Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.11.2011., 14:30   #15631
JuXo
Premium
Moj komp

JuXo's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
kupio rukavice u Emmezeti za 90 kn, izgledaju kao da su od brušene kože, ne propuštaju zimu nimalo

jedino me j... šta na noge, smrzo se samo tako, imao jedne čarape i patike
JuXo je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2011., 14:49   #15632
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
"Kako neslužbeno doznajemo, policija ovih dana provodi preventivno-represivne akcije po gradu protiv biciklista. Prošla takva akcija odigrala se prije dva tjedna, kada je policija sankcionirala pedesetak biciklista :

Policija u jednom danu kaznila 50-ak biciklista (17.11.2011)

_

Ne opravdam chobane u bilo kojoj kategoriji prevoza, ali sto poduzimaju u edukaciji ljudi kojima je zuta traga redovni poligon za setanje? Ili veliki broj gradjana, koji uopce ne percepcira cemu sluzi zuta traka i zasto se po njoj ne hoda, posebno u dnevno frekventnim guzvama.
Iskreno, izbjegavam maksimalno centar grada sa biciklom što je žalosno (jer bi se radi smanjenja gužvi to trebalo poticati). Kultura pješaka, drugih biciklista i vozača automobila u gradu je na jako niskoj razini.

Ja se osobno uvijek vozim tamo di ima bic. staza ili tamo idu pješaci. Po cesti se u gradu ne želim nit pomisliti voziti, da ne velim da me strah.
Oglas

Oglas
Staro 19.11.2011., 15:34   #15633
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Eto odradilo se još jedno Sljeme.
Postava ja bila - Sanda, Danijel, njegov frend, Čuks, Mic, Rulac (ak se ne varam, naš dežurni fotograf) i kratak dio Mmax koji je nažalost odustao zbog koljena.

"Zimska" idila gore je odlična - do makadama za runolist jer naime tam se dolazi iznad oblaka (i magle) gdje je nebo vedro i za 5-6 stupnjeva osjetno toplije - nemreš bolivit (postalo mi vruće u jakni)

Ekipno se odlučili za 9-tku dolje jer je ekipa htijela na zapad.
Iznad oblaka staza je odlična, suha i brza usprkos lišću, na dijelu kada se uleti u maglu je na očigled sklizavo jer je sve zaleđeno. Tu sam malo letao okolo naokolo tj. staza me bacala.
Neki su i zalegli - pogodi tko?

Ukratko, vožnja je bila odlična i klopica fina

If you're in control, you aren't going fast enough.
Flayer je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2011., 15:38   #15634
Rulac
aaaa

Datum registracije: Jul 2002
Ja slučajno upao na vožnju, nadam se da nisam nikome smetao
Gore je bilo sunce, pa a malo niže fini oblak, u ZG-u, kao i u VG-u magluština
Kod mene u Gorici na nekim mjestima skroz trava bijela od debljih naslaga mraza, kao da je neki snijeg pao.

Evo par fotki u random redoslijedu. Inače album je random i ima drugih fotki sa vožnji.

Random VTT
Staro 19.11.2011., 16:16   #15635
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Odlične

Staro 19.11.2011., 16:37   #15636
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Ne morate pogadjat tko je zalegao, zna se

Uglavnom, nasli se ja i max u 9, produzili do trga. Dok smo cekali Mic-a popili si kuhano vino i kad se on pojavio produzili smo do tunela. Gore nas je docekala fina ekipica. Do vrha sam vozio sa Sandom, malo sporije ovaj put Danijel je neuhvatljiv, to ne moram ni govorit

Gore smo se fino zgrijali, posusili, najeli i napili, malo se jos zajebavali ispred i krenuli dole. I tak, sve super, sve fajn, dok nisam u jedan zavoj malo brze uletio, taman nakon sto zavrsava soder, i reko ne budem kocio da se ne raspem, vozim se malo po vanjskoj strani zavoja i samo sam proklizao. Na moju zalost malo sam bolje syebo koljeno (vidjet cete na slikama). Srecom, mogu ga gibat, al boli pun k. Izgleda da sam neki kamen pobro usput, al ybg. Malo je i dupe dobilo sa strane, al to manje boli od koljena.

