|
![]() |
#15691 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Poker night: 3/10 Gone girl: 7/10
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#15692 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
What We Do in the Shadows odlicna komedija...mozda se nece svakome svidit jer je snimana kao "dokumentarac", al tko voli vampire i slicne stvari neka pogleda. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15693 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
znam da nije film, ali kad smo kod clementa si gledao flight of the conchords? ovo ide na must watch listu imidijetli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15694 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ovako odlican film sa savrsenim zapletom i vrhuncem, usrat s onako debilnim krajem je neznam, katastrofa epskih razmjera. Tako glup i los kraj jednog filma ne pamtim ni u onim niskobudzetnim indie sranjima. Skoro mi suza krenula kad je filma zavrsio a izraz lica ![]() ![]()
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 07.01.2015. u 14:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15695 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15696 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ja sam jedno ljeto svaku večer sluške na uši i par epizoda pregazio... rikavao sam od smijeha ![]() inače ovaj riđi što sam ga vidio u traileru glumi menađera clementu i onom drugom i veli u jednom trenu nešto tipa - momci imam dobru i lošu vijest, dobra je da sam vam napokon nabavio gažu, a loša je da smo bez para i morao sam uzeti pare iz fonda za crne dane. - pa koji je to fond? - prodao sam instrumente ![]() i meni najjače njihove pjesme sa live nastupa: business time i the humans are dead... hilarijus šit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15699 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Odluka je pala pogledat ću gospodare prstenova ....onak u jednom dahu.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15700 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Da o tome treba uopće donosit odluke je teška blasfemija ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15701 |
|
![]() |
#15704 |
|
![]() |
#15705 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Ima i nadnaravnih ljudi u njemu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15706 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Pogledao gone girl. Jebote Afflek. On je prvi zeznuo film s onim svojim bezosjecajnim licem. Jebt neznas jel sretan,tuzan, iznenadjen ili ima japanske kuglice u guzici. Nemoguce vidjet emociju. Radnju je zajebo scenarist. Odlican pocetak cakni zaplet,rasplet kao u sapunici. Nemam pojma o cemu se radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15707 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Nakon sto mi je na kompu stajao skoro godinu dana, prije cca tjedan dana odlucio sam pogledati Vuka s val strita. Film me toliko odusevio da cu ga veceras opet pogledati. ![]() Nije stvar u pizdarijama kad se drogiraju i seksaju droljice po uredu, nego ono, glupim ljudima treba uzeti novac i bas ima par dobrih fora ![]()
![]() |
#15708 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Meni je najjači dio kada se prisjeća kako se super dovezao kući nadrogiran, bez ogrebotine! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15710 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Odgledalo Gone Girl - 7/10 Ne lošo filmo. Assflek standardno loš, ali svi ostali su razvalili, pogotovo odvjetnik i Rozamunda ![]() Ono što me najviše oduševilo je prikaz dobrog dijela naroda amerike kao totalno retardiranog kad se nekakve big brother životne priče rastegnu preko medija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15715 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
affleck
![]() |
#15717 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Inače nisam fan lotr-a i moram priznat da se radnje gotovo pa i ne sjećam, al eto odlučih pogledat hobita neki dan i moram priznat je film prosjek. Ali zato drugi dio desolation of smaug me prikovao za kauč. Mislim da je to zbog puno akcije i pomalo romanse, al onako odrezat kraj filma, užas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15718 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() A sad na drugo: Gone Girl - meni dobar, uglavnom volim Fincherove filmove, makar je imao i promašaja koje nemam namjeru ni škicnuti (Benjamin Button). Affleck... što reći a da već nije rečeno, koma ![]() I to će biti novi Batman... Kristijane vrati se ![]() Before I go to sleep - ništa što već nije viđeno, ali meni dobar psihološki triler
![]() |
![]() |
#15719 |
|
Za vikend su na tapeti hororci ![]() Nasla ih hrpu pa redom ![]()
![]() |
#15720 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|