|
![]() |
#1741 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
![]() nita,deckovi...mislim da je pauza primjerenija ,nego nasilno okupljanje par okorjelih pija....pardon piciekspertovaca.. pa predlazem ljetnju semu ala: ak naljetis, naljetis...itakitak cuvam peneze za novi komacek Hardweraja!! ![]() ![]() ![]() a ak ste bas za rasturaljku, morem ja dime napraviti "Ljetno ciscenje kupinja i sipkovine ,te postavljanje ustave na potocic maleni, sa usputnim krcenjem Agacije i cickovine...najboljem djelatniku nagrada u vidu vijenca od pecenic za samoprijegoran rad za poboljsanje zivota i zivotnog prostora Mitzeka i co.."....he-he-he tak bedasti bogme niste...pa bum si ja sam krcil, al i popapal nekaj s rostiljeka il tanjura za kotlovinje!!!BLURP!! ![]() ![]() ![]() kad mi dosadi idem na Zajarke podignuti vodostaj i nafcit peseka plivat kak treba,naime pliva kak sekira, a kobajagi je spasilacki pes i ono ,ne ,ak si oko skopas...spasavam ja njega...hihihi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1742 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: AJM BEK!!!
Citiraj:
![]() Nije lud riskirat iščašenje vilice i muskulfiber...spašavajući nekog tvoje veličine...tebi je jedina mogućnost unajmit tipa sa "grajferom" da dežura na obali dok se kupaš ![]() ![]() ![]() Ha ![]() Danas se ŽDERE ![]() ![]() ![]() Domaća patkica i mladi krumpač, a sutra bum ostatke patke i mlince na pačjoj masti...ijojj.... Živjela dijeta ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#1743 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Re: Re: AJM BEK!!!
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1744 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Neznam za vas ali ja se veselim pečenom kukuruzu uskoro.
![]() |
#1745 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja se nekak više radujem nekakvom dobrom mesu, npr. jedan odojkov. : nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#1746 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Evo vratio se ja s putovanja pa da podjelim s vama jedan recept. ( svi sastojci idu odokativno) Folpe na salatu: Folpe (muzgavci, nešto kao sipa) Krumpir Češnjak Luk Peršin Maslinovo ulje Vinski ocat Priprema kreće tako da se oprani neoguljeni krumpir skuha zajedno sa folpama (očišćenim), potom se krumpir oguli i nareže na ploške. Potom se folpe i krumpir stave u zdjelu te se isjeće na sitno brdo češnjaka, luka i malo peršina te i to baci u zdjelu, doda se maslinovog ulja i octa te se tako stavi u frižider na koju uru. Klopa je izvrsna a nakon toga se obavezno pije vino smješano do Malvazije i muškata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1747 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa reko .... samo da vas pozdravim ![]() Vratija se Šime na kopno i dvidim svi i dalje bruje o glupostima. Hvala Bogu sve je isto ![]() Ja se lagano bacam na šnicle nakok dagnji, kozica, raznio bijele ribe isl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1748 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Ljudi nema ništa bolje od domaćeg kruha ispod peke i dva tanjura pršuta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1749 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
mislim ,ak misliš dijelit recepte i sl. na Žderonjama..moramo odokativno znati s kim imamo posla.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1750 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1751 |
Prigorec po defaultu
|
![]() juhuuuu.. Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 12.07.2007. u 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1752 |
Treba kaj skurit??
|
Zauzel si pol slike. ![]() Bolje da me nema. :burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#1754 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
14. idem na svadbu! Bit će odojka,janjci i sve ostalo kaj slijedi s tim
![]() |
#1755 |
Prigorec po defaultu
|
![]() a di bi ja to postal, nek na mojim Zderonjama!!!!! Posto sam laganini primjetil nekakve spodobe po forumu(Rak,Paske,Jeltz je tu , Amdejcek,Horza.....), mislim da bi bil red da se okupimo i khmmmm, nekaj podlijemo vu pozerak onak zusammen!!!!Mislim, ono , ne , da razmjenimo morske,planinske i ine dojmove s odmora i pripremimo se za vrucu jesen koja dolazi... ![]() Posto su Baka i kuharice te konobarice lagano na G.O., neznam di bi se mogli skupit a da mi sad ne kukate:jooj meni je daleekooo,ja bi tu... blah, blah...... btw, ak bute puno kokodakali, NO Zderonja se lahko sastane sam i obzdere i obloce ,a vi bute fatali dimeke.... ![]() ![]() pa si mislite!!??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1756 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: eeeeeeeeee,evo i moja "iljadarka....