Eto mi kad se vozim na najjace, reko bi drug Sile

Do kraja srecom nije bilo padova, sve je proslo u redu.

Evo nesto i mojih slika pa bacite pogled.

Btw, do doma je koljeno fino nabubrilo.

@Rulac - super fotke Koji sam pozer
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2011., 16:54   #15637
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Koje nabildano koljeno
murina je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2011., 17:02   #15638
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Hebeno čuks, uvijek ti padaš no skontao sam zašto jer se držiš Siletovog da voziš na najjače, a Sile se negdje podmuklo doma trga od smijeha kak se ekipa lomi vozeći njegov stil na najjače, a zna da je jedini koji to može

P.S. Malo bivacina na to i diviti se bojama slijedećih dana.
P.P.S. Nemoj curi to pokazat

Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 19.11.2011. u 17:09.
Staro 19.11.2011., 17:39   #15639
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Bas mi je zao kaj nisam nastavio sa vama do gore, al koljeno mi fakat nije dozvolilo.

Jos sam isao kasnije nes do Arene pa sam si u intersportu ubo potkapu za 50kn i koljeno me je zekalo i dalje.

Jbte Cuks ti si se fakat dosta stuko. Bivacin ai leda stavit da ti malo splasne oteklina. i drzim fige da bu sve bilo ok.

A to kaj ces imat dugu na noga nije bitno
zgmmax je online   Reply With Quote
Staro 19.11.2011., 18:54   #15640
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Citiraj:
Autor Onyx Pregled postova
a Sile se negdje podmuklo doma trga od smijeha kak se ekipa lomi vozeći njegov stil na najjače,
Meni nije smiješno kad se netko razbije

kad ja nisam tamo da vidim uživo
SileTzar je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.11.2011., 19:57   #15641
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
jel se sutra ujutro ide?
jed2i je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2011., 20:31   #15642
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Jel bi netko ovo htio voziti/trčati? Ja ću ići idući put , al mi je glupom sam da idem , pa ako netko ide zajedno možemo.
http://www.zagreb-triatlon.hr/2011/n...duatlon-raspis
Staro 19.11.2011., 22:22   #15643
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
@cuks; prvo, želim ti što brže zacijeljivanje i što manje posljedica, a drugo, onome tko ti je prodao shinove bez koljena trebaš razbit koljena (svi znamo tko je taj, a zna i on) ili nek ti dođe lizati ranu svaki dan dok ne zacijeli

P.S. Kupi si pravu zaštitu a ovo podvali nekom klinji za 10kn

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2011., 22:43   #15644
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Mene zanima samo zastita koljena, a potkoljenice nek se celice...daj cuks, pa kak si se ti to obrnuto zastitio .

btw...danas smo cura i ja odvalili 62km od Pohorja do Rogle i nazad. Isli smo dio po planinarskoj stazi, dosta zahtjevnoj, neka fullka na toj singlici dobro dodje - strmo, grbavo, pokriveno liscem, a ispod kamencine. Meni fora, ali cura je bome to pregurala, iako je dobar dio odpedaliral i ugodno me iznenadila. Detalji i slike kad se vratim doma.

Sutra u zoru spust kroz bike park, uspon makadamom - cca 700m visinskih, dodje otprilike kao Sljeme, i na odlasku jos jedan spust nizbrdo.

Sad kad sam vidio kak se cuks sredio, odmah sam se sjetio da nemam zastitnu opremu tak da si to moram ponoviti jedno 10ak puta prije nego sto krenem nizbrdo
...da sam bio pametniji, mogao sam ju posuditi...a kladim se da cu se navuci na pokoji skok
Nik je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2011., 23:45   #15645
Cuky
Moj komp

Cuky's Avatar

Nemojte mi Sileta napadat, covjek mi je izaso u susret i posudio mi shinove. Znam i ja da nije idealno, al reko bolje ista nego nista. Nek bar potkoljenicu cuva.

Al definitivno moram nabavit nes bolje za koljena, to cu iduci mjesec sigurno, dok se koljeno taman oporavi.

A nebi skodili i stitnici za laktove isto + jos ff kaciga i miran sam.

