|
![]() |
#15451 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ovo više se neće ni kategorizirati kao film, nego će se ocjenjivati u kategoriji s emisijom Lijepom našom.. Btw. Gone Girl i meni jakooo dobar. Jedan od filmova godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15452 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledao sinoć The Equalizer. Super film, Denzel standardno odličan. Svaka preporuka. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15453 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Outcast je na torrentima. Mislim da cu ga skinuti, pa cak i pogledati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15454 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15455 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15456 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
U duhu krimića nastavio s We Own the Night s Mark Wahlbergom. Jako dobar film. Mafija, policija, braća na suprotnim stranama pa istim i tak to. A i Eva Mendes pokazala liniju ![]() Preporuka također. Dobar filmić za ubit večer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15457 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15458 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#15460 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15461 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Equalizer je komedija žešća - Obama (Denzel) vs zli Rusi i Putin (Pushkyn ![]() ![]() Zadnji Hobbit - ajme majko što je ovo loše, ne znam koji je dio filma gori, neke scene totalno nepovezane i iskaču iz ničega. CGI efekti su viđeni već 1000x pa niti to nije interesantno. LotR je prema ovome remek-djelo, pa čak i 3. film ![]() ![]() Jedina svijetla točka u svemu je šta sam ga iša gledat sridom i to u 2D-u bez HFR-a te time proša relativno jeftino i još iskoristija gratis ulaznice ![]()
![]() |
#15462 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
jebo majku jebo oca ko ne voli Ludogorca ![]() Citiraj:
Crklo mi auto pa se danas na posao nejde,do kave ubit jutro sa FROM DUSK TILL DAWN u 1080p...zadnje kaj sam ga gledo je valjda na VHSu bilo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15464 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
zato jer sam ja isto to gledao kad je izaslo, VHS naravno. i od onda nisam gledao do negdje prosle ili pretprosle godine. i meni je komentar - bolje da nisam gledao ![]() to danas da izade bi bilo ispod prosjeka, kamoli filmcina. sto se kosi sa mojom percepcijom evergreena tipa T1 i T2, MadMax 1 i 2, povratka u buducnost, komandosa, prvi avp i ostatka filmova koji jednostavno ne gube na zanimljivosti ili bilo cemu kako godine prolaze...... eto i bal vampira, pogledao sam i njega prije nekih godinu i pol, to je i dalje smijurija ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15465 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Još jedna pohvala na račun Ekvilajzera. Tema i radnja su stare k'o Bibilija, ali Denzel je to lijepo odglumio. Rus mi je bio full poznat, ali sam tek na kraju filma kad su pisale uloge skužio da je glumio glavnog negativca u seriji Rogue.
![]() |
#15466 |
našikan pravim haos
|
E kad se sjetim prvog gledanja tog filma. Tek posljeratno vrijeme,ja balavac(13-14,imo sam fallus(svoj naravno) u rukama više neg tehničku ![]() ![]() ![]() Tu me film kupio za sva vremena. Samo šta mi jutrarnje planove kvare seederi koji su valjda iz Škotske ili Izraela pa bum ga nakon ručka odgledal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15467 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
nije mi bio skroz nepoznat, ali da, ista shema kao ti (zlatna generacija 1983-a ![]() ali ja se nisam patio sa 1080p, imam neki dvdrip od ~1GB. nabaci komentar, cisto me zanima ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15468 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() E nego,na brzaka OT pitanje. Neki alat za pretvorit video fajlu s enkodiranim DTS audiom u AAC AC3 ili drugo a da slika ne gubi na kvaliteti? Hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15470 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
![]() sam zvuk je bar pola zabave cijelog filma. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15472 |
našikan pravim haos
|
Bullseye! Majku im! Glede From Dusk till Dawn: Kako to nije pokupilo sve oskare onda dostupne? Kakav spoj akcije trasha i komedije. Tada je to išlo pod horror,danas je ubertrash koji zavrijeđuje oskara. Tarrantinova gluma izvrsna,psihić iznio prvi dio filma. Lažni Danny Glover i band koji svira na torzu bezvremenski. Sex Machine koji se pretvara u krvoločnog štakora...šta je reć. Cloonyeve mimike s glavom koje nasmiju(kad ispuca sve metke u Selmu Hayek,kad se ova digne a ovaj skuži da nema metaka više ![]() (i da sad se sjetih da je zbog Cloonyeve tetovaže porasao posao Zeletu,znam bar trojicu koji su si preslikali to ![]() A zaboravih da je soundtrack možda i najbolji od svih filmova ikada. Jedini kojeg sam kupio i zagubio. Moramn vidjet jel se da kupit u HD-u(da,soundtrack). Zadnje izmijenjeno od: trouble. 18.12.2014. u 12:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15473 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Selmica u From Dusk till Dawn je eye candy ![]()
![]() |
![]() |
#15475 |
Premium
|
Ja jučer prvi puta gledao Memento. Filmčina! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15476 |
Osobni opis - pitaj me
|
hm. vis', pregledao sam unazad par mjeseci poprilican repertoar od Romera, iako sam ih gledao prije pun kufer godina. puno su mi bolje sjeli (osim posljednjih dva, to je bas smece), ostatak je odlican trash..... i da, naveo si hajlajtove filma ![]() ima toga, sve se i ja sjecam. samo kazem, film mi danas za gledati uopce nije gust.
![]() |
![]() |
![]() |
#15477 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
No osim tog famoznog Matrixa, taj lik je zesca smijurija. Uvijek ista faca, isti ton glasa, ma lik je jednostavno los glumac. Sve ovo je naravno IMHO. A ukoliko se netko ne slaze sa mnom, moze mi... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15478 |
našikan pravim haos
|
Zaboravio si i metallicu i stejđ. Imam 82 cm telku u sobi di spavam.... I zid iza stanare koji mi placaju tj njihovo dvoje djece koji bi ziher cijenili moje gledanje filmova u 3 ujutro sa pojacalom ![]() Ovo mi taman. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15479 |
Premium
|
Affleck i Keanu, stalno pričana tema... Nije da su toliko užasni glumci koliko oku ne pašu, jednostavno ne pašu... Nekako su antipatični. Zadnja 3 filma koja sam gledao s Affleckom su Gone Girl, Argo i The Town i svi 3 su odlični. Ali opet, nikad neću reći za Afflecka da je dobar glumac, makar što god mi govorili zadnjih par godina njegov rad je dobar, bez obzira da li to bio glumački ili redateljski, ide mu, ruku na srce. Vidjeti ćemo batmana... Tu sam skeptičan. A Keanu, on je već teži ![]() Njemu jedino priznam Matrix i Constantine, ali užasan mi je ko glumac, ali NAJVIŠE MRZIM NJEGOV HOD I TRČANJE! TRČANJE POGOTOVO! Antipatičan, dosadan, monoton i opet antipatičan ![]() Ali npr. ja bi dodao i Jack Blacka, Dolph Lundgren, Segala, Tobey Maguire... To su meni glumci koje jednostavno ne volim, niti imaju neke filmove, a i vrijeđaju sam naziv glumac... Ima ih još, pogotovo tipa Segal, ali neću dalje od tuda ići, jer ima HC fanova ovdje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15480 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
da, constantine sam baš htio spomenut... to je oke prošlo i odličan film. batman će bit KRELOL ti odmah mogu reć ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|