|
![]() |
#15991 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
ako nebu tu zainteresiranih za gume do sutra navecer, del bum ih na njuskalo i na drop...
![]() |
#15992 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
ma nespremam se za nikakvu utrku..vec prije me je zanimalo kak sljeme izgleda ujutro pa sam odlucio danas ici..a za vepra sam se stvarno scimo,bio je sa desne strane u jarku,cuo sam kak nes lomi grane,iz jarka je izaso,preso lojstek i nastavio u brdo..a kak brzo i spretno trci nemres vjerovat,nema ga nitko na usponu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15993 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Zabrij scenu da je krenuo prema tebi. Mislim da bi oborio vrijeme za silazak sa Sljemena, pa makar to bilo i preko Lojsteka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15994 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
vepar zna bit gadan kažu da je gore da te napadne vepar od 50 kila nego dva čovjeka od 100 ![]() one slike zagreba u magli koje sam postao u ovoj temi...fotkane su negdje oko 2 u noći čini mi se...ugl kombinacija od 5 fotki a nijedna ne traje ispod 10-15 sekundi...stavim fotić da okida zadnju fotku dakle minimum 1 i pol minuta i čujem korake u šumi, već mi je bilo i prije zima al od toga sam se smrznuo totalno čim je škljocnula zadnja fotka pokupio sam stativ i aparat i nabacio juriš prema autu ne znam kaj je bilo al do auta je bilo jedno 100 metara od kojih je 50 kroz šumu, na tom potezu me ni usain bolt nebi dobio tada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15995 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
da je krenuo prema meni nebi se stigo ni okrenut a kamoli pobjec..dok sam skuzio sta se desava on je vec proso.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15996 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15997 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15998 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Nego, u sličnom tonu ![]() http://www.vitalmtb.com/forums/The-H...and-Brake,2993
![]() |
![]() |
#16000 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Vuco, pa bilo je to već! Ovaj bez kočnica, mi samo nije jasan kaj se nije bacio s bajka ranije!? @JuXo: tvoje favorite sam ja kupio ljetos (L veličina) za sebe ali kako sam prvi puta naručivao FOX sa neta, sam naručio jedne M (usput da kažem da sam po svim mjerenjima izmjerio M ali..) i jedne L, kao za svaki slučaj i naravno, zahebo se sa ovima L jerbo su mi M bile kao salivene! Tako da sam te L prodao, a ove M su bile DirtPaw, meni su dobre, ali moja preporuka kod kupovine FOX rukavica ti je da gledaš da obavezno imaju dio koji ide ispod palca takav da taj materijal (koža/umjetnakoža/nešto treće) barem jednim malim dijelom obuhvaća i gornji dio palca. Zašto, e pa meni su se rasporile baš tu na tom dijelu prilikom jednoga laganog pada zato jer je tu šav između dvaju materijala i eto desilo mi se da je pukao taj šav! Dakle gledaj nešto ovako od FOX-a http://shop.foxhead.com/store/produc...23454/cat20176 obrati pozornost na taj dio oko palca, vidi se kako taj materijal od dlana još malo ide i na gornji dio, e to se traži! http://shop.foxhead.com/store/produc...20593/cat70020 http://shop.foxhead.com/store/produc...28728/cat20060 ove zadnje iako nisu isključivo namjenjene za bicikliranje su mi skroz privlačne! Eto, nadam se da si skužio o ćemu pričam! Pozz.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16001 | ||
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16002 |
Premium
|
upravo se vratio s jelenovca, frend i ja bili lišće na sve strane+vlaga+mrak ma predobra kombinacija ![]() nobby nic iza i fat albert naprijed drže super bolje drže po ovim uvjetima nego bontrager xr3 po suhom aurora svijetli super, zadovoljan sam, nju sam na volanu imao, na kacigi ništa, bilo je sasvim dovoljno u subotu kak stvari stoje bi mogao na sljeme |
![]() |
![]() |
![]() |
#16003 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#16004 |
Moderator
|
Kaj onda, subota 10h tunel pa idemo skupa na Bidrovečki ili se nalazimo negdje usput (tko je sa istoka da ne dolazi na tunel). Moja procjena je 3h od Bidrovca do vrha uz laganini tempo. Od tunela do početka makadama nam treba 30min max. maxeva. (6,5km) Tko je za ? P.S. Da pomaknemo u 9h tunel ? Gore smo oko 13h, spust je 1-1,5h, do 15h smo maksimalno doma/van šume.
