|
![]() |
#16082 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nije loša ta 12-36T kazeta. Prvi put vidim. Ja ću možda naručivat kočnice, tak da što se mene tiče, upadam sa 50€ ili 100€ ovisno hoću li kupiti jednu ili obje. Za par dana ću znat gdje sam. Za sad pohvale za Sašu, odgovorio mi je valjda na 20 e-mailova sa pitanjima oko paypala, povrata DDV-a, dijelova i svega ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16084 |
Moderator
|
Koji epic fejl ovaj stalak. Sve super, na kraju fale 4 matice ![]() ![]() Sutra sam vjerojatno oko 11h tunel, ako želi netko.
![]() |
#16085 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#16086 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Jel mi netko moze izmjerit kolika je duljina navoja na originalnom shimano sarafu za zasarafit adapter na IS prihvat? Jel sam ja morao ubaciti na vilji 3 sajbice od1,5mm da bi mi celjust nasjela na rotor, a sarafi sada dodju jedno do pola u adapteru pa da kupim duze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16088 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
ja san posla bia mail Cheinu u vezi DHL-a i kako se ljudi zale kako je free shipping a onda ih DHL odere za 150kn itd. i da ako meni dojde DHL da necu preuzet paket i da ocu novce nazad ![]() i ovo su odgovorili: Hi, Thanks for your email. Please be aware that your order has been shipped 01/12/2011 with Royal Mail International. When you choose Free Delivery, your order can either be sent with Royal Mail International, Parcel Force or DHL depending on the order weight and size, as each courier has its own restrictions. Because your delivery address is in Croatia, outside the EU, your order is VAT free. Information on customs varies from country to country and is subject to frequent change. For accurate advice, you need to contact your local Customs Office, let them know what you are thinking of purchasing and its cost and they should be able to advise you on the relevant charges. If you have any further queries please do not hesitate to contact us. Thanks, Melissa |
![]() |
![]() |
![]() |
#16090 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16091 |
|
![]() |
#16092 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
E Vuco, moš si za 311 funti krknut Kashimu na Foxa 36 http://www.bikeradar.com/gear/catego...tment-11-45617 kaj ti je to, niš. Kikiriki. edit: čak ti i puknu nove sealove tj. naprave mini servis. Kad pogledaš, to je samo 200 funti nadoplate u odnosu na servis kod Buhina recimo. ![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 02.12.2011. u 13:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16093 |
|
oce neko sutra na laganu cestovnjacu samnom i kolegom HKS? edit: Za PCE ekipu ko misli kupovat survivalke cijena je 150kn/par, nize nedam ![]()
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 02.12.2011. u 14:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16094 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Evo malog razvoja dogadaja u vezi Chainreaction-a: Jucer sam im poslao mail u kojem sam naveo da nisu u redu, da su me zajebali za shipping itd. te da cu na sva zvona razglasit da su me zeznuli, po svim vaznijim portalima, itd. Danas mi je stigao odgovor u kojem se ispricavaju te da im posaljem fakturu od DHL-a koju sam platio. Ja sam im to poslao i trazio sam od njih da mi refundiraju taj iznos koji moram DHL-u platit. Maloprije sam dobio mail u kojem su mi rekli da su mi uplatili novce pa da pricekam koji dan dok sjedne. Tako da sam na kraju super prosao, onako kako sam trebao u pocetku. Ovim putem bi pohvalio njihovu korisnicku sluzbu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16095 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Jel mozemo malo pricat o vilicama? ![]() meni je zapea zaoko RS Sektor air jer ima 130, 140, 150mm hod moze se pumpat i cijenom je relativno jeftin. Koliko san skuzija to je jeftinija verzija Revelationa (koji je top model RS-a do 150mm) koji je dual air. jel morete priporucit koju vilu do 150mm i recimo mane i prednosti? btw. gledan vilu do cca 1800kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#16096 |
