|
![]() |
#17191 | |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Vrlo kompleksna izvedba. ![]() Citiraj:
Upravo je to razlog zašto mi nije sjeo. Za razliku od odličnog Citizena X , ovdje je glavna tematika očito bila slaba. Jedna zanimljiva tema tj. sama djeca , sklizla u 2-3 plan. Jer se tražilo "jače" pa ubacilo ovo i ono...da se dobije veči stupanj dramatičnosti. ![]() I to na "amerakizirani" način. Što je rezultiralo time da je u mojim očima cijeli film 'isforsiran' te nezanimljiv. Mogao sam ga slobodno prekinuti napola jer me jednostavno nije bilo briga što če biti s likovima a to obično nije dobar znak. A kad smo kod istih tematika u 2 filma, jeli netko gledao M. iz '51 pa može povuči paralelu između (meni fenomenalnog) Langovog orginala iz 1931? Kad je krenuo film , ja mislio da ide nešto kao Rambo. Na kraju filma , skužio da bi bilo bolje da sam gledao Ramba. Gledam Hardija a kao da gledam Tatuma. Vrlo kompleksna izvedba. ![]()
if you build it they will come Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 28.07.2015. u 09:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17192 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Hardy je nikakav glumac. Oš Mad Max, oš Bane u Betmenu... nije mi čudno da će i ovaj film bit bezveze pa ću ga preskočiti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17193 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt1172570/...nm_flmg_act_22 ili Lawless http://www.imdb.com/title/tt1172570/...nm_flmg_act_22 Frajer može glumiti bilo što, ali stvarno bilo što
![]() |
![]() |
#17194 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Hardy je jedan od 5 najjačih glumaca u zadnjih par godina. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17196 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Brko, pogledaj barem Bronsona pa javi jel ti se mišljenje promijenilo ![]() Nego, ne znam prati li ga tko, ali mali Cameron Monaghan bi mogao biti čudo od glumca ako ga počnu ubacivati u filmove. Inače gledam Shameless gdje je u zadnjoj sezoni pokazao što može, a onda je i uletio u Gotham... Ovo pogledati... https://www.youtube.com/watch?v=SQkUw_7eFwQ
![]() |
#17202 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() |
#17205 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17206 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Iskreno se ne sjecam kad sam zadnji put gledao film vise plitak i prazan od ovog Mad Maxa. Kao MM 1 i 2 nisu imali neku odlicnu pricu sa super razvijenim likovima pa je OK da ovaj gotovo nema pricu, how yes no. Nije mi bas ni najjasnije kako nekome ova neprekidna, potpuno over-the-top akcija moze biti toliko napeta da ga "drzi prikovanim za ekran" kad vec nakon 5 min ne znas tko tu koga vise, zasto, niti te je briga. No dobro, ima nas svakakvih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17207 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Hoćemo malo pravog space sf-a. Svaka čast Marvel-u i super-junacima iz stripova. Mislim, ima tu solidnh filmova (guardians of the galaxy) i odrona ( Avengers: Age of Ultron). Moram spomenut i interstellar koji me razočarao na kraju totalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#17208 | |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Hvala na preporuci za Bronsona. Svakako ću pogledati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17209 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Za ove plačipičke kojima Mad Max nema dovoljno radnje i dubine Step 15 & 18 (2:23) & (3:02) MM i T:G filmovi godine ![]()
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 28.07.2015. u 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17210 |
Guest
|
naravno da Mad Max nije za generaciju vejzbuka i seke aleksić. hajj kiii dobila sam ajfon peet, ne sviđa mi se med mex...to je so 1980.. i tako..dosadno..dosadno.. https://www.youtube.com/watch?v=C9m56y8BWA4 |
![]() |
![]() |
#17211 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
A za koju je to generaciju onda ovaj pobesneo maks ![]() Dan poslije jedino se vise sjecam onog lika sa gitarom. Zapravo mozes izbaciti bilo kojeg lika iz filma, dodati par eksplozija i nista se puno ne bi u konacnici promijenilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17212 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
izbaci slobodno glavnog glumca i film postaje zanimljiviji.
![]() |
#17213 | |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Dobro ne baš sve ali solidan dio njih. No meni svejedno svaki lik pridonosi barem na neki način cijelom tom ludom svijetu. Unatoč svemu mi je film odličan. Savršeno dobro prikazuje svijet koji apsolutno nema više smisla jer su svi popizdili u toj post apokalipsi.
![]() |
![]() |
#17214 |
Premium
|
![]() |
#17215 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#17216 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
The Road i Mad Max prikazuju Apokalipsu u različitoj vremenskoj distanci od same apokalipse. Kod The Road se to vidi da je kao friško, ljudi prezivljavaju kako god mogu, vegetacija je još tu, mentalni sklop je u nekom "ne vjeruj nikome, prezivi, budi ljubazan prema drugima" modu. Kod MM je to sasvim nešto drugo. Vremenski period se ne moze definirati, a vrijeme proteklo od same apokalipse do radnje je toliko dugo da je ponašanje ljudi i sama radnja opravdana. I naravno, pričati o apokalipsi je totalno relativan pojam, jer koliko je naša psiha stabilna, pokazala bi samo ta famozna apokalipsa. Ja vjerujem da mi balkanci bi bili takvi, da bi prema nama MM bio bebica. The Road je ok, ali fali mu ono nešto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17217 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
the road definitivno ne ide u istu jednadzbu s maksom, ugodaj i scenografija vise podsjecaju na izvrsne 'take shelter' ili 'children of men', nego li na akcijsko prangijanje u novom mm-u. dobru post apokalipticnu akciju da se vidit u 'bbok of eli', cak i njemackom filmu 'hell' sav taj setting ima vise smisla negoli ovaj millerov fail. ivane77, ti garant imas i ajfon i fejs. i sta cemo sad? ![]()
![]() |
#17218 |
Guest
|
Ja imam Noa H4 i skriveni fejs sa 20 ljudi koje osobno poznajem ![]() |
![]() |
![]() |
#17219 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Imam stari iPhone, imam i novi android. Nemam fejsa, cak ni skrivenog. Relativno sam star, odrastao na mm1/2... No i dalje novi mm smatram bezvezarijom. Hebote, u koju kategoriju ja onda spadam? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17220 |
Premium
|
Imam fejs, koristim apple uredaje, nogomet me odbija a mad max mi je 0. Jbt, nadam se da nisam gay?!? ![]() @mileni - neznam, mutan si u najmanju ruku.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|