|
![]() |
#16171 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Automobili
Uskoro će izaći novi Continental SportContact 6. Novost od contija, SC6: http://www.continental-tires.com/www...contact-6.html
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 28.07.2015. u 20:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16172 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16173 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16176 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Bome da. Ali vidiš kako su se prije nekih 15 godina auto prodavali bez klime kao alva. Kako vrijeme mijenja prioritete ^^ Btw ne znam ako ste primijetili, osnovna verzija citroena DS3 je bez klime ( nisam mogao vjerovati a kao neka luksuzna serija) O.o |
![]() |
![]() |
![]() |
#16178 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16179 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16180 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Aha, kak da ne... Iznenadio bi se ti još kakvi se auti većinom prodaju i za koje novce kad bi mrdnuo malo van Zg-a u manje sredine put istoka.... Autoru pitanja, na upit OVDJE o cijeni i vrijednosti nekog automobila - otvori si njušku, složi filter za točno takav auto, godinu stariji i godinu mlađi, bez klime, s otprilike jednako prijeđenih km, i vidi kak idu cijene, nađi si prosjek, neku srednju cijenu uzmi i to ti je to po koliko realno ide takav auto.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16184 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Moram priznat da po moru vidjam podosta zimskih guma na autima, cak i strance, gotovo da bi se usudio rec malo manje nego ljetnih po zimi. Mene bi srce boljelo da na svom autu imam zimske na +40... I vozni park stranaca stvarno nije za bacit, gotovo da nema celicnih felgi, vecina su tvornicke alu.
![]() |
#16188 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Moj susjed iz zgrade vozi megane III, zimske gume cijelu godinu, auto mu je vani na suncu cijeli dan ![]() Znam da putuje na posao 15 km i on i žena, inače oboje dr.sc., ali antitalenti za aute i tehniku. Ne bih volio biti u prilici gdje on mora naglo stati iza mene niti po ljeti niti po zimi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16189 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Ako dožive sudar i osiguranje neće pokriti. Jučer sam vidio Seat Leon Cupru bijelu sa 18" aluminijske. Dečko sa 22 god i ima zimske uglancane do sjaja. Ne želim pomisliti ni usuditi. Doživio i nikada ne bi ponovio.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16190 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Ajde ti meni reci, koji od toga živim 13-14 godina, što to točno osiguranje neće pokriti ako imaš zimske gume sa ispravnom dubinom profila propisanom po zakonu u osmom mjesecu montirane na automobilu? Na ostale nebuloze se neću obazirati, ali ovo me zanima.
![]() |
#16192 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Pa normalno da neće to osiguranje pokriti još pogotovo što je rega istekla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16193 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Da nemamo kretenske propise onda bi auto sa zimskim gumama po ljeti bio tehnički neispravan... No kako kod nas sve glupo, tako i to.
![]() |
#16195 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Gledao sam test na tv-u neznam točno koji program/emsija. Uglavnom bio je test novih ljetnih guma (continental eco), rabljene matador i sve 4 različite zimske. Prolaz koroz zavoje suhi asvalt (otprilike, jer se ne sjećam točno) continental ~115km/h matador ~109km/h mješavina zimskih ~99km/h Put kočenja po mokrome continental eco matador ~7m krače mješavina zimskih ~još 5m krače Ne sjećam se sad dali su bile dvije zimske+dvije ljetne ili smo zimske uglavnom sve 4 različite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16197 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16199 | |