|
![]() |
#16952 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Moze vidimo se u 11. Cuks kod tvog ulaza sam u 10.20 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16953 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
bit je kod gume kad dodes kod zadnjih 20cm suprotnu stranu probaj sto vise nagurat prema sredini obruca i tak ces dobit na duzini gume..barem je kod mene tak islo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16954 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Mada, ponekad jednostavno (najčešće radi obruča) ne ide gura lagano gore-dolje. To je buraz imao na prvim obručima, guma nije išla dolje sa 3 šarafcigera, a plastične one skidače je lomilo kao od šale. Sad to opet ima na doubletrack obruču naprijed. Ja stare Mavic nisam mogao lagano s rukama (1 od 10 puta sam uspio rukom, inače sa skidačima) staviti niti maknuti. Na novim obručima sve ide s rukom kao od šale. To je taj duh. Dokle god se blato ne ljepi za gume - sve se može !
![]() |
![]() |
#16955 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja na zalost ne mogu sutra na voznju jer me ceka jos jedan dan zderila, ali zato mogu citav iduci tjedan ![]() U utorak idem na Strmopec pa ako ima zainteresiranih nek se jave - vrijeme polaska kad se dogovorimo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16956 |
Moderator
|
Sutra ako ćemo lagano (znači, Danijel ide zadnji ![]() Ti si mislio odma na Bikču ili 2 grebena ?
![]() |
#16960 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Prvi greben dodje kao zagrijavanje, i lijep je za odvoziti, a nakon njega ide prava stvar. Imam neke zamisli kako proci pojedine detalje, treba malo vjezbati balans i tehniku a ne samo na najjace ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16961 |
Moderator
|
Ajmo na 2 grebena, ali hoćemo onaj prvi dio kak smo zadnji put kad nam je Danijel pokazao ? Ono kod straćare lijevo pa se zaletiti na prvi strmiji dio i onda klasika ? Tako da napravim GPS log i trasiram na OpenStreetMap kartu.
![]() |
#16964 |
SCSI Freak, deda :P
|
![]() |
#16965 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ništa, sad je red da treći put idem skidat i stavljat gumu sprijeda jer sam uspio pri montiranju zbušit zračnicu. Hell YEAH. -.- EDIT: evo u 30 sekundi sam ovaj put vratio gumu gore bez ikakvih pomagala, samo prsti. A ono prvi put ni za lijeka. ![]() ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 25.12.2011. u 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16966 |
SCSI Freak, deda :P
|
![]() |
#16975 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
ja dolazim...11 tunel Citiraj:
na kraju sam kupio metalne montirače u dsgu, super su, uz sapun i te montirače sam postavio gumu bez problema, oni plastični su pucali ko kuk stare babe na ledu Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 25.12.2011. u 22:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16976 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Sile ima dobre montirače na alatu. Nekidan nas je spasio u jednoj kombinaciji koja je slomila 3 montirača. Ovaj njegov je obavio posao prelagano. Mislim da je cannondale alat. A Sile? Moja kombinacija radi lagano, samo ruke, bez alata |
![]() |
![]() |
![]() |
#16977 |
Avocado
|
Ja dosad nisam nikad imao problema sa montiranjem guma. A kako sam ovu isprve stavio bez alata nemam pojma. Nadam se da sam skužio bar taj potez, vidjet ćemo ![]() Tko je dakle sutra: daniel, đedaj, distro, čuks, vuco... Joj al će nam zabavno biti ![]() Vijećamo u Lugarnici što ćemo vozit, a ja hoću nešto tehnički + brzo. Moram isprobat pitcha kako treba sa ovim gumama sad. Nestrpljiv sam ![]()
![]() |
#16979 |
Avocado
|
Ma ti se podrazumijevaš. Ponijet ću, premda sa ovom nećeš baš precizno moći pumpati jer ima manometar sa minimalnom podjelom 25PSI, a i to je li-la. Iako sam ja danas napumpao po želji dual air vilju bez beda. Drugim riječima, radije kupiš "tešku" 200+g pumpu i imaš pravi manometar neg ovo ![]()
![]() |
#16980 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
ma nije frka ![]() bitno mi je samo da otprilike vidim na koliko sam napumpan ![]() EDIT: koje gripove uzeti? ove koje sada imam su izlizani i treba ih zamijenit pa gledam malo ergon al mi se neda dat 200kn za gripove. Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 25.12.2011. u 23:26. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|