Registered User
|
Fino Cuks, lijepo si to odradio. Smarty, ja ti imam Sektora 100-140, a Zubich i Srale imaju 110-150. Bitno ti je za znat da je Sektor 100-140 s 9mm nogama, a 110-150 s 20mm osovinom. Ako ćeš htjet ovog do 150 morat ćeš kotač mijenjat. Vilica je inače super. Alternative su ti, za te pare, jedino stariji Marzevi s ETA-om. Edit: Sektor Air ima fiksni hod. Opružna verzija ima U-turn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16098 |
Registered User
|
To su ok obruči. Realno treba ti samo prednja 20mm naba i obruči. Zadnju nabu ne moraš mijenjat, samo presložiš kotač, trebat će ti nove žbice. Uzmi Hope nabu prednju, malo je skuplja ali baš sam nedavno saznao da se može konvertirati u sve varijante, 9mm 15mm i 20mm, pa ako ćeš mijenjat vilice samo šaltaš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16099 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
disi vuco sumski prijatelju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16100 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Danas su i mene zvali iz DHL-a, i provjeravali dal je stvarno cijena koja pise i sto je u paketima (dosla oba stitinika u zasebnim paketima) ![]() Fino sam im objasnio sto je unutra i da ce dobiti jos gro istih paketa ![]() Stekao sam dojam da samo cekaju kako bi drapnuli svojih 160kn nameta. Sile, slijedeci tjedan se mozemo bacati na koljena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16102 | ||||
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
Ispada da se prije ovoga Fox vilice nisu uopće micale, da si imao rigida napred. Citiraj:
I naravno, Sektor je 300-400g teži. Po meni Uturn 150mm sa 20mm osovinom je danas best buy. Citiraj:
![]() Ma joj, baš mi danas taj Losjtek nije trebao. Imam 2-3h sad kaj delat na bajku, plus zafleko sam si blatom i trenirku i jaknu. Ko svinjica sam prolazio kroz grad ![]() Ali, isplatilo se jer će sutra tamo kroćiti Sile. S obzirom da ne voli pedaliranje, Lojstek će mu doć ko budali šamar kad bu gurao bicikl. Samo se nadam da neće južina osušiti sve, to ne bi bilo pravedno. Danas otpeljao Lonjščinu malo za promjenu (Danijel, znaš ti za taj uspon ?), dolje ispod Adolfovca je mokro (orosilo se sa lišća), ali se niš ne ljepi. Od Adolfovca do makadama za Runolist sunce i sve suho i poprilično toplo. Gore od makadama do izvora grozota, pogotovo nakon kamenja. Ovaj put mi se nije mašinica ugušila u blatu jer sam pedalirao u 3. brzini iza, ali mi se pogon zaštopao. Koji fail. Idem napred, mučim se i još svaka 3-4 kruga moram jedan unazad napraviti da mi se ne zaštopa kamenje, lišće, blato među zupčanicima. Otpedalirati se sve da, ali da sam znao da će bit toliko, išao bi po cesti ili preko Runolista. Spust od Lugarnice do Hunjke, pa onda 20tka Nikova do Njivica i od tamo prvi puta po stazi do pilane. Staza ima najviše korijenja ikada igdje. Ima i finog kamenja plus lišće. Išao sam relativno sporo, no donji dio je fenomenalan (nema toliko lišća pa se i vidi kaj je dolje). Mada sam više ponosan jer sam uspio bez gledanja u GPS nać Nikovu 20tku. ![]() Na singletracku do Hunjke sreo Danijela u ljetnom izdanju. Ja sam bio zaštičeniji od ličkog medvejda, a onda u kratkome ![]() Uglavnom, dobra vožnja, ali sad imam kaj delat do jutra. Ali valjda će biti sve spremno do sutra. Mora biti. Slike za Sileta: http://imageshack.us/photo/my-images...202141649.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images...202141643.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images...202141633.jpg/ Ovo je nakon što sam malo i protresao i očistio bajk. Zadnja guma nema problema sa gripom. Stvarno me ponekad iznenadi ta prokleta guma za 69kn. Još da ima u 2.25 verziji (a ne samo 2.1), bila bi vrh.
![]() |
![]() |
#16103 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
@vuco Ja izmjerio svog (prodanog) revelationa na 1850g, a sektor mi je 2000 (sa 20mm osovinom) tak da je i ta razlika manja. Ali revelation nije bio dual-air nego "pola-pola". MAD obruci su u crnoj varijanti oko 800g a u bijeloj prelaze 900, tako da su definitivno overkill za "normalniju" vožnju, a i dosta su mekani (na side wallu). 200kn vrijede, ali nisu baš neka sreca! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16104 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
iz lonjščine pocinje pravi lojstek?to je ono di je kucica na pocetku?inace znam te puteve al kad neko kaze ime onda se odmah zgubim.. uspon je bio na kratke rukave,na 18-tici na usponu je bilo 11 stupnjeva..al zato tod tornja je puhalo da se smrznes.mi smo nakraju isli 18-ticom dolje.inace mislio sam da ides sa bratom na voznje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16105 |
Registered User
|
Vuco, da ideš brže manje bi ti se lijepilo blato, čistila bi ti se guma. Ovako jer si piconja si upao u začarani krug -> ideš sporo-kelji i se blato-ideš sporije-kelji ti se još blata-psuješ sve živo i silaziš s bajka da se slikaš. Dakle samo pedaliranje hehe. Sutra južina i sve bu to autoput za mene ![]() Ali ajde, idem s vama na Bidrovec kad ste već zapeli. Max, pol 9 fontane? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16106 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Kotači sa MAD obručima ne mogu ispast brijem nikak ispod 2kg, prije je to nekih 2,5-2,8kg uz neke prosječno teške, a čvrste nabe. A to je ogromna težina na kotačima, pa da ne znam kako se nabe okreću. Citiraj:
![]() Na vrhu i sa stražnje stane Sljemena (di smo se mi sreli) zna puhat. Mislim si ja, dobro je tebi dok se penješ, ali moraš se i negdje spustiti ![]() EDIT: Sile, znaš mene, druga šajba napred i jurim po Lojsteku inače. BTW, pokušao sam danas projuriti po tom blatu po tvom principu na najjače. Počeo sam ko traktor bacati zemlju uokolo ![]() ![]() Možda će sutra biti bolji Lojstek. Fakat je super osim taj zadnji dio, od makadama do izvora. Rađe odite na cestu ili preko makadama za Runolist pa na Tigrovo oko.
![]() |
![]() |
#16107 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Moze. Sam kaj ponovo ne znam do kuda cu doc jer me je danas po prvi puta koljeno uhvatilo dok sjedim, pa ga osjetim. Danas je to neka drugacija bol i osjetim ju drito na vrhu koljena. Ak mi sutra nece biti dobro morat cu do doktora ipak ic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16109 |
Registered User
|
Kad tak pričaš o chainlineu i visini BB-a neki n00b bi i popušio foru ![]() Samo gas. Ko nabije taj dobije, to je moj moto. Ove tvoje slikice su me sjetile nekih dijelova na zagorskoj strani kad smo išli, kad je HKS upo u blato u kolotrazima do diska, umro sam od smijeha skoro. Još je imao one race kingove ili kaj već ![]() Bit će sutra toplo pa ajmo na Bidrovec. Opet sam u dilemi kaj da gore obučem. Ako uzmem softshell jaknu i ispod kratku majicu skuhat ću se ko hrenovka. Brijem da ide majica i gore flis tanki, to bu i više nego dosta. - Može Max, ić ćemo lagano prek Bidrovca taman da usporavamo ove da požale kaj su nas nagovarali. A ti Cuks s tom tajanstvenošću, jebote pita me stara kaj radim velim tipkam na forumu pita ona koji Drop ili PCE velim PCE pita kak je Cuksu koljeno velim bolje pita ona A kad će sastavit novi bike velim večeras ili sutra rano ujutro. Tak da ono. Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 02.12.2011. u 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16110 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|