|
![]() |
#16412 | ||
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
na proljece kad bude bilo zainteresiranih za jaaaako laganu voznju, jedan vikend cu rezervirat za pce sleme... Citiraj:
na 26-34 nema toga brega ako imas imalo kondicije... ja sam tu i tamo za gorski kotar i alpe znal bacit napred 22 umesto 26... ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16413 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
evo dio videa http://www.youtube.com/watch?v=aT9erw49Uhs jutub sruši kvalitetu dosta al jbg... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16419 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() I do sada sam vozio samo naprijed 22, a iza 32. al jbga treba vidjet, ici cu uzbrdo sigurno, a za koje vrijeme bumo vidli mene ne dira koliko mi treba do gore ![]() Danak tome je sto se vozim samo preko vikenda, al sam se sjetio da mi deda u podrumu ima neki kucni bajk pa cu ga srediti da mogu doma pedalirat dok gledam telku ![]() EDIT: Htio rec da smo izvagali Cuks i ja svoje bajkove, a Silete ramu. Cuksov vepar (tak ga je nazvao ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16420 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16425 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Ne znam tko je momak na Yetiju. Meni je i dalje onaj rozi najjači. Mislim da je ASR 7, jednom ga vidio u paru sa novim CoilAir-om koji uživo isto izgleda brutalno.
![]() |
![]() |
#16426 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Bogme je vepar i mene iznenadio. 16.1 kg ![]() Ici ce na fitness prvom prilikom > kad zaradim love za lakse kotace ![]() Zlatan iliti Konan sasvim lijepo izgleda. I veoma je poletan. Stvarno je Sile uzeo dobru ramu. Btw, pohvala Zmijoljubcu na centriranju kotaca, sad malo manje plese ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16429 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#16431 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16432 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#16434 |
|
![]() |
#16435 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Uf , sječam se rozog Yetia , kad sam ga vidio iz tramvaja kod knedle , cijeli pod sam zaslinio koliko je savršen , neka baba pokraj mene se usrala kad sam odjednom počeo tramvaj pretrčavat i gurat glavu kroz prozor da ga bolje vidim.
![]() |
#16436 | |
|
Citiraj:
lovro ja sam ti u stanu do nekih 10.30 onda idem sa sekom vodit macku doktoru i nakon toga idem na voznju sa SIDom ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16438 |
|
![]() |
#16439 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() I btw , ak se laganica vozaš po onoj svojoj šumi i gorskom kotaru , zakaj će ti onda druge kočnice , čini mi se da si Saint čeljusti nešto spominjao? Za to ti je i obična hidraulika dosta.
![]() |
![]() |
#16440 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() danas se lepo provozal po ravnicarskim poljskim putevima, jos se malo poigrao tlakovima i reboundom na SIDu ![]() sad radi ko putar, tocno kak mi pase ![]() s obzirom da niko nije htel kupit zadnji kotac, namontiral sam gore onaj sugavi rejsking 2.2 na manji tlak s dubokom felgom ko da vozim FS, zadnji kraj pliva ![]() ![]() ![]() takoder ostavit cu si ove kotace, nabavit cu neke CL nabe i moci cu ih koristit na sva 4 bajka ![]()
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 11.12.2011. u 16:06. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|