|
![]() |
#15692 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Obzirom da si manji od Nika logičkim slijedom se da zaključit da imaš mekše pedu trolololol |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15693 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Bas mi je drago. Upravo sad ide tvoj Sram PC 991 na bajk - fino ce sjest na Jekylla. Sad imam u kompletu 3 lanca i miran sam citavu iducu sezonu, sto se toga tice. Samo ih rotiram. SKN je super sic, ali mislim da nije predvidjen za teskase. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15694 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Oće li tko sutra na Sljeme oko 11-12h "nabrzaka"? Tempo bi bio lagani prema gore ako tko ima volje da nejdem sam. Planiram ići autom do tunela i imam mjesta za jednu osobu obzirom da nemam nosać za bajk. Uz 3 uvijeta: 1 - od mene bi se kretalo tj. suputnik dolazi do mene 2 - spuštamo se po 57-ci (bilo koja varijanta) 3 - završava se kod mene (ne razvozim po gradu) Tko prvi na PM, njegova djevojka ![]() EDIT: Vozilo puno ![]() Eto napokon dostupan običnim smrtnicima ![]() "From The Inside Out" od Coastal Crew-a. Meni je odličan stoga check-irajte ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 22.11.2011. u 00:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15695 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Dobar filmic, ludjaci ![]() Bio sam sinoc na traumatologiji, u Draskovicevoj. Srecom, koljeno je citavo, nema nikakvih prijeloma. Morao sam se ic uvjerit tako da sam siguran. Pauziram ovaj i iduci tjedan, i od treninga i od voznji. Mozda se nekim cudom odem provozat drugi tjedan, al tesko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15696 |
Registered User
|
Možeš povremeno lupat slike da vidimo kako ti koljeno mijenja boje ![]() Dobro da niš nije slomljeno, mom frendu koji je za novu godinu pao na koljeno u žurbi budući da je bila gužva nisu skužili da se odlomio komadić meniska i tako mu je krhotina kosti plutala u koljenu skoro 2 godine. Drugom frendu su otišli prednji križni ligamenti, 2 godine fizikalne i još uvijek nije ni na 80%. Tak da budi sretan s te 2 ogrebotine (sve je relativno), i čim ti koljeno splasne na ljudsku veličinu odi potraži štitnike za koljena. Idem i ja od sljedeće plaće, koljena treba čuvat za stare dane. Brzo se oporavi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15698 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Hvala prijatelju! Mogu ti rec da mi je koljeno velicine skoro pa ko rukometna lopta, dosta je nabubrilo. Najgore je sto sam na 2 mjesta zgulio kozu pa me i to malo iritira. To mazem nekom masti da zaraste sto prije. A sto se tice stitnika, to kupujem definitivno. Nema vise zajebancije. Uzet cu si prvom prilikom i neke za laktove. Najgore je pod stare dane kad sve krene bolit, onda nije dobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15699 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Daj čovječe pa znaš ko sve ovo čita ko zna šta je pjesnik htio reć. Ugl. Murina je zasjeo u stolac i crta neke stolove štatijaznam. Tako je Cuks, bolje se oklopit pa bit miran nego kasnije plakat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15700 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Namjerno je to bilo ![]() Ne crtam stolove, nego stanove hahaha |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15703 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
U dogledno vrijeme i ja cu zastititi koljena (proljece je zadnji rok), najvjerojatnije s Kyle Strait 661...nekako mi se ti stitinici najvise svidjaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15704 |
Premium
|
![]() Upravo završio. Od subote do sad, sa cca 8 sati sna sve zajedno. Evo i 2 slije da vidite čemu se radi:http://www.pohrani.com/f/7/yO/3hp1c44Y/1db2.jpg http://www.pohrani.com/f/2D/K6/1yenMNCP/1khbl2.jpg U subotu u jutro sam mjerio namještaj i popodne nacrtao prvu crtu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15705 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#15707 |
Premium
|
Može mala pomoć. Jedna cura želi kupiti novi AM bajk za cca 10k kn, pa pita mene šta da kupi, a a ja nemam pojma. Ništa joj nije overkill, cura pegla ko velika (neki su je i vidjeli na Dotrščini) Za sad mi je poslala Norco Fluid LT ali ovo je više neki enduro, jel tako? Prijedlozi molim lijepo ako tko ima ![]() p.s. cura je iz St, tako da može i južna ekipa predložit Hvala lijepo (sa mašnicom) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15708 |
Registered User
|
Ima u Protei još jedan Pitch Comp 2011 u M veličini za 12k čini mi se (kad si već linkao ovaj iz MP za 12). Ili ovakav Camber (120 hoda) http://www.proteajaska.com/index.php...oizvod&id=1350 Ako veliš AM onda misliš na 150hoda, a malo ima bajkova s tolko hoda da su novi oko 10k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15710 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
LOL, FLOW ![]() Mistična stvar. Inače, ovaj fluid je premrak bajk. Ak joj nije velik, ja bi išao na onog sa full opremom sa njuškala (fox 36RC2 spreda, dhx5 otraga, saint kočnic....), iako podosta traži frajer za njega ![]()
![]() |
#15711 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#15718 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Fluid je star bajk, geometrija li-la, oprema ima potencijalne kandidate za raditi probleme (vilica poglavito, onda kočnice), težak, lagano zaostaje i kod pedaliranja naprema današnjim biciklima. Obmanjuješ ljude ![]()
![]() |
![]() |
#15719 |
Registered User
|
Meh. Našlo bi se načina ![]() Svejedno mi se sviđa Camber. Ima svoje mane ali je dobro složen bajkić. Edit: freaky http://www.keindl-sport.com/detalji.php?id=2871 kenjac http://vivasport.hr/home/shop.produc...lypage.tpl/587 Tanuki uvalim ti tuki (DL model) http://www.ciklo-centar.hr/new/artikli.asp?ID=585 Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 22.11.2011. u 19:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15720 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
I onda pogledaš Canyona XC najslabiji model koji te ispadne jeftinije, sa ne duplo boljom opremom, nego ono - dva svemira i shvatiš da osim ako te strah za garanciju i održavanje, da nema drugog razloga za kupiti tog Cambera.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|