|
![]() |
#17281 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Arniiiiiiiii, meni dobar film. Nije ni blizu starima, ali fakat je ok film, meni daleko bolji od MM (uspoređujem ih, jer su mi ta dva filma, uz Star Wars, najisčekivaniji od ove godine). Pa mi je Terminator draži.
Scena s helikopterima mi nije bila potrebna, to su fakat otišli u SF sferu previše. + pišali smo žena i ja na scene gdje se Arni smije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17282 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Zato kaj je na kraju filma sam sebi govorio to .. a skyneta nema jer je ovo alternativno vrijeme sa drugačijim eventima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17283 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#17285 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Fantastic Four (novi) totalno sranje 1/10
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#17286 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Self/less, prosječna ideja bačena u vodu, s potencijalno dobrog filma napravili glupu akciju, bez neke dubine. 5-6/10, sutra zaboravljam. Čak mi je i žao tih 10kn u Cinestaru, ne radi love, nego da nisam nešto drugo išao gledati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17287 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() Meni je novi Terminator skroz okej za ubit dva sata, odvalio sam se na Arnijeve pokusaje kesa, pogotovo kod slikanja u cuzi. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17288 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
arni je rasturao ali film sam po sebi je totalno pretjerano sranje film je vise komedija i absurd nego Terminator kao Terminator
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#17289 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Možda je to jednostavno do tvojih (pre)visokih očekivanja od filma ?
![]() |
![]() |
#17290 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ajmo onda kontra pitalica... imenuj 5-10 dobrih filmova pa da vidimo u kojem si žanru. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17291 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Terminator ll: Sudnji dan Star Wars IV V VI Aliens Predator Lov na Crveni Oktobar Boondock Saints Now you see me Shawshank Redemption Dark Knight True Lies Evo, nekoliko iz glave top mojih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17293 |
Addicted to music.
|
Nismo li to znali od ranije? ![]() Moja lista je slicna Brkinoj, ali malcice drugacija. The Shawshank Redemption Schindlers list Star Wars kao i Brkenzi The Dark Knight Memento No country for an old man Aliens The Clockwork Orange Training day Etc ![]()
![]() |
![]() |
#17294 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Bolje to nego drogaške gluposti (fear and loathing), ljubavne ljige (about time) ili ubi me bože dosade (grand hotel mudapest) ![]() Ja filmove poistovjećujem sa glazbom koju slušam. Dakle, film mora bit ko pjesma Ace of Spades a ne kao Take your breath away... (bom bom) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17295 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17297 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
Sta ti je? Pa da je identicna ili iole slicnija, zapit'o bi se! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17300 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Opa druže, training day je pod must see, obavezna literatura za filmofile ![]() Uz John Q i Man on Fire, najbolje kaj je Denzel odradio, uostalom Oscara je dobio za tu ulogu.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 13.08.2015. u 08:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17301 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17304 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#17305 |
Moderator
|
avatar se više ni ne sjećam o čemu se radi, matrix je u svoje doba bio film gledan 20 puta, sw sam gledao jedan do kraja kada oni tamo nešto lete ![]() ![]() nije stvar space-a, nego jednostavno jel nekaj oke ili nije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17308 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Ratnici podzemlja Vatrene ulice Top Gun Terminator Aliens Strava u ulici brijestova Kad jaganjci utihnu i ostatak serijala Petak 13 i ostatak Platoon Hamburger hill Training day Kum triologija ![]() Maratonci trće počasni krug ![]() Ima ih još ali neki kojih se sjećam i uvijek rado pogledam.Uglavnom akcija,thriler,ratni,SF uglavnom gdje ima "to much blood" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17310 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|