![]() |
#16005 |
|
jeste si pogledali kako su vam slali sa crca ove free narudbe??? ![]() vidim da su neki dobili DHLom, ukljucujuci i mene, al ja ih zaje pa lepo u slo poslao, hi hi ![]()
![]() |
#16006 | |
Premium
|
Citiraj:
ja sam za! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16008 | |
|
Citiraj:
Ne mogu vjerovat koja su to gamad. Deda, kaj da radim? Jel postoji kakva mogucnost da sve to otkazem i da mi vrate lovu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16009 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Ako da koliko drapaju...mislim, ovo mi je prva narudzba s CR-a, a ako ce biti problema i zadnja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16011 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Jesam ja jedini čoravi koji ne vidi vepra ![]() Nevezano za temu, danas sam bio do Splita, što reći... Drago mi je da sam vidio dosta ljudi (i žena ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16012 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() jos mozda uzmem kacigu 661 recon, jedino mi se gadi taj kljun na tim MTB kacigama |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16013 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
ja san isto narucija sa cheina al nigdi nespominju DHL. ovo mi pise u mailu: 1 RaceFace Zero LW Leg 2010 - Large - Black/Grey/Green ID: 135535 Unit Price: 10.50 EUR Postage: 0.00 EUR (Free Standard Delivery) THE TOTAL COST OF THE ORDER INCLUDING POSTAGE IS: 10.50 EUR This is a Tax free country or area as it is outside the European Union |
![]() |
![]() |
![]() |
#16014 |
Premium
|
Shipping Method: DHL Economy Select -->
...takodjer pise: Order Total: €10.50 Tak da ja i ocekujem da nema postarine, ma kojim nacinom poslano...bumo videli, jel. [edit] Citam na DBu i vidim da nisam jedini. I kaj nam je sad ciniti, na mail jave da je Free Standard Delivery, a posalju DHL-om koji dere onih 160kn? I u mom mailu isto pise...ali pod Order Details na webu pise ---> Shipping Method: DHL Economy Select
...takodjer pise: Order Total: €10.50 Tak da ja i ocekujem da nema postarine, ma kojim nacinom poslano...bumo videli, jel. [edit] Citam na DBu i vidim da nisam jedini. I kaj nam je sad ciniti, na mail jave da je Free Standard Delivery, a posalju DHL-om koji dere onih 160kn? Zadnje izmijenjeno od: Nik. 30.11.2011. u 23:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16015 |
|
Procitao sam na jednom forumu da ako ide preko DHL Economic da se nista ne naplacuje. DHL to dostavi do nase poste, a onda nasa posta dalje hendla sa paketima. Nadam se da je tako, samo jbg, ne mozes nikad bit 100% siguran dok ne dodje. Na mojoj posiljci stoji da je krenulo prema Zagrebu. Saznat cemo krajem ovog/pocetkom iduceg tjedna. Dodje mi da nekog od njih tamo pojedem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16016 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Da, to je komplicirano. DHL naplaćuje posredovanje u carini, oko 160kn. Ali carina carini i poštanske usluge, tj. i poštarinu ako postoji. Tako da se može desit da na 80kn za štitnike koji nisu podložni carini opale 160kn troškova i onda sve skupa ocarine pa ti lupe pdv. (80+160) X 1.05 X 1.23 = 310kn. Ali to se gotovo nikad ne desi. Gotovo nikad. Ma naravno da nije dhl-om, to bi značilo da oni stvari jeftinije od 15€ daju besplatno, jer DHL košta ko Sv.Petra kajgana, poslujemo stalno s njima na poslu i bez 100kn ti se ni na telefon ne jave a kamoli preuzmu paket. Ponudili su da oni pokrivaju trošak najobičnije pošte, i to je sve. Ono što su i sad nude kao free na pošiljke iznad 2100kn. Opustite se ekipica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16017 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Moj glas za 9h...iako mi je sve jedno. Mislim da cemo od tunela do vrha doci za manje od 3h. [edit] Mene bas zanima hoce li nam spojiti pakete s obzirom da sam napravio 2 narudzbe na istu adresu. Ja sam opusten, nek mi drape tu nebuloznu cifru na 80kn (+80), samo cu zaboraviti na paket ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 01.12.2011. u 00:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16018 |
Moderator
|
Ne mogu se sjetiti koliko nam je trebalo ono zadnji put (a znam da smo bili brzi, još smo se čudili kak lagano idemo a brzo smo do vrha došli). Mislim da je od tunela do Bidrovca bilo nekih 30min, makadama do Gorščice ima 5-6km i onda je ona vožnjica do Hunjke najduža iako najlakša. Od Hunjke do vrha smo bili za 20min brijem...
![]() |
#16019 | |
|
Citiraj:
dhl sve sam dila, i gotovo je nemoguce izbjeci onih minimalnih 160kn, tako je bilo i sa RMA robom koja je dosla nazad u hr, nema carine i pdv, ali placate troskove dhlu, a skuzio sam da je dhlom islo sve kaj je malo vecih dimenzija... moje narudbe su vecih dimenzija i isle su dhlom, a jedna mala volumenom je islla obicnom postom,... ![]()
![]() |
![]() |
#16020 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() Ah ![]() |
|
![]() |
![]() |
|