|
![]() |
#1681 |
Premium
Datum registracije: Jun 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1682 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Kriva tema frende ![]() Ti si u WoW temi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1683 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() |
#1689 | |
Premium
|
Citiraj:
Što se tiče prot, najlakše je solirati, najmanje se healaš, sjediš i jedeš/piješ, možeš više mobova navući itd. A dmg output je crazy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
Problem?
Datum registracije: Oct 2008
|
pozdrav, htio bih samo pitati koliko danas wow guta megabajta na sat, ako moze netko provjerit, bacit poneki bg i ici solirati stari kontent, nikakvo raidanje i nikakve prenatrpane ljudima radnje, znaci garrison, malo rijesavat dejli kvestove, i kad se sve to rijesi, derat kako arene, tako i bgove. posto ne mogu doma uzet flat net, razmisljam o usb sticku, t com, 25 giga, dnevno bi igrao mozda sat dva, a vikendom 4-5-iviše sati dnevno, pa neznam dal bi mi tih 25 giga bilo dovoljno. i samo da jos napomenem, da bih stick koristio za facebook, nikakav jutub, i najvise wow. anyone?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1691 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
ak bi wow-ao samo 25gb bi trebalo biti dosta, ako me traffic monitor na ruteru ne laže tokom raidova (sa upaljenim teamspeakom) imam download od cca 20-50kb/s. Ako imas smartphone, spoji se preko njega, provjeri dal mozes s takvom latencijom igrat i upali neki app koji mjeri potroseni promet. Tak ti je najbolje.
![]() |
#1693 |
Premium
|
Dosta bi bilo, ja sam svojevremeno igrao s 10gb paketom i bilo dosta. Taman oko 8gb potrošio. Koliko vidim po wow forumima 10-20mb/sat (u raidovima do 50mb). Znači i da uzmeš prosiječno 100mb/sat (što je puno). I odigraš 150 sati tjedno (isto je užasno puno) je 15gb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
Problem?
|
super, hvala vam momci!! ![]() sad jos samo trebam otic negdje na neki wireless i skinut patch 6.1 i mila majka... nista, ako itko igra na stormscale-u nek se javi kummarko-u, horda ofc! e a da pitam jos nesto, ovaj, kad bi trebao izaci 6.1.2 ?jesu li ista govorili, barem u grubo.
![]() |
#1696 |
Problem?
|
mah, raido sam u bc-u i wotlk-u, poslije toga sam prestao igrat i igrao ovako, po dva tri mjeseca godisnje... ne zanima me raidanje, al bas niti najmanje, necu radit nit ovaj, lfr... samo pvp, znaci arene, bgovi, mozda kad udem u stos rbgovi i dejli kvestovi, cistit stari kontent kad mi bude dosadno i ne bude pvp buddy-a online, da se zaradi neka para, a i ono, malo aukciju mucit, tj. skupljat mjesecno barem nekih 40k(sto je vrlo lako moguce..).. vidio sam da nece biti ovi tokeni iznad 40k golda... 25-35k golda ce bit, to je moja neka gruba procijena...al budemo vidjeli ![]()
za to treba imat muda prijatelju, za to treba imat muda Zadnje izmijenjeno od: matijab. 11.03.2015. u 16:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1697 |
Premium
|
A gledaj, ja igram od početka.. Vanillu i bc sam igrao na starom kompu, c2d itd, i radilo super. Na ovom kompu sam igrao WOTLK i CATA- oko 75-110fps-a. I onda kupio WOD i palo na 40-60fps kad sam solo, u gradu i bg-ovima oko 20fps-a. Tako da, pazi ![]() Arena radi super, ali bg.. Meni nije jednostavno nikako radilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
Problem?
|
ne brinem ja zbog fpsova, prije sam isto igrao na c2d, i radilo ko singerica...prestao igrat, i nakon par god nabavio laptop koji je jos bolji od tog starog smeca od kompa. 8 gb rama, kvad kor, gt840 2 gb grafa i tera diska je dovoljno da to vrti bez ikakvih problema, isprobao sam. ![]() samo me strah lag spikeova, sa ovim stick internetom, nekako mi smrdi da bi ih moglo bit svakih par minuta...neznam, ima li ikoga da ima iskustva s tim? ![]()
![]() |
#1704 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1705 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Odlican mi je novi patch, tanaan je sad skroz zanimljiv i questovi kao i dropovi su super. Okinu me jucer mythic shoulderi ilvl 685
![]() |
#1707 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Ajde kreni opet, ful je fora ovaj novi patch. Uživam igrajući. Mogao bi 24/7 igrati ![]() Meni dropalo ilvl675 shoulderi ![]() ![]() Fury of Hellfire: 6.2 Patch Notes Evo informacije o patchu ako te zanima |
![]() |
![]() |
![]() |
#1708 |
Guest
|
idem probat malo, nisam dugo... |
![]() |
![]() |
#1709 |
Premium
|
Ne upuštam se u nikakve online igre više, jer kada krenem igram 8+ sati dnevno. To je jedan od razloga. Drugi je da mi jednostavno nije dobro radio WoW od WoD-a, proc bio na 95%+, čisti bottleneck. A i prodao sam acc ![]() Tako da, sretno ![]() Javi kakav ti je fps. I pitanje, kakav to net imaš? :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
World of Warcraft
|
|
Oglas
|