|
![]() |
#1561 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Dobro to je prilicno nemoguce da je za 1-2 mjeseca nakupio toliko prasine da ga kolje, ali je i cudno to sto je napisao da mu je s istim driverima prije radilo odlicno. Po meni onda bi moglo biti da ga nesto drugo kolje kao sto si napisao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1562 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
ne nuzno, vidjao sam i samo ta povremena blokiranja. Istina, 2 mjeseca je premalo. Ali ne znam u kojem mu je stanju kuciste, ljudi kojima stoji na podu (plus tepih ili slicno) obicno moraju ispuhivati prasinu svako toliko ![]() A ovdje je rijec o cooleru koji grafu drzi blizu max granice i kada je sve u redu. Naravno, kazem da je sigurno to, samo sam reagirao na onaj tvoj posprdni (a opet neutemeljen) reply covjeku ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1566 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
evo da pitam imam doticnu grafu 4850 gigabyte e da apitam sta je bolje podizati samo core ili samo memo ili oboje jer sam citao da se dobiju vece perfomanse ako se podize samo core, e da mi sada netko odg tko je isprobao tu seluciju i ako moze neki banchmark, ili je to isto kako kod clocka procesora podize na max frekvencija procesora ( core gafe ) pa se zatim prede na memoriju pa se ona podize na max ( memorija grafe )?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1567 | |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1570 | |
Premium
|
Citiraj:
I svejedno nismo otkrili u cemu je problem... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1574 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
jer bolja http://www.atelco.de/resource?articleId=23074&size=2 ili http://techreport.com/r.x/radeon-hd-4850/4850-card.jpg i jer ima godina proizvodn je veze s grafama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1575 |
Banned
Datum registracije: Sep 2007
|
Molim vas da decku NE POBRISETE post,htio je pitat jel bolja ova s referentnim hlađenjem,ili ova druga od 3D cluba,jer on je uvjeren da je bolja ova s referentnim od moje,jer je moja 2008. godiste,a ako on sad kupi ovu,bit ce 2009. godiste. Bez smijanja molim,odgovorite decku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1576 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1578 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Pa ukoliko želi grijati sobu ili peči jaja ![]() ![]() Sve jasno ko dan i nije potrebno raspravljati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1579 | |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1581 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Pozz svima. Imam u razmatranju si slozit 4850 CF,ali bi to htio prvo testirati prije ikakvog kupovanja druge grafe,da vidim naravno kako radi u praxi. Pa dali ima neka dobra dusa iz ZG-a ili jos bolje Dubrave,da dode kod mene,popijemo pojedemo,benčamo i tako to,da se ne upustam bezveze u isprazna investiranja ![]() Pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1584 | |
Premium
|
Citiraj:
Ili mozda druga mogucnos da ubodes svoju grafu u neki komp koji ima dva utora za grafu i onda upucas stari fw tamo. pretpostavljam da su to jedini nacini na koje se to moze rjesit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1585 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
HD 4850 verzije
Nakon što me HGSpot prevario i ukrao mi 1 godinu garancije za 8800 GT (prodali su mi karticu sa strganim serijskim brojem pa mi sad zbog toga ne uvažavaju garanciju), prisiljen sam kupiti novu karticu. Kako mi se 8800 GT zamjerio, to mi više nije opcija, pa sam se nakon čitanja raznih recenzija ipak odlučio uzeti HD 4850. 9800GTX+ mi nije opcija jer imam 350w fortron bluestorm napajanje koje ima samo jedan kabel za napajanje grafičke. Sad me jedino muči koja verzija i koji proizvođač... Koliko mi se čini, ljudi dosta hvale XFX, ali s obzirom da sam totalni ATI početnik, stvarno nemam ideju. XFX HD4850 1GB http://www.diskont24.com/product.php?productid=56440 (1300 kn) ili XFX HD4850 XXX 512MB http://www.digitalsaonline.co.za/cat...oducts_id=7628 (1200 kn) Trenutno gledam ova dva modela, ali prihvaćam i svaku drugi prijedlog. Volio bih da u HR ima za kupiti xxx model s 1 GB, ali nisam nigdje našao. Hvala na svim prijedlozima! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1587 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Ne znam jel mi treba. Nisam siguran što dobivam, ali mislim da bi moglo utjecati na prikazivanje velikih grupa likova u MMO-ima (konkretno LOTRO). Imam Samsunga 2232BW i koristim rezoluciju 1680*1050. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1588 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Kako najjednostavnije spojiti 4850 s LCDom? Oće preko DVI - HDMI kabla ići zvuk? Meni se čini da bi trebao biti način, pošto piše za nju: HDMI output support
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1589 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@keet Dosta ti je i 512Mb verzija @ustahien Treba ti DVI-HDMI adapter koji se dobije s nekim grafama. Zvuk će ići preko njega na TV.
![]() |
#1590 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() I znači još mi samo treba kabel? HDMI - HDMI? Trebao bi mi 10m, pa neka preporuka? (do 1080p) btw. čemu onda uopće služe ovakvi kablovi: http://www.chipoteka.hr/www_new/modu...fra=8080500049 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|