|
![]() |
#16832 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Neugodnu? moja se samo zacukala malo, ništa strašno.... Al inače, mislim da je to neuništiv auto....napravio sam s njom cca 100 000, već je imala jedno 200 000...nikad niš nije bilo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16833 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16834 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ne znam da li je ovdje dopušteno o osiguranjima? Ako nije brišite. Ako je, pitam slijedeće: 12 godina imam vozačku, bez sudara/incidenata/bilo čega što utječe na moju policu i uz to 50% bonusa. Dosad sam plaćao 1600kn, no prošle godine mi je čovjek koji je prodavao policu rekao da pošto ove 2015-te navršavam 30 godina (spadam u klasu sigurnijih vozača ili čega već?) da imam pravo na još jeftiniju policu, ako sad plaćam 1600kn da ću slijedeće godine 900-1000kn. Reko odlično, fala puno. Da bi, sad kad sam ga nazvao, rekao da ipak to nije tako, da moram plaćati 1600 i dalje. Reko ne dam 1600, obećao si mi nešto. Onda kao nešto računa kalkulira i veli ajde 1200kn. Ko tu koga? Jel to ima kakve osnove ili frajer radi APP?
![]() |
#16835 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
@Guls ovih 1200 je sasvim ok, al interesiraj se malo i drugdje. Ima tu prostora za još smanjenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16837 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Također, meni su drugi rekli da je dobna granica 31. Meni je ove godine polica 300kn jeftinije nego prošle, no vidim da će to moći ići još niže. 1200kn je dobra ponuda IMHO.
![]() |
![]() |
#16838 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
![]() |
#16839 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Definitivno pogledajte preko kompare.hr Meni je izracun najjeftiniji bio tamo a kontaktirao sam 8+ osiguranja. Doduse tek mi istice 26og osiguranje pa cemo vidjeti da li je to tako kako kazu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16840 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja sam najbolje ponude uglavnom dobivao kod agenata za zastupanje osiguravajucih drustva. Kazes im odmah da ti daju najjeftniije moguce i uglavnom stvarno ponude jako dobre ponude. Kada sam prvi put registrirao auto, jedan od tih zastupnika mi je napravio ponudu koja je bila za cca 400 kn veca od najbolje koju sam imao do tada. Pa je rekao, "ok ovako cemo, ja cu tu napravit sitnu gresku i umjesto godinu rodjenja 1991. napisati 1981. ...ako i dodje do problema, to ce biti u potpunosti moja krivica" ![]() I doista sa time sam imao daleko najnizu cijenu. Nisam znao mogu li ikako naj*** u slucaju da dodje do nesrece, pa sam ipak uzeo drugu ponudu koja je bila nesto veca. Medjutim to mi je dovoljni pokazatelj koliko daleko su spremni ici da bi napravili prodaju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16846 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Imam jedno pitanje sa osiguranjima, nemojte me ubiti ako pitam glupo pitanje. Imam auto na tvrtku, mlad sam (26g), ali kako život ide..vjerojatno u životu neću nikada kupiti auto na sebe, nego uvijek na tvrtku...ako bih recimo uzimao za godinu dvije novi auto, i radio osiguranje, njih boli briga imam li ja tada 26-28g ili 56-58g? Jer je auto na tvrtku. Ispričavam se ako sam pitao glupo pitanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16847 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Udoban, lijep i konforan za vozaca. Mjesta otraga kriminalno malo, dosta je trosio po autocesti i mjenjac mi je bio spor, spor odziv na gas. Nisam nesto bio odusevljen. Sada recimo radije vozim octaviu 2.0 tdi, koja je cudo. 3 i pol sata jucer od splita do kutine (naplatne-naplatne), potrosnja po racunalu 6.1 l. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16849 | |
Premium
|
Citiraj:
Samo ću reći da se radije vozi biciklom jer mu je taj C5 toliko puta stao da je to čudo...Skoro pa je više bio na servisu nego kod njega. Da je udoban, je, jako, al kaj ti to vrijedi kad je šansa za probleme jako velika. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16851 |
Premium
|
Ne ovaj najnoviji. Ima problema s hidraulikom i sa motorom. E sad, jedino ako su se i hidraulika i motor promijenili s novim modelom, to malo istraži. Ja kad sam sebi gledao uzet rabljeni dizel, gledao sam ovako. Octavia, Mondeo, C5, Insignia, BMW 3 Tourer i V60 C5 sam vozio ali i odustao jer taj dizel voli potrošit dosta po gradu + kad sam malo kopao po forumima, vidio sam da auto ko auto ima dosta problema, tj ljudi se žale na hidrauliku i na raznorazne probleme s motorom. Auto je stvarno udoban, 2.0 motor je malo traktorast. Nisam ga vozio po autoputu pa nemrem reći kakav je po pitanju buke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16852 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Jel prodaje tko kakav dizel za oko 5000€? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16853 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
VW varao na eko testovima u Americi. Slijede kazne razne http://net.hr/auto/vijesti/na-rubu-b...ijardi-dolara/
![]() |
#16855 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Prije koju godinu je BMW bio na tapeti, složili su auto tako da skuži režim vožnje na europskom testu potrošnje. Razlike su bile prek 30% real world vs. test. ![]() A taj test ionak nema neku poštenu regulaciju nego testiraju ono kaj im proizvođač pošalje, tek bi za godinu-dvije trebao na snagu stupit stroži i bolji test. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16856 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16857 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Amerikanci ne razlikuju blokadu lera. Ne idu svi preko 2450 okretaja u leru kad ga stisneš do kraja. Sjedni bilo koji VAG vozilo i probaj izbaciti iz brzine u ler pa stiskaj.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16858 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Vozio sam sve (rent-a-car) od nabrojenih izuzev BMW-a, ali uz dodatak C klase. Sve redom dieseli sličnog/istog godišta. Mondeo mi je osobni favorit. To je bio 2,0 diesel, Titanum. Ne mogu vjerovati da mi je takav auto sve vrijeme, kao mogućnost za kupnju, bio negdje ispod radara. Izvrsno sklopljen auto. Sve je savršeno pogođeno. Od mjenjača, motora do ovjesa. Lijepo i nenametljivo izgleda, jako udoban, a nije tako softy kao C5. E, sad kakav je Mondeo u smislu kvalitete, nakon jedva mjesec dana vožnje, pojma nemam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16860 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
|
|
Oglas
|
|