|
![]() |
#17941 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Taj Stinger s DB-a je prodan, da vas otklonim sumnji. Inače sve kaj je u tom oglasu je u savršenom stanju, nastao je opći grabež za dijelove, dok sam ja došo do Dubrave već je otišla i vilja i Stinger, a mislim da ni drugo neće dugo, sudeći prema cijenama. Dakle, čiča se malo ponovio ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Nije Fox36 al čovjeka veseli ![]() - Kako me nerviraju feature-i ovog foruma, stavim thumbnail, na preview-u posta sve super, postam i onda bude samo link na koji se klikne bude kurčić od slike Race Face Atlas AM lula, 7cm, za vožnju na najjače https://lh3.googleusercontent.com/-Q...0/DSC02292.JPG
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 19.01.2012. u 14:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17942 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Murina fala za adresu. Destro, samo stisni lulicu. Uhvatit će i bude držalo. Najbolje da se ne voziš radi toga. Poslikat ću danas kak je meni, pa sam odvozio sljeme, strmopeć, sve...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17946 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
meni su zuta u ovo doba (tipa jeseni) kada fali zivih boja po sumi bolja ali po suncu ce te sigurno zasljepljivat jer to zuto staklo jos povecava boje. najbolje bi bilo uzet Oakley MX kaj ima jed2i i kupit jos dodatne lece pa ih onda mozes mijenjati kak ti pase |
![]() |
![]() |
![]() |
#17950 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Brine me što gornji šaraf na lulici ne mogu zategnuti jer ta čeljust gornjeg šarafa uopće ne hvata jer je stirer isturpijan na konus prema gore. Inače bi bez beda išlo. Al budem se vozio za vikend najvjerojatnije. Ak se sabijem negdje, recite mami da ju volim. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17951 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Sve su prilike da cu si roze kupit ![]() Isto imaju zamjenska stakla i ostala sranja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17953 | |
SCSI Freak, deda :P
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17955 |
Registered User
|
Super je XTR. Jako mi se sviđaju metalne fino polirane ručice. Šalta jako fino, ima fina podešenja udaljenosti na horizontalnoj osi lijevo-desno. Ma milina. Ali da bio dao 500kn ne bi :/
![]() |
#17957 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17959 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Svejedno Sile, razmeš što sam htio reć. ![]() Uglavnom, ispada da prednji lančanik 36T moram mijenjati jer su mi dva zuba načeta, najvjerojatnije mi neki kamen skoknuo malo, imam bash i nikak nisam mogao udarit tamo da na bashu ne ostane trag. Sve bi bilo fino, al sam poderao boju malo na chainstayu ![]()
![]() |
#17960 |
Registered User
|
Ne razmem. Kolko si ono za volan dao XD Nego Jack, imaš Stingere u bajkmaniji po 30€ (25€ kad odbiješ porez) http://www.kolesarska-trgovina.si/vo...ger-p-308.html Tak da novi dobiješ za 200 umjesto rabljeni za 150 ![]()
![]() |
#17962 |
Registered User
|
Ja ne želim fulku. Ja sam hardcore. -- upozoren sam da spammam (WHATEVER!!!111!!1!) tako da evo neš konstruktivno: zanimaju me on šarafi čudnovati koji drže lančanike na pogonu, kad krenem skidat velku šajbu, oće sad zbog manjka te šajbe oni izbit prema rami, jerbo mislim stavit Stingera, oće onda tu neš strugat, tj. da li mi trebaju kraći ti šarafi? Ne mislim stavljat bash, to mi je grdo.
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 19.01.2012. u 16:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17963 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Sile a ak skinem najveci lančanik i stavim bash onda bu bili taman šarafi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17966 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
sve zavisi kakav bash oces stavit. jerbo truvativov rockguard kojega sam ja imo ima duze sarafe, a jedan saraf u MP dodje 25kn EDIT: Radje si onda kupi neki bash (zna bit na dropu za 70ak kn) da si nebi ostavi monster znak po nozi ak slucajno potegnes nogom preko zupcanika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17967 |
Registered User
|
To Cuks ljubi te majka! Jack, ta firma N17 je isti drek ko Blackspire, uzmi si njihov RingGod bash, lepi je. Ako naletim na neki lijepi bash možda se odlučim, inače meni je to sve užas gadno....
![]() |
#17968 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Sigurno si mislio na plastičnjake, ali pogle ovo i reci da se nebi slagalo sa Zlatom V2. http://www.chainreactioncycles.com/I...ll/73514-2.jpg http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=73514
![]() |
![]() |
#17970 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja ga ne nosim. Koliko je pametno ne znam, ali imam zato jaku prednju lampu tako da me se vidi sa 200 metara. Zadnju imam slabiju, ali se vidi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|