Jbg, najgore je kad se covjek syebe. Onda sam sebi kazes da bi bolje prosao da si imao sve moguce oklope na sebi, koliko god ih bilo tesko vuc uzbrdo

Al bit ce bolje, dobro je sto ga mogu gibat. Iako jako tesko, al ajd. Sad sam se bas vratio iz N. Zagreba, odvozio 2x 10 km. Vuko sam se ko prebijeno pseto.
Staro 19.11.2011., 23:50   #15646
danielzg
Registered User

Datum registracije: Aug 2011
tebi nije nikad dosadno vidim ubijanje prije spavanja...
danielzg je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2011., 00:02   #15647
Cuky
Moj komp

Cuky's Avatar

Jbg, isao sam vidjet mogu li vozit
Staro 20.11.2011., 09:32   #15648
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
ima netko za dotku danas?
ja nikad nisam bio pa mi vodič treba
jed2i je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2011., 13:14   #15649
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Ne znam koje koljeno boli Maxa ali ak je desno onda bi Cuks i on mogli vozit tandem, svako vrti jednom nogom
Pa nabacimo trku, Desto-Sile vs Cuks-Max da vas poništimo

Gledam slike i vidim Daniela u kratkim hlačama i majici, jebemtisunce ja u dva para čarapa i trenirci dugoj idem doma pišat a kamoli van na minus 5 manijače jedan.

Ja sam se napalio na ove Kyle Strait
http://www.markoprojekt.com/index.php?k=24|129|212
samo 380kn su, to mi je malo puno, tj. pun k mi je puno, ali velika većina reviewova je pozitivna. Doduše koliko se vozim bilo koji bi dobro došli za prvu ruku.
Staro 20.11.2011., 13:24   #15650
danielzg
Registered User

ma nije to tak strasno..nabis si pristojan tempo i vruce ti je jako brzo..a odjeca te samo gusi onda..bolje mi je da onda tak idem pa se gore obucem nego da dodem gore znojan i onda se prehladim na hladnom vjetru kad stanem
danielzg je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2011., 13:25   #15651
Smarty
Premium
Moj komp

Smarty's Avatar

samo da javim, iman par stvari za prodat pa ako kome triba. Nadan se cjene nisu previsoke
a ako ko ima pitanje moze na pm.

p.s. ono stas an navea da san nabavija vilu sa vise hoda ni tocno, mislija san da san je nabavija al propalo. u svakon slucaju iden na vilu sa vise hoda kad se ova proda.

http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=63970

http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=63886
Smarty je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2011., 15:10   #15652
Cuky
Moj komp

Cuky's Avatar

Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
samo 380kn su, to mi je malo puno, tj. pun k mi je puno, ali velika većina reviewova je pozitivna. Doduše koliko se vozim bilo koji bi dobro došli za prvu ruku.
Nakon onog jucer ni comp mi nisu dovoljni. Sve su prilike da ce bit PRO 661.

Moja preporuka je da uzmes nesto poput ovog sto ja namjeravam jer i nakon sto su mi zarasle rane od pinova mogu ti rec da ih osjetim jos uvijek. Potkoljenica ce ti biti zahvalna

Citiraj:
Autor Smarty Pregled postova
samo da javim, iman par stvari za prodat pa ako kome triba. Nadan se cjene nisu previsoke
a ako ko ima pitanje moze na pm.

p.s. ono stas an navea da san nabavija vilu sa vise hoda ni tocno, mislija san da san je nabavija al propalo. u svakon slucaju iden na vilu sa vise hoda kad se ova proda.

http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=63970

http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=63886
Bas sam se cudio tko to trazi 1500 kuna za Toru 302. Ja sam nabavio Toru 318 koja je bolja od tvoje za 1100 kuna, rabljenu, ali u dobrom stanju. Tako da to uzmi u obzir ako mislis prodat svoju. Reconi 351 idu za tu lovu (1100 kn) tj. puno bolje vilje.

