|
![]() |
#17371 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja se samo nadam da ne bude blata koje se hvata na kotace...a bas bi nas to moglo docekati u vrsnom dijelu. Snijeg je gotov - otopio se. Pala je kisa i hrpetine ljudi su protutnjale Sljemenom...bit cemo ko prasci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17372 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ste bacili oko kroz prozor ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17373 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sine, samo te čekam sutra ![]() Ako nešto mrzim, to je čistit bajk od blata. A tamo nakon makadama imam osjećaj da nas čeka iznenađenje ![]() Zapravo, ja možda i idem 1h kasnije, pa ću onda dobiti već izvještaj gdje je i kakvo stanje :P
![]() |
#17375 |
Moderator
|
Sutra su rekli sunčano i toplo =). Iako, rekli su i danas bez padalina, pa eto ![]() Ak kiša pada, nema šanse da krenem ikamo. Nemam ja 'lače iz Lidla ko neki koja ne propušta ništa pa nit vodu. Meni se trenirka natopi vodom, pa sam 5kg teži i promrznem u sekundi ![]()
![]() |
#17378 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Da, da, sutra dolazi gost iznenađenja na mojoj X6ici, povratnik među prave bajkere, oderat će vas na usponu ko da ste glavice kupusa! ![]() Bit će dobro ujutro, bez kiše, predosjećammmmm ![]()
![]() |
#17380 |
Avocado
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17381 |
sto da napisem ?!
|
netko me spomenuo ?! ![]() ![]() hahaha ja idem radi štrudle gore ![]() nisam dugo jeo štrudlu s jabukama i cugao pivčugu gore ![]() ![]() ali da sam nabrijan... eee... jesam ! volio bih vas sve vidjeti sutra ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17382 |
Moderator
|
![]() |
#17384 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17392 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
See ya bitches ![]() ![]() edit: Vuco jel ti imaš Deore 590 pogon? Ovaj je sav u raspadu , sam krcka i zajebava ide mi na živce. U marathonu je sa povratom 470kn, jel ima išta isplatljivije od toga? Skinuo bi najmanju i največu šajbu i 1x9 vozio , zato što ove dvije ne koristim skoro nikada. Jel u tu cijenu spada i BB?
Inter siamo noi Zadnje izmijenjeno od: Lovrix. 06.01.2012. u 13:31. Razlog: pogon |
![]() |
![]() |
![]() |
#17393 |
Avocado
|
Jao meni koje dogodovstine danas ![]() Lovrixxu otpala lijeva kurbla, vuko sam ga do mihaljevca pa smo u 15 usli. Uspon, zacudio sam sam sebe, tolko sam gazio po pedalama da mi se u povratku dogodilo isto sto i Lovri - otpala mi umalo lijeva kurbla, sva sreca pa smo vec bili iza crnomerca i ja sam dvaput prstom dotegnuo saraf hahaha ![]() Spust, šta reći. Da sam se prvi put na pitchu ovako spustio ne bih imao nikakvih problema. Menalno sam sve zaboravio otprije, a i stara znanica devetka je tu puno pomogla ![]() Jos par voznji, a ako bude neka 160 vilja pala onda me necete vise vidjeti. Max, uzbrdo je enduro sigurno losiji od pitcha ali mislim da bih ga dolje zbombao sa ogromnim gustom. Sigurno nisi pogrijesio, mislim da ti za sljeme nece pokazati manu jer ce ti na relativno kratkom usponu dati obilje zabave nizbrdo ![]() Labudica samo takva, piknem prednji kraj u zrak i vozim ko da sam se rodio na zadnjem ![]() Bilo nas je 23 na tunelu ako se dobro sjecam ![]() EDIT: max sad sam te na glavnom kod autobusa vidio, bajk je ko novi, ja na ručak baki idem pješke ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 06.01.2012. u 14:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17394 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17396 |
Premium
|
Jako lijepo otvaranje godine. Na tunelu se skupilo 23 biciklista. Neki su na zalost odustali, ali na Lugarnici nas je bilo gomila (nabrojao sam 20 bicikala). U spustu smo se malo podijelili, vecina (16-ero) je zapalila po 9-ki, jedan dio na 18-20...mi po devetki smo bili atrakcija, spustamo se a planinari nas broje i ne vjeruju ![]() Sve je snimljeno, filmek ce veceras...a u medjuvremenu dvije fotke: ![]() ![]() I jedna dogodovstina iz Lugarnice: Pitaju mene kuharice, da kaj necu uzimati strudle. Kazem ja da sam na 100kg i da vise ne jedem slatko. A one mi fino spakiraju jednu strudlu s visnjama za put. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 06.01.2012. u 15:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17397 | |
Moderator
|
Citiraj:
Vagnuo ga nisam. Pogon ko pogon, okreće se bez problema sad po ovim blatnim vožnjama i to. Problema za sad nemam.
![]() |
![]() |
#17398 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Fantastičan dan, drago da se nisu obistinile crne misli dežurnog hatera post iznad mene, 9-ka je odlična staza za ispuhat se, fenomenalan đir i druženje. Moramo puno češće ovako, sad sam doma i gledam gdje sa sobom, fuj. Kad narastem vozit ću ko Bero ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 06.01.2012. u 15:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17400 |
Premium
|
Sile, slazem video i upravo sam na sceni kad si ti prelazio onaj mostic...jos uvijek mi je smijesno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|