|
![]() |
#16262 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16263 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Da bi kočnice škripale treba kočit, a da bi se kočilo treba vozit, a da bi se vozilo i imalo vremena treba rješavat obaveze poput davanja ispita i posla, a da bi se davali ispiti treba ne bit glup. Dakle jednostavnom logičkom indukcijom i dedukcijom dolazimo do zaključka da tebi kočnice ne škripe jer si ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16264 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Pa ja cu poludit, uteka mi sektor rl coil 150mm qr15mm za 1500kn novi.... Jel mozete priporucit jos neku vilu u tome rangu od 150mm, moze bit air, coil, u-turn samo da je dobra, da se nekvari i ima djelova za servisirat je. Nemam ideja koje vilice uopce trazit osim Sektora..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16265 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16266 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Ekipo ne razbacujte mi se tu pojmovima koje ni sami na razumijete ![]() Jel netko za sljeme u petak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16267 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
danas sveti nikola akcija za ekipu kaj vozi sleme, continentalke 150kn par!!! ![]() edit: aaa ja se bum strelil, nemam paraaaaa.... http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=64823
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 06.12.2011. u 13:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16269 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dečki, ima tko alat za izbijanje i uprešavanje bushinga u shock ? EDIT: Sile (i tko se već javio), 'oćemo napraviti onu narudžbu u Bajkmaniji možda u dogledno vrijeme ?
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 06.12.2011. u 19:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16270 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
1. Ja bi se ubacio 90% u bajkmaniju za jednu prednju deore ![]() Sutra, najkasnije prekosutra, cu znat 100%. Kako vi to mislite uzet? Na breganu pa prevest preko i trazit povrat poreza? Ako sam dobro pohvatao ono od prije na narudzbu ima 40kn troskova za bajkmaniju i 20kn postarine za papire? 2. Kolko otprilike treba ulja za prednju, a kolko za zadnju kocnicu? Zadnje izmijenjeno od: hash. 06.12.2011. u 23:05. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16271 |
Why So Serious?
|
Tko želi, u četvrtak se ide gore, neznam točno nazive (zna buraz točno) no kreće se sa Dubravkinog puta - Kraljičin zdenac - spoj 12ce kod klupice i onda dalje po njoj. Detalje o vremenu i lokaciji javim sutra.
![]() |
#16272 | |
Moderator
|
Citiraj:
Auto imam, bengu podijelimo i ispadne svakog 15kn više (ako i toliko). Pošta za Sloveniju je 20-25kn (da mu pošaljemo papire za povrat poreza). 2. pitanje ti je do jaja ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16274 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() EDIT: Sad sam skuzio ![]() Zadnje izmijenjeno od: hash. 06.12.2011. u 23:06. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16275 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sile , Destro i ostali koji su bili onaj dan na sljemenu kad se neki frajer s big hitom spuštao niz Lojstek, da to nije ovaj bajk možda? http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=16&t=64853 Znam da je netko rekao da je bajk slagan kod Zmije , i da je imao felge neke kričaste boje.
![]() |
#16276 |
Registered User
|
Je to je on, bio sam tamo kad je slagan, i bio sam tamo kad je jurio niz Lojstek. To mu nije bio najpametniji potez ali svejedno mi ga je ful žao jer jebote bajk košta pun kurac, ramu je uzeo novu, dijelovi gore uopće nisu loši, užas. A veže (vezao ga je) ga nekom sajlom jer sam ga vidio vezan ispred nekog frizerskog salona u maximirskoj, tak da nije čudno da mu ga je netko digao, moraš bit jebeno naivan da vjeruješ da ti netko neće krenut krast bajk usred dana. Boli ljude kurac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16281 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ufff zašto nemam para http://www.njuskalo.hr/bicikl-dijelo...-oglas-4060945
![]() |
#16282 |
Premium
|
S obziron da san svugdi razglasija i da stalno vrtin oglase ukljucujuci ebay onda da kazem i odi ![]() Ako netko prodaje Sektora RL 150mm, stirer 1.1/8, min 20cm, po mogucnosti air i po mogucnosti QR20 neka javi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16283 |
Registered User
|
Šta si zapeo za taj 1cm, neš ga ni osjetit. A šta će ti se jedino desit je da ćeš nakraju kupit Sektor TK 150 kojeg je neko skinuo s recimo novih Specializeda i slično, jerbo Sektor RL se vrtio samo coil-verzija i ima ga samo par ljudi koji su ga platili debelo preko 2k. Šta ne gledaš Pike. Imaš ih par po oglasnicima, sve kriterije zadovoljava, ima ih par i s u-turnom, par s fiksnim hodom, svi su s 20mm osovinom. - Oću reć, Sektora je bilo teško za nabavit. Preko Njuškala je skup a i treba se čekat da ga oni prešveraju iz Slovenije, a ni u Sloveniji (Aleš) ih nema baš izobilje. Ne dolaze na bajkovima, samo 150TK verzija na starijim Pitchevima i koliko sam vidio na Stumpjumperu EVO. Samo je pitanje kakav je kod njih steerer, jerbo ak je tapered onda sis-kobasa. Sretno s potragom. Btw 150 vilica s QR nogama je paradoks. Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 07.12.2011. u 12:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16284 |
Moderator
|
![]() |
#16286 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 07.12.2011. u 14:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16287 | |
Premium
|
Citiraj:
Da san odma dobija tako lipi i korektan odgovor mojoj muci bi davno dosa kraj ![]() Samo da te ispravim sektora rl ima u svim verzijama air, coil, u-turn 140 i 150mm sa 15 i 20 QR-om. TK nebi nikad kupija jer znam da nisu dobre. Pike mi je bia plan B samo nisan spominja, a i nedava mi se 2t kn za pike-a. Javija se jedan clan foruma da ima Pike-a 454 za 1800kn sta mi taman ulazi u budjet (moran jos kotace sastavit). Samo po slikama nevidin bas u kakvom je stanju vila (tj. nevidim nista) pa cekam da se javi. http://www.njuskalo.hr/bicikl-dijelo...-oglas-3965830 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16288 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Pa i nisam nešto preponosan na sebe što nisam tebe poslušo i onda uzo 20mm sektora. Jebiga, naknadna pamet. Sad bi odlično sjeo kakve planove imam. Smarty, znam da ima svih verzija ali kažem koji su bili dostupni u prodaji, Alešu se ne isplati naručivat recimo 15mm verziju jer niko nema te nabe, samim time i lokalni preprodavači ne nude, mala potražnja. Dariov Pike je u super stanju zadnji put kad sam ga vidio. Fakat, di je Dario nesto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16289 |
Moderator
|
Ma zajebavam se. Po meni, vilica će biti kruta ili neće. 20mm će malo naprema tome doprinjeti. No ja to možda govorim jer sam imao 9mm TA, a ne običan QR. Evo dečko koji sad vozi mojeg Revelationa veli da je oduševljen vilicom, a vozi ga po Istarskom kamenjaru.
![]() |
#16290 | |
Why So Serious?
|
Citiraj:
Napišite tko dolazi jer je to skoro 3.5h prema gore da ne gubimo vrijeme čekajući.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|