|
![]() |
#1621 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
da,slazem se s gore navedenim, LP ce biti druga stvar, ali mislim da šalke ima momentum s kojim bi mogli do finala ![]() sve u svemu, bolja polufinala nisam ni mogao zamisliti ![]()
#1622 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
I da, dosao je taj dan, Fernanda je zabila! ![]() Cijeli stadion na nogama , kao da su osvojili ligu prvaka ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1623 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
#1624 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1625 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1626 | |||
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Glede noževa,u Turskoj,sjevernoj Africi i u Albaniji čak postoji nešto što se zove "kult noža",tj potezanje noža na protivnika u svrhu osvete. Ako referiraš na probadanja dva Leedsova navijača od strane Galatasarayevih..... neki iz njihove grupe je isprovocirao masu brisuci pak-šu turskim lirama.... pa su se čudili ko pura dreku kad su dva klekla na ulicama Istanbula i medijski ih prozvali "kanibalima" a zna se odavno šta je srtna uvreda turcima. Uostalom,ti se čudiš,prije 20 godina se u tvojoj okolici dobivo metak kroz mali mozak zbog mnogo manjih stvari ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 24.04.2011. u 14:46. |
|||
![]() |
![]() |
#1627 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Nekako mi se chini da bi dotichnu skupinu ljudi koji se zovu "navijachi",a zapravo su osobe devijantnog ponashanja,strpao u radne logore na vodicu i kruheka i radili bi nesh korisno za zajednicu...tada im nebi palo na pamet smishljati i raditi pizdarije ![]()
#1628 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Ajd fala Bogu pa su se englezi riješili huligana i huliganizma ![]() Ne piši o onome o čemu nemaš pojma.Ovakvih videa ima na stotine samo što nisu snimljeni ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1630 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Fora je kod engleza da je kod njih to nemoguće iskorijeniti,jer takav je način života. Na poslu ti ŠEF dolazi prvi radni dan i pita te za kog navijaš?'Ti mu kažeš npr. chelsea i svaku utakmicu domaću chelsea si slobodan dva sata prije tekme a gostujuću si slobodan cijeli dan,jedino moraš donijet raspored utakmica,nezamislivo zar ne? Al zato na anfieldu starac od 8 banki pjeva pjesmu Gerardu i do njega klinac od 8 godina bok uz bok,i kako nećeš zavolit npr takav stil življenja,oni jednostavno ŽIVE nogomet. Na stranu što ima i troublemakera,ima ih svugdje ![]() Govorim od strane kibica.. http://www.youtube.com/watch?v=elVt-...eature=related |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1632 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Glavno da meni skupina neukih idiota ne unništi utakmicu, što će raditi na ulici to nek specijalci poriješavaju i svima nek pucaju u koljena. Drugi put će razmislit Milwall fanovi što će raditi. 2 Trouble, kod Napolia (samo primjer) sam aludirao na izbodene naviječe Liverpoola u njihovoj zadnjoj gostujučoj utakmici.
![]() |
#1635 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ne znam kaj svi brijete na taj Schalke? Dobra su ekipa i sve to stoji no nemaju niti kontinuitet niti baš tako dobar igrački kadar, jasno se vidi u Bundesligi koliko mogu failati. Vidjet će mo danas kak će biti. |
![]() |
![]() |
#1636 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
#1637 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ali malo novosti svake godine u LP-u može biti samo dobra stvar ![]() Citiraj:
Mada, bilo bi lijepo vidjeti Real Madrid vs. Manchester United, ili ponovljeno finale Barcelona vs. Manchester United. |
||
![]() |
![]() |
#1638 |
Into my head it goes
|
#1640 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Volio bi da Schalke prode dalje, ali sumnjam da ce uspijeti. Man Utd. ima bolju ekipu, trenera, i puno vise iskustva i mislim da nece imati previse problema. Ali ipak, to je LP , igra se 2x90 min i svasta je moguce ![]() |
![]() |
![]() |
#1641 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kakav lik, baš me zanima tko mu je onda najbolja momčad danas? Najlijepši nogomet igraju i osvajaju hrpu toga, jedino im zamjeram što moraju uć sa loptom u gol a večina ih može bez problema pucat sa 20m. ![]() http://www.index.hr/sport/clanak/mou...tu/548938.aspx
#1642 |
Into my head it goes
|
#1644 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#1645 |
Into my head it goes
|
#1646 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Odlična tekma ali nebi ušla nikako. Edit: Ovo je strašno što ovaj Neuer skida. Lako bi se ove prilike Man Utd-a osvetile. Edit 2: Trebao bi Alex kaparit Neuer-a nakon tekme. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Šole. 26.04.2011. u 21:33. |
![]() |
![]() |
#1649 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 26.04.2011. u 22:10. |
![]() |
![]() |
#1650 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|