sam uspio kad sam drugi put prelazio igricu..

-->
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Hebote de podijeli to iskustvo s nama kako ga odrzati na zivotu

..da ga održiš na životu moraš imati dosta Paragona ili onog drugog (nezz kako se zove ali ugl) ugl kad pričaš s njim ako si dosta puta bio "dobar" otvorit će ti se nova rečenica da mu odgovoriš pozitivno i to je to....ja sam uspio kad sam drugi put prelazio igricu..

Beetlejuice je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2010., 10:45   #164
gJURO.garaza
Banned
Moj komp

Datum registracije: Feb 2009
Mass Effect (1)

Pozdav svima, imam pitanje...

odigrao sam ME2, i sad bih rado završio i jedinicu... na poslu da mi prođe vrijeme..

e sad kako mi je u tom stroju 6600gt, nekako sumnjam da ću moć igrat...
zna li tko kako bi se igra vrtila na recimo 7600gt, x1950, nečem sličnom...?

thanx i pozz
gJURO.garaza je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2010., 11:07   #165
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

vrtila bi se solidno,ali koliko znam ovaj mass effect ima problema sa x1xxx serijom ati grafickih kartica,problemi sa osvijetljenjem unutar igre...

koja rezolucija...
7600gt ili x1950 pro bi solidno vrtile na medium,tako da ne bi trebao imati problema...
samo,pazi igra ima dosta problema ako je kupito "nelegalno"
Staro 12.04.2010., 15:44   #166
gJURO.garaza
Banned
Moj komp

Thanks... reza 1280 x 1024, 17-tka

ništa fancy, ali bar da mogu AAx2 upalit
Staro 13.04.2010., 20:36   #167
Jackson
Guest
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Meni više znače detalji nego AA. Bez detalja se nema što izoštriti!

Radit će slabo, al moći ćeš je proći.
Jackson je offline   Reply With Quote
Staro 29.04.2010., 00:20   #168
ivan77
Guest

jel istina da je igra prelagana , čak i na hard?
  Reply With Quote
Staro 29.04.2010., 02:34   #169
Jackson
Guest
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Da. Ali na hard bar malo moraš kombinirati, teže je prijeći igru samo sa pištoljčićem kao što možeš na normal.

Dvica je dosta teža na Insane.
Jackson je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2010., 13:06   #170
gJURO.garaza
Banned
Moj komp

ajme! za doć na tržnicu treba napumpat 50 postova...
Staro 19.10.2010., 19:25   #171
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Zbog dvojke i prijenosa sejvova krenuo nazad igrat jedinicu prije nekih 4-5 mjeseci, i sada nazad htio nastavit i pojavio se iritantan problem/bug, ne pojavi se interact opcija ni na jednom objektu, osim ljudi i ostalih stvari u normandiji, ovak na planetima ne mogu ništa, ne pojavi se onaj krug za interact.

Ima netko neko riješenje za ovo?
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 19.10.2010., 19:36   #172
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

kupljena igra?
Staro 19.10.2010., 19:41   #173
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Citiraj:
Autor zhecky Pregled postova
kupljena igra?
Yup, prije radilo sve normalno, ali sad odjednom ne vise

Gledam po ofišl forumu i nema nikakvog rješenja, nekima pomoglo alt tabanje, ili ulazak-izlazak menija, itd. ali meni ništa ne pomaže
Staro 19.10.2010., 19:42   #174
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

nemam pojma onda. jesi li patcha?
Staro 19.10.2010., 19:59   #175
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Citiraj:
Autor zhecky Pregled postova
nemam pojma onda. jesi li patcha?
Naravno

Edit: ni reinstall igre ne pomaze, pa wtf!, izgleda da su se se save fileovi koruptirali, idem ponovo reinstall za svaki slucaj i ispocetka -.-'

Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 19.10.2010. u 22:00.
Staro 08.03.2011., 13:43   #176
Vjeko
V.I.P. član
Moj komp

Vjeko's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Nikada nisam igrao mass effent ali bome izgleda super.
Međutim, prije patchanja mi je igra išla onako kilavo (nije da se nije dalo igrat ali trzalo je podosta).
Kada sam je patchho na 1.02 nastala je havarija. Mislim da nemam ni 2fps. Nemoguće se kretat a kamoli naciljat nekoga.
Pročitao sam ovu temu, i nitko nije imao tih problema a slijedeći post me je mentalno dotukao:

Kako njemu radi normalno a meni koji imam bolji komp neće nikako?
Ima li neki fix za koji neznam ili mi je promaklo nešto? Promjena opcija u igri ne donosi promjene. Isto šteka i na medium i na low a isto i na različitim rezolucijama.
Driver je posljednji, windowsi su 7.
Pojma nemam što me muči pa ako netko ima savjet dobro bi mi došao.
Hvala!
Vjeko je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2011., 11:22   #177
ivan77
Guest

koja igretina...nabavio još prije ME 1 i 2 na nekom EA popustu i tek sad dao šansu..ono mrak.
  Reply With Quote
Staro 30.12.2011., 11:57   #178
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
koja igretina...nabavio još prije ME 1 i 2 na nekom EA popustu i tek sad dao šansu..ono mrak.
slazem se,igra nad igrama,imas onaj epski filing dok igras ...
nazalost,dvojka je dosta pojednostavljena i "potupljena" sto se tice inventorya,squad managementa itd.,ali prica je isto na razini,samo vise usmjerena ka skupljanju cvrstog tima za trojku
usput ako ti je ostalo jos para uzmi si DLC "bring down the sky " koji vrijedi para dok Pinnacle Station je ubi Bože
blava je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2012., 15:46   #179
ivan77
Guest

uf..igra me "uhvatila" lvl. 16 , renegade , radim side questove ,nešto fenomenalno...kako sam samo ovo zapostavio..
  Reply With Quote
Staro 08.01.2012., 21:00   #180
max111
Premium
Moj komp

max111's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Igra je odlična, prošao jedinicu i dvojku, još mi ostalo nešto dlc-ova u dvojci za završiti.

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
RAM Kingston HyperX (2x8GB)
VGA MSI GTX970 4G TF5
HDD (1TB Samsung F3, Samsung 960 EVO, WD Caviar Green 3TB)
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64
max111 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke