|
![]() |
#15601 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Nastavi niz: cuks zgmmax Sanda daniel ... Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15602 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ja otpadam za sutra, prehlada se širi na grlo. I još sam uspio izgubit rukavice danas putem do posla, ispale su mi u 200metara od pekare do posla gdje ih nisam imao na rukama. Oh Happy Day!! Novaca naravno nemam za druge. Opet gledam naše dućane i ponuda je jednako jadna ko kad sam te uzimao. Imam one Fox ljetne i preko toga ću navuć neke pamučne za prvu ruku. Malo je reć da želim porazbijat sve oko sebe. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15603 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Jbg, nece te danas. Pogledaj u Lidlu, ja sam tamo uzeo zimske za 37 kn, nisu nesto, ali bolje su od ljetnih u svakom slucaju. Mozda im je ostalo nesto robe na policama. EDIT: imaju muske duge gace za 45kn, a isto tako imaju i duge gace za skijanje koje su 60kn. Pa eto, zimogrozni navalite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15604 |
Registered User
|
Nije to sve, uzeo sam bio mini burek meso za doručak i kruh za gablec, kad sam se malo smirio nakon što sam 3 puta prošao tih 200metara naprijed nazad krenem pojest neš i yebena kurva nepismena koja koluće očima kad vidi 200kn a iz blagajne joj se prelijevaju novci mi je dala smrdljivo smeće od "bureka" s jabukom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15606 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#15607 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() ![]() E frende tebe fakat nije htjelo.... Ajde Sile odvaži se, obuci, i odi sutra na sleme, tak je i meni bilo, pa sam išo s Nikom na Strmopeć i drugi dan mi je odma bilo bolje ![]() A uz to, nemoj bit ko neki pa se samo izgovarat na neispravne/ne imanje dijelova jer imas sve kaj ti je potrebno, volja! Tonight, we fight for Immortality!!!! (da gledo sam jučer besmrtnike ![]() Eh da i ja moram sutra sprobat neke novine, pa sam definitivno in za sljeme. Dakle: Cuks zgmmax Sanda danijelzg Mic .... @ Miki; Drž se, prićat ću ti kak je bilo pa će ti bit bolje ![]() Ozbiljno sad, nadam se da ćeš bit ok i prestani više jebeno s tim pljugama, mislim da ti je ovo dovoljno upozorenje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15608 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Sile, moja mater lijeci juhom ( a danas i pecenom hobotnicom ![]() Kad ih udaljim, zvat cu te na lijecenje. Danas mi je toliko dobro da bih se usudio na Sljeme sutra ![]() Micmic ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15609 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#15610 |
Registered User
|
Slijedi žalopojka, predlažem da ako ćete čitat otvorite youtube-sad violin. Pravi razlog zašto ne idem sutra je ta grlobolja, jer poznajem svoje tijelo (neke dijelove jako jako dobro ![]() Efektivno, ne mogu si priuštiti da se razbolim, i moram igrat na sigurno. Jebeš rukavice, to je najmanji problem u priči, mene barem ne treba puno na bilo kaj nagovarat. A vi uživajte, i primjećujem sve manje i manje slikica s tih izleta, šteta baš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15611 |
Premium
|
Ovak vizualno na slikama izgleda bolje od moje , kakvo je stanje unutra ne znam , al to je sve od aluminija i titana , nema kaj bit previše shebano. Sile idem ti sad do Lidla pogledat za pumpu , i idem isprobat nove termo čarape sa placa. Zakaj za rukavice ne koristite obične vunene/zimske? Meni su čist dobre , s tim da imam gripshift.
![]() |
#15613 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Bolje ti budi doma i uzimaj narodni lek za sinuse ![]() A sto se tice slika. Zima je pa je malo hladno i za ruke da se naslikavamo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15615 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Dakle: Cuks zgmmax Sanda danijelzg Mic Onyx ....
![]() |
#15616 |
Premium
|
Sile , nažalost nema pumpe , sve sam 2 puta pretražio i nisam našao. Evo jedna slika , išao sam na groblje zapaliti svijeću za Vukovar , pa sam je okinuo : [IMG=http://img836.imageshack.us/img836/7283/dsc0052qh.jpg][/IMG]
![]() |
#15620 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Gaće sam ja gledao i dobre su, i majice dugih rukava su super, tko treba (čitaj, nema do sada) neka ih ode kupiti! @Mic "nemoj bit ko neki pa se samo izgovarat na neispravne/ne imanje dijelova" hm, nekako mi smrdi da je ovo meni usmjereno, sunce ti garavo ![]() Ja se nadam sutra malo sunca da će da bidne, jerbo radim na jednom projektu (probono) pa će i to biti uskoro nadam se ![]()
![]() |
#15622 |
Premium
|
Ove bužire ću uzet , samo ne znam koju boju : http://www.ebay.com/itm/Jagwire-Ripc...item68c8ccb3d1 Kaj vi mislite? Brijem da ću naranđastu.
![]() |
#15623 | |
SCSI Freak, deda :P
|
Citiraj:
![]() znas kak doci do mene, na onom semaforu levo ![]()
![]() |
![]() |
#15624 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Vidim ekipira se za vikend. Evo par slikica s orijentacione voznjice po Pohorju (tek toliko da znam gdje koja staza starta i da se ne gubim/o po brdu...a i da malo protegnemo noge): Super je gore, vedro i suncano. U MB-u kao i ZG-u, maglustina. Gondola Ispod stupa/piramide Odlicni pogledi s vrha: 1 2 3 (zoom) Skijaliste "Partizanka" ![]() Prava voznja ide sutra: Grebenom od Bolfenka do Rogle (dio Pohorske kolesarske transverzale) cca 55km ukupno. Imamo cijeli dan - kombinacija makadama, zemljanog sumskog puta i singletracka. U nedjelju cu se sjuriti niz bike park (plava/crvena staza kak potrefim, crnu cu zaobici ![]() Na odlasku ponovno spust bajkom do dole a cura autom po mene i za ZG. ...a sad idem tocat noge i jajca u wellness ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15625 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Lucky bastard ![]()
![]() |
#15626 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() Ajde dog cemo se u nedjelju ak ces bit za, da se zaletimo malo do gme, reci i Edi! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15627 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
"Kako neslužbeno doznajemo, policija ovih dana provodi preventivno-represivne akcije po gradu protiv biciklista. Prošla takva akcija odigrala se prije dva tjedna, kada je policija sankcionirala pedesetak biciklista : Policija u jednom danu kaznila 50-ak biciklista (17.11.2011) _ Ne opravdam chobane u bilo kojoj kategoriji prevoza, ali sto poduzimaju u edukaciji ljudi kojima je zuta traga redovni poligon za setanje? Ili veliki broj gradjana, koji uopce ne percepcira cemu sluzi zuta traka i zasto se po njoj ne hoda, posebno u dnevno frekventnim guzvama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15628 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#15629 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ja vec doma ![]() Naso se sa cuksom otisli do trga se nac sa micom, a on malo kasnio pa smo si cuks i ja popili jedno kuhano vino. Taman onda doso i mic i krenuli gore. Vec me je onda koljeno pocelo zezat isto kao i prosli vikend (tam me je pocelo na spustu zajebavat) i nisam htio da mi bude ko i zadnji put, 3 dana sam sepo pa sam se okrenuo i otiso doma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15630 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ola, jel nekoga zanimaju Louise kočnice? Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |