|
![]() |
#16291 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Dubravkin put, šta nisu to one štenge, tuda se da pedalirat jedino ako si divokoza. Onako odokativno čini mi se da je to najodurniji način za popet se ikad. Od Lagvića do Kraljičinog po poučnoj stazi Miroslavec nije dozvoljeno bajkovima, ima znak ![]() Dalje od tog je sve kvrgavije od kvrgavijeg. 3.5 sata to si još malo rekao. GL&HF ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 08.12.2011. u 11:46. Razlog: 1.7 megi slika sa direktnim učitavanjem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16292 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Je to je to, prava AM staza za gore, ima svega od guranja, nošenja do pedaliranja ![]() Malo ćemo sutra improvizirati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16293 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
-- Danas provozao Pitcha prvi put, šta reći? Koju posluku porati? ![]() Bajk je mrakač, samo još taj volan sredim i bit ću zadovoljan. Zasad ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16297 |
Avocado
|
Fala ![]() ostao sam iznenađen kad sam vidio izbrušene varove, rama stvarno izgleda skladno i ravno. Baš za estete, na kraju ću i ja postati ko Nik ![]() Sorry Nik, al tvoj bi trebao bit Hyde, a moj Jekyll što se izgleda tiče ![]()
![]() |
#16299 |
Avocado
|
Ma sve fulke su onda hyde u usporedbi sa HTima ![]() ![]() NVM, ja se samo našalio,ti odma grabiš ![]() I sad gledam prognozu, kaže subota kiša. Nije me valjda tako sreća obdarila... ![]()
![]() |
#16300 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Pa ne mislis valjda da sam te ozbiljno shvatio? ![]() Nisam dzabe uzeo GO za sutra, s obzirom na prognozu sutra je dan za voznju, a za vikend se jos stigne i promijeniti - te 2 crte kise znaci da ce padati povremeno, tak da ima nade. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16303 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
a i ja gledao prognozu, odma mi je tlak dodatno narasel ![]() ![]() za vikend stavio na GTa xc kotace, nekak mi je cudan nakon par godina kaj je bio samo za slickovima ![]() ![]() ![]() zenicu pocastil novim starim prednjim menjacem, ovaj kaj je kod mene je napokon izasel iz ormara ![]() ![]() ![]() i moj novi, nisam ni skinul onu zastitnu folijicu ![]() ![]()
![]() |
#16304 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Dal je netko sutra za standardan uspon Lojstekom, pa se najdemo gore sa ostatkom ekipe? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16306 |
Registered User
|
Brijem da će vam bit užas, ne isključivo zato jer ja ne idem ![]() Ali nije da vas obeshrabrujem, samo velim da ćete (Mic i Onyx) krepat. ![]() Nik oš testirat štitnike? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16308 |
Registered User
|
Gledo sam Mythbusterse i nemožeš zapalit proliveni benzin čikom. Žar pljuge dok ne uvlačiš samo tinja. To ti Cuks samo spominje svoje sexualne fantazije s raznim petrol-based lubrikantima. Kaj si se 3 kapi kiše u subotu prepao, imaš konačno bike fensi odi se vozit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16309 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() P.S. Nije ni Nik baš u najboljem stanju pa sutra postoji šansa da ga vidite kako "odustaje" i gura bajk bar na kratko ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16310 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16312 |
|
![]() |
#16313 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
ljudovi oće neko kupit gopro hero hd? ja prodajem svoju u super je stanju, nije puno korištena, nema oštećenja nikakvih... poslikat ću kaj sve ide s njom u paketu ak je neko zainteresiran prodajem jer sam kupio dvojku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16314 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16315 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Pitchi ![]() super izgleda baciklo ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16316 |
Avocado
|
Hahaha, možda iPitch? ![]() -- Dečki za bajkmaniju, mene sigurno računajte da ću uzeti volan. Javite kome lovu treba dati i ako treba ići s nekim u autu. Sunline V1 745mm 19mm rise plavi je objekt koji ću kupiti. ![]()
![]() |
#16318 |
|
![]() |
#16320 |
|
|
|