Ne kazem da je neces prodat, samo je pitanje kad i kome, tj. tko ce ti dat toliko love
Staro 20.11.2011., 16:23   #15653
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
Ne znam koje koljeno boli Maxa ali ak je desno onda bi Cuks i on mogli vozit tandem, svako vrti jednom nogom
Pa nabacimo trku, Desto-Sile vs Cuks-Max da vas poništimo

Citiraj:
Autor cuks Pregled postova

Moja preporuka je da uzmes nesto poput ovog sto ja namjeravam jer i nakon sto su mi zarasle rane od pinova mogu ti rec da ih osjetim jos uvijek. Potkoljenica ce ti biti zahvalna

Bas sam se cudio tko to trazi 1500 kuna za Toru 302. Ja sam nabavio Toru 318 koja je bolja od tvoje za 1100 kuna, rabljenu, ali u dobrom stanju. Tako da to uzmi u obzir ako mislis prodat svoju. Reconi 351 idu za tu lovu (1100 kn) tj. puno bolje vilje.

Ne kazem da je neces prodat, samo je pitanje kad i kome, tj. tko ce ti dat toliko love
Desno koljeno je u pitanju i pocelo me je bolit prije tjedan dana. Morat cu se malo Poigrat sa pozicijom sica da vidim dal ce prestat.

Ja imam 661 Race stitnike i ok su mi, ne padaju mi sa koljena i ne smetaju u voznji.

Ja sam svoju recon 351 u-turn prodo za 1300 prije godinu dana. Toru su se prodavale za 1000-1100kn tak da ne vjerujem da ces za svoju dobit 1500, al nikada ne znas
zgmmax je online   Reply With Quote
Staro 20.11.2011., 16:51   #15654
begicj
Registered User
Moj komp

Citiraj:

potpis... mislim ja sam rebu 2010 platio 1400 kn... tako da mu želim puno sreće
begicj je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2011., 18:51   #15655
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Za sve s problemima s koljenima: http://www.m3medicalsupplies.com/ima...ce%20board.jpg Ja sam svoju kupio u turbo sportu prije par godina.

Imao sam velikih problema s desnim koljenom i ovo mi je puno pomoglo. Stanem na jednu nogu na sredinu i dodajem se lopticom sa zidom (ili mačkom ) uz rotacije. To kad se ispraksiraš, za početak držiš balans na obe noge i radiš čučnjeve. Moram svoju izvući iz prašine jer će mi sigurno trebati, pogotovo kad je ovako hladno.
murina je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2011., 20:03   #15656
Smarty
Premium
Moj komp

Smarty's Avatar

Citiraj:

Da u pravu si ima tora 302 za 700kn i recona za 1000 (kupija je prika pa mu bali ulje na semeringu) al su 09 il starije godiste, moja je 2011 i nije puno vozena jer nema dugo da san sastavija biciklu. I tora 302 2011 je koliko san vidija bolja od starije brace koja je imala problema (iskreno zaboravija san detalje) i jos san stavija krucu oprugu koja je kostala cca 270kn.

samo da napomenem da u kindla i extrima cijela tore je 1799kn + opruga eto te na 2070kn da mojoj oduzmes oprugu ispada da je prodajen za 1230kn a ako je netko tezi (90+) tribat ce tvrdja opruga
Tako da nemos stavit u isti kos prakticki novu i polovnu jer ima i boxera za 1500kn.
Smarty je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2011., 20:08   #15657
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Smarty Pregled postova
Da u pravu si ima tora 302 za 700kn i recona za 1000 (kupija je prika pa mu bali ulje na semeringu) al su 09 il starije godiste, moja je 2011 i nije puno vozena jer nema dugo da san sastavija biciklu. I tora 302 2011 je koliko san vidija bolja od starije brace koja je imala problema (iskreno zaboravija san detalje) i jos san stavija krucu oprugu koja je kostala cca 270kn.

samo da napomenem da u kindla i extrima cijela tore je 1799kn + opruga eto te na 2070kn da mojoj oduzmes oprugu ispada da je prodajen za 1230kn a ako je netko tezi (90+) tribat ce tvrdja opruga
Tako da nemos stavit u isti kos prakticki novu i polovnu jer ima i boxera za 1500kn.
Tvoja vilja vrijedi 1000kn maksimalno. Nema tu priče "stara je tolko i tolko", činjenica je da ćeš nekog zavaljat ak mu prodaš po toj cijeni. Tebi je opruga samo bonus da ćeš je prije prodat.
Staro 20.11.2011., 20:58   #15658
zubich
Premium
Moj komp

zubich's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Ja dam Revelation U-turn (100 - 130), sa Pop-Lockom za 1500kn
zubich je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2011., 21:21   #15659
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Pa dobro, malo ju više cijeni, nitko ne može reć da prodaje nešto sjebano ili slično, jednostavno je cijena malo viša od realne "tržišne".
Neće nikog "zavaljat", sve je to škola, dobro Smarty kaže takve vilice u hr. dućanima dođu pun kurac devetsto.
Bacite pogled na ovaj link
http://www.proteajaska.com/index.php...2&tip=proizvod
svako malo kad sam tužan pogledam to i fino se nasmijem.

