|
![]() |
#16921 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ima li netko mozda za prodati kakav XC bajk, 22", do 3000kn? ![]() Mojeg ukrali prije dva mjeseca, sad razmisljam o nabavi necega.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16922 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Max ga sigurno vozi na puno manjem tlaku nego što bi ti stavio u njega, pa ti se možda i zato čini takvim, iako ne sumnjam da je enduro manje pedabilan uzbrdo. Isplati on sve na spustu, ne sumnjam ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16924 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Jesam - ali nisam ni trebao gledati kad sam shockove namjerno na malo tvrdje podesio. Meni tak pase. Sad zimi kad sam dodatno nakrcan i kad sam se opet popunio, kad bi stao na vagu obucen i s ruksakom, prebacio bi 100kg, i to dobrano ![]() ![]() Trebao bi provjeriti sagove, ali mi se ne da s time zamarati. Realno, tu na Sljemenu se nema gdje sabiti 150mm hoda - ako se pravilno vozi. Na proljece ili kad poservisiram vilju cu se opet malo poigrati s tlakovima. ...a u medjuvremenu - po pedalama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16925 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Također svako dobro =) Do sljedećeg Božića neka bude što više kilometara u guzici, što više željenih djelova i bajkova te naravno te ništa padova i ozljeda =) Filmić za Božićno jutro: Loose again - The Motion Circle (FULL MOVIE) von Thomas auf MTB-News.de
![]() |
#16926 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
svako dobro svima koji slave bozic! ja sad idem prvo kod punice, pa onda kod svojih doma na rucak i nakon rucka idem na tradicionalni bozicni djir ![]()
![]() |
#16927 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Momci sve najbolje za Bozic! Ne znam na koliko mi ke shock napumpan. Danijel je donio pumpu koja pumpa do 180psi, a po RSovom manualu za moju kilazu ide 205psi tak da kada ce netko imat jacu pumpu cu provjerit ali mi je SAG iza izmedju 20%-33% i na cijeloj dotki nisam iskoristio puni hod na shocku ostane mi jos negdje 1cm do kraja. Vilja je na oko 25% SAGa i ona mi je OK. Svidja mi se kod bajka da ne baca na ledja iako ima 160 hoda naprijed i mislim da mi nece biti nista teze ic sa njim gore od norca jer mi kut STa za 3 stupnja veci pa sam na usponu vise naprijed, a tome pomaze i lulica od 75mm koja je u -7 stupnjeva stavljena i uparena sa 750mm volanom. Ima jos malo podesavanja na bajku jer sam osjetio da kada idem preko puno korijena u nizu mi se prenose vibracije na volan ba si se trebalo igrat sa HSCom. Uglavnom ja sam zadovoljan radom i mekocom suspenzije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16928 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Sretan Božić svima!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16929 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Bio sam jučer navečer napisao post , al nije objavljen , ne znam zašto. Ali nema veze , Sretan Božić svima bajkeri , drago mi je da sam vas upoznao i da se imam s kim vozit i pričat o bajkovima pošto moji vršnjaci pričaju samo o alkoholu i ostalim pizdarijama ![]()
![]() |
#16930 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
HO-HO-HO!!! Budite mi svi lijepi i pametni. A sad, neka žderanje započne ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16932 |
sto da napisem ?!
|
sve najbolje najboljoj ekipi pce-a !!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16933 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
@Vuco - izgleda da cu ja ic gore sutra. Zeni se neda pjeske pa cu onda ja sa vama gore. Tempo ce bit spor na najjace jer nemam snage za nis. A danas cu opet lokat i zderat ![]() @zac - sve najbolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16936 | |
Moderator
|
Citiraj:
Također. Idemo po Lojsteku pa se eventualno zadnji dio otpelja po makadamu.
![]() |
![]() |
#16938 |
Moderator
|
Kad ste max i sile mislili ? Meni je svejedno jel 9, 10 ili 11h tunel. Ako će baš svi biti za cestu, ići ću i ja po cesti. Neću bit crna ofca...
![]() |
#16943 |
Avocado
|
Ajde dečki, ja sam za 10 ili 11. Ali ak se ide gore, onda dajte da i dođemo u neko razumno vrijeme. Ne mislim se 2h penjati jer se gurajući može doć za sat i pol. Kako je iznad nule, ja sam za da odradimo cestu do drugog presjeka lojsteka i ceste i onda po makadamu. Inače je od prvog presjeka ceste do drugog put cestom stvarno lagan i to može bilo tko odpedalirat ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16945 |
SCSI Freak, deda :P
|
![]() |
#16946 |
Avocado
|
Lovro, montiraj si gumu za šumu pa provezi te praznike kak treba a ne cestom pičit stalno ![]() EDIT: i moram se sa čuksom složiti u postu ispod. Čuks, daj samo molim te nemoj se zabit ko prošlih dana ![]()
![]() |
#16948 |
Moderator
|
Hoćemo onda u 11 tunel (al nemojte u pol 12 dolazit ![]() A 11h nije kasno, stignemo se naspavati i sve... Ne znam kakav je Lojstek, ali nekako sumnjam da je neprohodan ili neš. Vozili smo se i po goremu vjerujem.
![]() |
#16949 |
Avocado
|
Može 11 što se mene tiče. I može li mi molim vas netko reći kako da najlakše montiram gumu na ovaj wheelset, treći put montiram gumu i svejedno je ultra teško. Naguram ju do samog kraja i kad treba zadnjih 20cm gume ugurat ruke mi otpadnu. ![]()
![]() |
#16950 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
moze u 11h..budemo isli vidjet kakav je lojstek..nece nas valjda neko malo blato preplasit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|