|
![]() |
#16891 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Abyss ne spada u kategoriju opće apokalipse. To je običan SF. Tek u directors cutu smo vidjeli veliki plimni val koji je trebao poklopiti stanovnike zemlje. Ne spada u kategoriju filmova koje sam nabrojao. Tako da se bojim da me ili nisi shvatio ili si omašio ceo fudbal. Ili oboje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16892 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() Prvo je CGI bio jako loš, kasnije se popravio. Uglavnom, niš više nisam očekivao. Ljetni film kojeg će pogledati Američani i informirati se o potresu koji će ih zadesiti. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16894 |
Guest
|
Terminator ne može razočarati. Švarci je tu, da bulji u zid 2 sata, film će biti vrh |
![]() |
![]() |
#16895 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16896 |
Antimićanin
|
Opšti potop ![]() Oni vodozemci su skužili da smo uništavači samih sebe pa su odlučili nas riješiti jednim ovećim valom odjednom ![]() ![]() Mislim stvarno... jedan od top filmova a da nisi se potrudio saznati za postojanje dodatnih materijala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16897 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pricate o ovom filmu: http://www.imdb.com/title/tt0096754/ ? Mislim da nisam pogledao, pa ide na download ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16900 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Heba te led... zavidim ti na guštu gledanja Abyssa po prvi put. EDIT: NE GLEDAJ LINK NA YT kojeg sam poslao pu mojem prethodnom postu prije nego pogledaš film Zadnje izmijenjeno od: pogi. 03.06.2015. u 13:09. Razlog: EDIT: NE GLEDATI LINK |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16902 |
Premium
|
Jbg, neki nisu ogromni filmofili. Meni su recimo draze knjige, a nekad bile i video igre. Sad nadoknadjujem. A poznajuci sebe, mozda sam i gledao pa zaboravio. Ako je vec toliko dobar, iskreno se nadam da nisam gledao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16904 |
Guest
|
bio mi je smrtno dosadan prije 25 g. isto kao i danas |
![]() |
![]() |
#16905 |
Antimićanin
|
Pa to i je bit filma. Ali je po meni vrlo realno pokazano podmorje i sva fizika i kemija koja idu uz njega. Ako je netko ovdje ronioc, znati će što mislim. Niti jedan film to nije tako realno pokazao. Al dobro... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16906 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Abyss je izvrstan i u to vrime je ima neviđene efekte - kasnije isti CGI (animacija fluida) korišten u Terminatoru 2.
![]() |
#16907 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
dobri glumci, dobar cgi, samo glupa kricavost
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#16908 |
Premium
|
Pogledao. I moram priznati, nikad ni cuo, kamo li tek gledao. Nije los film, dapace. Iako sam ocekivao nekakav sund racunajuci kad je film snimljen, film je stvarno dobar. Samo iritira sarenilo koje je kolega vec spomenuo, a jos vise od toga hepi end i ljubavna prica. No ajde, gledajuci starost filma, taj dio mu (teska srca) moram oprostiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16909 |
~~~
|
Run all night (2015) neocekuj Taken akciju, ali akcijski je, i dobar je film
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#16911 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#16912 |
~~~
|
zato ja gledam samo prvi dio ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16913 | |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Nego, je li netko gledao Survivor s Brosnanom i Jovovićkom? Impresivne su mu ocjene na RT-u. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16914 |
Guest
|
Ajme meni, Pierce konačno ostario. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16915 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pogledo Maxa maloprije. Krivo mi ko psu što ga nisam u IMAX-u gledao, ne igra više tamo. Ko što nekima smeta buka iz tog kina, meni je toliko falila. ![]() No film ko film, odličan!
![]() |
#16917 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#16920 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
@ajvan ![]() |
![]() |