|
![]() |
#16741 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Nisam ja bio sa bubbom na pizzi. Ja sam samo zvao tebe da mi kazes di je to tocno, da mu objasnim kako da dodje do tamo ![]() ja sam bio u datom trenutnku na drugom kraju Zagreba u drugom restaču sa komadom. Nisam ja skrta pica ko bubba pa da furam žensko na dejt na pizzu :P ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16742 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16744 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#16745 |
Super Moderators
|
![]() |
#16747 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Steram vas znate di ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16748 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#16749 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
maloprije (jedno 2 sata) narucio lignje, poco-loco picerija u Kt, predooobre lignjee, jedino je glupo kaj ne dobijes lepinju nego kruh :S http://72.52.144.107/~w3dizajn/pce/images/P1010777ob9l.jpg a sad cekam pizzuuu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16750 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Zepter tava, jaja s mlijekom izmješana, bačena na maslinovo ulje sa goudom narezanom i prethodno otopljenom....
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16751 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16752 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
jučer sam bil tam negdje iza velike gorice kod hm..valjda bratića od bolje polovice. tak normalno da sam se ubio u roštilju i alkoholu. zato je danas nekaj laganiji dan. ujutro tirolsa i gauda rucak..sir, vrhnje, adidas, mladi luk mislim da bum veceru preskocil jedino ak se opet ne ulijem s alkoholom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16753 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#16755 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
upravo sam uživao u necem sto je tesko opisati..jednostavno senzacija. stara mi je u kratko opisala kaj je napravila. dinstala je crveni luk i kada je on bio gotov dodala je bijelog luka na to bacila meso i pustila da se malo pripece, na to je dodala juhu od gljiva (vrecica), ružmarina, lovorov list, feferon, crvene paprike, malo vina i nutra bacila šnicleke goveđe. kasnije je dodala malo vegete i zalila s malo jamnice (kako bi meso bilo sto mekanije). uz to je napravila pire krumpir i zelene salate... jednostavno sam presretan i hvata me umor ![]() ![]() laku noc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16756 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
debeli ovo zvuči vrhunski ![]() ima isto tako jedna jušna fora sa rižotom od škampića iliti račića... to mi baka rekla: zvekneš normala rižu sa malo vegete i nutra derneš kocku goveđe/pileće juhe, nakon toga račiće i ja na kraju kad je toplo stavim brdo jedno svježeg nasjeckanog peršina i ponešto limuna preko cijelog rižota. dobar tek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16758 |
Super Moderators
|
Jutros (oko 02.15h) sam imal kak veli drug Sisa Doručak pobjednika-mesnjak, paradajz i raženi ![]() Današnji ručak-špageti, bolognese parmezan+naribani karavan i kristalka. Hladni Fresssh ![]()
![]() |
#16759 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
U Subotu bio u Ragusi u Dubravi kod frenda koji je kuhar/roštilj majstor.......lungo mare omotan špekom i maramicama,unutra sir/šunka,pomfri i "sladoled"(naziv za crveni sviježi sir ljut ko pas) te lavor šopske..... masakar na kvadrat |
![]() |
![]() |
![]() |
#16760 |
Super Moderators
|
Mislim da je vrijeme da napravimo jedne Ždere ![]() 22.05.2009 Tor Rak Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ vga killer Vuco Wolverine Snjakma Zunzara Dalje se dopisujte na listu...
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 05.05.2009. u 16:48. Razlog: nadopuna liste... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16762 |
Super Moderators
|
Sisa, bu te pustila draga na Ždere? ![]()
![]() |
#16765 |
Super Moderators
|
![]() |
#16766 |
R.I.P Mitzek
|
hmm napokon datum da valja cemu,doduse radim noc sa 21/22... posavjetujem se sa delegacijom i vjerojatno stizemo ![]() ![]()
![]() |
#16767 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hmmm, i Umag ekipa je u dogovorima za dolazak, javim se dan prije dali stizemo.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#16768 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
O pa ovo bi mogle bit Zdere za pamcenje ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16769 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
22.05.2009 Tor Rak Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ vga killer Vuco Wolverine Snjakma Zunzara trouble uvijek za ![]() BTW,u Bistir sam bil prije gro godina kad sam isao po djelove za Honzu kod nekog tam suseda,i nisam jel,neku vecer vidjevsi preporuke sam se zaletil s 3 frenda koji su mi nakon puta s Kvatrića obečali polomit noge ak pica nebu hebena bila....nakraju su svi svrsavali nad đumbicom koju samo rastrančirali na 4 djela i masakrirali se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16770 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
@trouble Daj mi samo reci da li ste ju uspjeli pojesti? Ako bog da bit ću taj tjedan na godišnjem pa ću doći na Žderonje, ali nije još ziher. P.S. Nakon pola godine platit ću (barem se nadam) Starom Plesnjivcu procesor. Uglavnom bit će pun ko brod i žicajte ga da Vam plati pivu ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 07.05.2009. u 19:33. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|