Citiraj:
Ja se malko sjeban kaj se posleka tiće - čini se da sam malko puno više u zaostatku nego što je bilo očekivano ![]() ![]() Kaj se weekenda tiće - odoh u Viroviticu na LAN : quake2 : : quake : : quake2 : : sniper : : nuts : : CoolRamb : nuts : : goood : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1757 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: eeeeeeeeee,evo i moja "iljadarka....
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1762 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
I koji ja šamar dobijem od naših predsjednika. Najveći jede šunkicu kod počasnog a ja zavijam na mjesec sat vremena dok oni krkaju. I na kraju mi niti sendvić ne pošalju. Da Bog da dobiju kelj za ručak od bolje trećine.
![]() |
#1763 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() daje bil kelj,je , al uz par fasirancof se pogutne!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1764 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() efo mene nazad. Nova i poboljšana verzija v 2.1 ![]() Novega je DFI ( Abit i dalje na čekanju garancije), i 9800pro.: goood : Kak je bilo na moru? 3 Roštilja.... Vratina, čevapi, kobase, pa platica mješanog mesa za 60kn dobiješ 6čevapa. 4 ražnjjiča, 2 kotleta, 2 kom svinjetine, pommes frittes, Đuveč, luk, ajvar, kruha košaru : nuts : A na bikerima je bila torta od 360m nemoram ni napominjat kak smo ju svi jeli: z rukama! pa zalili z bambusom, buuuuuuuuurrrrrppp. ( pardonček) ![]() Slika z roštilja nema jer nisam imal fotić ( tj. frendica je uspjela zaboravit pas joj kosti : grrr: a taman sam vam štel pokazat da vam sline malo curnu : evil : Ak bu bilo nekaj broj znate ( USE IT WISELEY) ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1765 |
Prigorec po defaultu
|
![]() di ste piz. , ovaaj ,Zderonjee?? kaj vam vase boljse i lepse polovice nedaju nis jesti ko ni meni? ja bar imam ispriku , nisam nis delal , ni vu hizi ni po vani(kosnja trave se vise ne broji ![]() a navecer sam "strajkal" sve tam do 2300 a onda ,kad je zlato zahrk. ovaj zaspalo, zavrsil sam akciju Gujda do kos. ovaj kraja!! ![]() ![]() ![]() kad je Jr dosel doma iz "akcije"imal je samo prolaz kroz kuhinju,pol metra kruha ,2-3 komada jegera i ? kaj, nema vise pajce? mneeee, pa ovaj se je fest stisnul pri pecenju... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1766 |
Prigorec po defaultu
|
![]() svi junaci nikom ponikoše.... Rak se sexa s mojom Barom,Jelc se je ftopil vu kadi,Amd nas čuva(a bome i PC igraonu ),Paske traži svoj mobitel po Virovitici kad se ne javlja celo popodne...... hja,hjebeš takvog Precjednika ,kad nema kome precjednikovat!!nu,rođooo,de se javi..... ![]() ![]() ![]() ![]() tijajebpasmtru čkupidatseosšiladbgda......piknul meje pajk...i sad je mam krepal od masnoča vu krvi...al meni rukaotiičeeeee...... ![]() ![]() ![]() to je zato kaj sem slive kral za knedleee,mljaccc: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#1767 |
Treba kaj skurit??
|
Jel mislimo imat kakav meeting na Jarunu ili negdi drugdje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1768 |
Prigorec po defaultu
|
![]() pital sam di su Žderonje,a ne izjelice i trakavičari... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() šala,Ante,šala...mnego a kaj nebi vi došli malo živicu krčiti, ja vam napravim nekaj za papati.....??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1769 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: hinc!!
Citiraj:
svejedno kak se dela o prasumi,vjerojetano vec nalikuje na tropske prasume sa drvecem od 50m visine ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1770 |
Prigorec po defaultu
|
![]() vabil sam ja moje Zderonje.....: cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : cheers2 : cheers2 : cheers2 al bi ziher samo na ovome završilo a živica bi i dalje bujala... ma to moram nekom za kaznu uvalit...il navuć na tanak led pričom o KOTLOVINI:: ![]() tja,hjebiga,čim nekdo od Žderonja dojde na moj brieg kad vidi kulike je to travuljage za kositi i kupinjaka za potuči,bržebolje mazne par cda,dvda i pokoji komaček hw i ZuuuuuM, ni ekipa iz Alan Forda ne bega tom brzinom.. sad buju rekli da sem cicija i prdež i..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|