Što se štitnika tiče, da se vratim malo na tu temu, tražit ću nešto samo za koljena. Potkoljenice ako oderem jebiga, barem ih neću teglit okolo, ovi samo za koljena fino stanu u ruksak, i da se lijepo pedalat, i zgleda sexy.
Kako će rast divljaštvo tako ću se više oklopit, recimo Cuks već ganja FF kacige i štitnike za laktove, lud ko šiba.
Staro 20.11.2011., 21:29   #15660
the55mic
Registered User

the55mic's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
klizavo do jaja

Drugo, Bane, javio bih ti se danas za grmu, al sam tek sad došo doma, jučer odmah popodne neplanirano zapalio za Jasku....

Treče, kaj se tiče zaštite za noge, ja isto pucam samo na onu za koljena (konkretno ove: http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=48770 ), sad imam one za koljena i potkoljenicu i definitnivno ne treba ovaj dolje dio za AM-Enduro. Pa nakon godinu dana korištenja ovih, i 3 pada, uvijek sam lupio koljenom ili čak malo iznad koljena, a ovo sa pedal pinom u nozi, da pokupio sam pedalu u nogu 3x, ali nikad na terenu, tj sljemenu i sl, već uvijek po gradu u nekoj glupoj situaciji (2x) i kad sam za zajebaval, hopal i sl (1x). A malo je reč kolko je tlaka peljat ih okolo, ne toliko zbog težene, nego glomaznosti.

I četvrto, oladite malo sa kritikama Smarty-ja, reč mu da neče dobit kolko traži je jedno al napadat čovjeka odmah tako je drugo. Da i ja sam se pital ko to prodaje toru 302 za tu lovu, pogotovo jer sam jučer prodal 318 koja je bila bez ogrebotine za 1100, al hej, on misli da njegova vilja vrijedi toliko i pokušat će, kad vidi da to neće dobit, spustit će.
Točka.

Sry na podužem postu, nije me dugo bilo, a toliko toga želim podijelit sa vama
-->
Moram se i ja uključit malo

Prvo, hebena vožnja u subotu, teren je prekosavršen za čisti adrenalin --> klizavo do jaja

Drugo, Bane, javio bih ti se danas za grmu, al sam tek sad došo doma, jučer odmah popodne neplanirano zapalio za Jasku....

Treče, kaj se tiče zaštite za noge, ja isto pucam samo na onu za koljena (konkretno ove: http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=48770 ), sad imam one za koljena i potkoljenicu i definitnivno ne treba ovaj dolje dio za AM-Enduro. Pa nakon godinu dana korištenja ovih, i 3 pada, uvijek sam lupio koljenom ili čak malo iznad koljena, a ovo sa pedal pinom u nozi, da pokupio sam pedalu u nogu 3x, ali nikad na terenu, tj sljemenu i sl, već uvijek po gradu u nekoj glupoj situaciji (2x) i kad sam za zajebaval, hopal i sl (1x). A malo je reč kolko je tlaka peljat ih okolo, ne toliko zbog težene, nego glomaznosti.

I četvrto, oladite malo sa kritikama Smarty-ja, reč mu da neče dobit kolko traži je jedno al napadat čovjeka odmah tako je drugo. Da i ja sam se pital ko to prodaje toru 302 za tu lovu, pogotovo jer sam jučer prodal 318 koja je bila bez ogrebotine za 1100, al hej, on misli da njegova vilja vrijedi toliko i pokušat će, kad vidi da to neće dobit, spustit će.
Točka.

Sry na podužem postu, nije me dugo bilo, a toliko toga želim podijelit sa vama
the55mic je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke