|
![]() |
#1741 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1742 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Kaj je to bilo na Hrt-u o ST-u? Kaj velite da napravimo peticiju da Nova TV ili RTL stavi ST npr. Enperprise( sa Archerom) i onda bi imali dvije epizode dnevno? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1743 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Good thinking! Onda reci bye bye životu van gledanja ST. Šteta što nema neki ST chanel na satelitu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1744 |
CyberSky
|
Ak ko ima acount na st formumu nek stavi peticiju!
![]() |
#1747 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Prva epizoda je bila odlična. Kak su se usrali kad je Tom upalil makinu, a i face kad su vidjeli mrcinu kak leti u svemiru. : roller : |
![]() |
![]() |
![]() |
#1749 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Ja uvijek zaspem pred kraj treće pa tako i sada al nema beda pošto sam ih već prije gledao. A u zadnjoj se radi o tome [SPOILER AHEAD IAKO STE SVI GLEDALI] da se Kim probudi na Zemlji saznavši da je Voyager uništen prije nekoliko mjeseci a da niti on niti Paris nisu stupili na njega; Kimova zaručnica (dobra je dobra) prigovara na njegovo čudno ponašanje ali on svejedno ne kuži šta se dogodilo i pokušava se vratit na Voyager; nalazi Parisa u nekoj bilijarskoj krčmi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1750 |
Magister Mundi sum!
|
fesinejtin .... thnx ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1751 |
ČLAN FKTa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1752 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Mnogi su se sa njim u početku sprdali. Mnogi su ga omalovažavali, no on je sve stoički podnosio dok nije postao punopravni član. Oni koji su ga podcijenili ili jos gore uvrijedili, skupo su platili ![]() Ovo je naj legendarnija lekcija kojom je doctor pokazao tko je naj opakiji igrač sa ove strane crne rupe ![]() Snimka za uspomenu (4MB) : Tuvok, pokreni Fotonski Top ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1753 |
CyberSky
|
Visage daj stavi neki normalni link na ovom nešto javlja da se nemože downloadat sa tripoda ili nešto tak
![]() |
#1755 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Ma arbajtuje ko urica ![]() Koji browser ? Fino copy link pa ga zdravo seljacki pukni u toolbar i to je to, ili ga odmah save-aj na disk, kao target. Malo mi je cudno da ovako narcisoidno gledas svoje vlastite filmove ![]() To je malo ipak.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1756 |
CyberSky
|
Taj dan nisam bio baš pri sebi pa da vidim kak sam izgledal kao kapetan i onak lud ko šiba. Browser je IE ![]()
![]() |
#1757 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Ti doctore zbilja volis ziviti opasno ![]() Pa opet (ako nemas nista drugo) mozes opisanom metodom skinuti ili ako ima neki download manager + link. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1759 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1760 |
CyberSky
|
Jedno i drugo ![]()
![]() |
#1761 |
CyberSky
|
Daj mi pošalji na mail ak možeš ciber_manija@net.hr
![]() |
#1762 |
ČLAN FKTa
|
uf...danas je bilo prilično dosadno...opet nekakvi Caretakeri...a Katica umjesto da nađe neki ekvivalent Risi ![]() ![]() Ma bilo je i dobrih stvari - Usr'o sam se kad se Tuvoku izobličila faca ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1763 |
Sannin
|
kvragu... propustio sam fotonic cannon epizodu... ali se zahvaljujem kolegi Visage sta je ostavio filmic... ![]()
![]() |
#1764 |
Guest
|
Čekaj, jel bila foton canon epizoda na HRTu dosada (mislim na sadašnje prikazivanje)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1765 |
Sannin
|
pa valjda je kad su pricali o njoj...
![]() |
#1766 |
Premium
|
bah inace gledam samo nedjeljom navecer, jer ovako nestignem uglavnom zbog termina, a ovu nedjelju nisam gledal 5-tu epizodu jer je 4-ta bila tak dosadna da sam zaspal -.-, pa ak se neko sjeca sta je bilo u petak nek slobodno isprica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1767 |
Guest
|
Našli su onu žensku Caretakericu, Kes je otkrivala svoje moći (spalila Tuvoka), neki kretenski Ocampa se pokušavao upucavati Kes, Caretakerica ih je pokušala uništiti, ali su je onesposobili i onda na kraju pustili, bla bla bla |
![]() |
![]() |
![]() |
#1768 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Dragi Trekeri. Fellows ST forumasi... Evo što smo doživjeli od ßellerophona i Sky-a ![]() Pogledaju insert iz Fotonske epizode... i njima 7of9 sasvim normalno paše u sadašnju sezonu ![]() Za ovo je djelomicno kriv IceFisherman jer ocigledno sublimacijska disocijacija je kod ova dva clana izazvala amneziju. Ice, rekao sam da implementiras da vole seriju a ne da istu zaborave ![]() Predlažem hitni disciplinski postupak primjeren federaciji jer je nanešena poprilična šteta ovom forumu ![]() Molim hitno vase sugestije kako adekvatno kazniti ovaj zaboravni duo : ßellerophon & Sky |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1770 |
Guest
|
ROTFLMAO: roller : Nisam vidio isječak jer ga uopće ne mogu downloadati. Ali je shame link odličan! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|