|
![]() |
#15661 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Mislim, tora za 1500kn, hvala, al ne hvala. BTW, ste vidli onog felt compulsion 1 za 6200kn? http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=30&t=63994 Idem ga probat sutra, al za tu cijenu nemreš nać bolje da daješ guze okolo. ![]()
![]() |
![]() |
#15662 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15664 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma nitko covjeka ne napada, Smarty ako si se osjecao napadnut sry ![]() ![]() Samo sam mu htio ukazat da ce malo duze prodavat tu vilju, no nebitno. On moze trazit i 3 hiljade kn za nju, a dal ce dobit to je druga stvar. @Destro - zanimljiv konj, dobra oprema i fino izgleda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15666 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
ma sve ok, samo san ponudija. samo nitko nekuzi da zivimo u HR i da nam nije SLO ispred kuce. nepokusavan nikoga zavaljat i da bi garanciju na vilu jer neprodajen je jer nevalja nego zato jer ocu vilu sa 140 ili 150 hoda i da je air. to je jedini razlog zasto bi je proda sve ostal oje super sa vilon i stojin iza onoga sta san reka u vezi nje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15667 |
|
![]() |
#15668 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
jedno pitanje... bilo je dosta govora u zadnje vrijeme ali nisam pratio imam majice za trčanje (kao dres jelte ![]() jel mogu tako pedalirat na sljeme? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15670 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
e hvala.... sam da nebude kiše u subotu! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15674 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
2011-11-19 Biciklima 3 dana po Pohorju
(DAN 1.) Petak, oboje smo na godisnjem, pa je sve ledjero, ne zuri nam se, zaobilazimo sve cestarine i na Pohorje stizemo u poslijepodnevnim satima. Taman imamo vremena za jednu, nazovimo to, orijentacionu voznjicu kako bi znali gdje smo dosli i gdje koja staza pocinje - sutradan se pokazalo da nije u potpunosti ispunila svoju svrhu. Izvozeno turistickih 11km. (DAN 2.) Subota, dan za glavnu voznju. Ruta: Bolfenk (gondola) - Rogla (Koca na Pesku) - Bolfenk. Plan je bio da to izvozimo po Pohorskoj kolesarskoj transverzali (PT na karti), ali nismo ![]() I tako smo mi startali planinarskom stazom br. 1, u pocetku je to siroki makadam, a prije Areha postaje staza za skijasko trcanje, da bi poslije bijele ceste nakon Areha polako prelazio u singlicu koja je poprilicno tehnicki zahtijevna, kao stvorena za FS bajk - strmo, grbavo, pokriveno liscem, a ispod kamencine (ima svega, osim ljudi he, he). Meni fora, a cura je to pregurala, iako je dobar dio prije toga odpedalirala i ugodno me iznenadila jer do sada teze od Bidroveckog makadama nije vozila. Od Sumika do Koce na Pesku nastavljamo Pohorskom transverzalom. Na Pesku pauziramo 1h i uzivamo u vrhunskoj klopi. Povratak po cistoj PT-i. Gore je fantasticno vrijeme (sva tri dana), sunce, vedro bez oblacka, prekrasne sume i priroda, prosli smo pored niza potocica. Prasuma Sumik, strogo zasticeni sumski rezervat, bajkovito mjesto gdje se slijeva nekoliko potocica, s dva slapa (koja nisamo imali vremena obici), i znatno nizom temperaturom (koju smo osjetili). Izvozeno bajkerskih 62km. (DAN 3.) Nedjelja. Tajci odmara ![]() Opet se nisam drzao plana pa sam uspon zapoceo krivom (duzom) stranom bic. staze (to je tak kad mi se ne da konzultirati kartu). Tu pak nije nista oznaceno a hrpetina je skretanja. Naravno da sam u brdima i selima zaflaksao i skrenuo u nedodziju. Nastavak voznje slobodno se moze nazvati "istrazimo Pohorje" ![]() Nakon tusiranja i pakiranja cura se spusta autom a ja beciklinom - koristim situaciju. Ono moje bauljanje sumom rezultiralo je promjenom plana spusta, umjesto bajk parkom, spustam se Sumljakovom poti u cijeloj duzini i dalje cestom do mjesta Razvanje. Posto mi se zblesirao mob i obrisao GPS track mojeg istrazivackog pohoda, umjesto da vrsni dio izvozim po parku morao sam se drzati desne strane skijalista kako u magli ne bi fulao ulazak na planinarsku stazu. Izvozeno avanturistickih 27km Sveukupno u tri dana, okruglih 100km. Slike za sva tri dana: https://picasaweb.google.com/0Slavek...3DanaPoPohorju GPS track 2. dana: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=vgvltzvjowusidpd Video spusta po Sumljakovoj poti (3. dan): http://youtu.be/9EHA0x6iJtk p.s. Kamera je bila pricvrscena na volan, a to nije bas najsretnije rjesenje. Sto je tu je, malo bu slika nemirna...ubuduce nosim i drugu kacigu s mountom za GoPro. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 21.11.2011. u 12:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15677 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Nemre sad bit za 6k bajk lep ko jekyll za 15k. ![]() Jako lijepo, nemam što drugo dodati, osim prikrivene želje da postanem Nik ![]()
![]() |
![]() |
#15678 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Fakat lijepa voznjica Nik. Sada ce Sile bit ljubomoran jer je bilo puno potoka preko kojih se je mogo prevest ![]() EDIT: Moj dream bike Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 21.11.2011. u 11:38. Razlog: Tipfeleri |
![]() |
![]() |
![]() |
#15682 | |
Premium
|
Potocica smo prosli dvoznamenkasti broj. Mislim da ih se u Sumik uz cestu slijeva jedno 3. Izmedju drveca kad se predje mostic porazbacani su stolovi s klupama. Super mjesto. Do malog i velikog slapa ima 20min hoda i kladim se da je priroda fantasticna, ali za obilazak nismo imali vremena - dani su kratki i stvarno smo bili na knap. Krenuli smo u 8h, a vratili se nesto iz 16h, sunce je bilo gotovo zaslo. Jedno busenje gume i uhvatio bi nas mrak. Citiraj:
Tek sad u jesen se pocela ozbiljnije voziti - kad god moze na posao, malo po makadamima i tak. Ako ozbiljnije zagrize promijenit cemo cijeli bajk (Tora/Recon, hidraulicne kocnice i deore razina opreme)...ulaganje u ovaj ne dolazi u obzir jer osim kocnica koje potezu nove kotace treba i bolja vilja. Bolje je frknuti stari i ubosti na nekom popustu novi ili neki uscuvani polovnjak za male pare. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15683 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
sutra na sljeme..u 9 kod tunela.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15684 |
|
![]() |
#15685 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Pics or it didn't happen. DeVinci nije loš, ali brate 4k $ za alu ramu s X9 opremom i non-kashima suspenzijom, nema internal cable-routing, nema teleskopsku štangu, 321 obruči, Elixiri .... 13kg bez pedala... Kod nas bi koštao preko 30k kn a fakat ali fakat ne vrijedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15689 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ima jednako skupih a ljepših, recimo Ibis Mojo, Yeti 575, Sc Nomad, Rocky Mountain Slayer, Lappiere Zesty i Spicy jači modeli, idem malo tražit po čemu je taj DeVinci tako skup, negdje mora bit caka. Ružan nije definitivno. -------- Ovo bi bilo optimalno kad ne bi živjeli u ovoj prčiji od države http://on-one.co.uk/i/q/FRTITELGUV2/..._monarch_shock 6.5 za frejm s Monarch shockom, tapered headtube, ISCG mountovi, suspenziju dijeli s Specom, 150 hoda, brutala. Ali s davanjima ispada previše. Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 21.11.2011. u 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15690 |
Premium
|
Zaboravio sam se pohvaliti da sam rjesio problem drvenog i otrnulog dupeta bez kupovine novog sica. Znaci nije do oblika sica, nije do pozicije/nagiba sica, vec je do mekoce sica. Kako je sic meksi nego sam naviknut, a ja sam ipak masivan muz, tako fino potonem u sic i onda mi pampersica pritisne zile tamo gdje ne treba i eto ti veselja. - od sada vozim bez bic. gaca s podstavom, oliti tzv. podhlaca...a bas kupio nove pletix/velocity kao da mi bude udobnije na sicu, he he. Na Pohorju po cijele dane na bajku a dupetu bolje nego na stolici ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 21.11.2011. u 15:48. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|