Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.12.2014., 10:57   #15451
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Ovo više se neće ni kategorizirati kao film, nego će se ocjenjivati u kategoriji s emisijom Lijepom našom..

Btw. Gone Girl i meni jakooo dobar. Jedan od filmova godine.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2014., 11:12   #15452
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Pogledao sinoć The Equalizer. Super film, Denzel standardno odličan. Svaka preporuka.
Juice je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.12.2014., 17:06   #15453
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Outcast je na torrentima. Mislim da cu ga skinuti, pa cak i pogledati
Mileni je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2014., 18:10   #15454
karabaja
The Zappa

karabaja's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor hylem Pregled postova
Nik Kejđ i Anakin Skajvoker ... ne može biti bolje
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ajme evo kolektivno se roflamo samo na trailer
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Oh isukrste ovo će biti ultimativni izmet godine, must watch
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Mislim da će Odron biti kompliment za taj film.
karabaja je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2014., 18:29   #15455
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Pogledao sinoć The Equalizer. Super film, Denzel standardno odličan. Svaka preporuka.
O daaaaaaa....filmčina koja me dva sata držala budnim u mrklo doba noći. Baš mi je jedan takav film bio potreban da konačno uživam u radnji...Denzel kao i uvijek maestralan ! Ocjena 9 !
bixsy the king je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2014., 18:34   #15456
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
U duhu krimića nastavio s We Own the Night s Mark Wahlbergom. Jako dobar film. Mafija, policija, braća na suprotnim stranama pa istim i tak to.
A i Eva Mendes pokazala liniju
Preporuka također. Dobar filmić za ubit večer.
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2014., 19:24   #15457
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Outcast je na torrentima. Mislim da cu ga skinuti, pa cak i pogledati
Samo daj, ja ću obići u širokom luku.

Evo, ja za sutra rezervirao Hobita u cinestaru. Nije bilo prilike prije
Staro 17.12.2014., 19:36   #15458
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor bixsy the king Pregled postova
O daaaaaaa....filmčina koja me dva sata držala budnim u mrklo doba noći. Baš mi je jedan takav film bio potreban da konačno uživam u radnji...Denzel kao i uvijek maestralan ! Ocjena 9 !
Jesmo mi gledali isti film? Mislim film je ok, al ono 9? Na kojoj skali, do 15?
Staro 17.12.2014., 21:40   #15459
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
NIghtcrawler mi odličan. Počeo sam gledat filmove bez gledanja trailera, pa ne znam šta idem gledat pa je nekako bolje, traileri spojlaju sve.
domina je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2014., 22:48   #15460
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Jesmo mi gledali isti film? Mislim film je ok, al ono 9? Na kojoj skali, do 15?
Potpis.
Stevo Regal nije ni do koljena Denzelu po broju mrtvih
A i kamena faca je tu.
Ali svejedno zabavan film za pogledat.
Ništa više od toga.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.12.2014., 00:06   #15461
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Equalizer je komedija žešća - Obama (Denzel) vs zli Rusi i Putin (Pushkyn ), a ona mala iz Kickassa je Ukrajina.

Zadnji Hobbit - ajme majko što je ovo loše, ne znam koji je dio filma gori, neke scene totalno nepovezane i iskaču iz ničega. CGI efekti su viđeni već 1000x pa niti to nije interesantno. LotR je prema ovome remek-djelo, pa čak i 3. film
Jedina svijetla točka u svemu je šta sam ga iša gledat sridom i to u 2D-u bez HFR-a te time proša relativno jeftino i još iskoristija gratis ulaznice
Staro 18.12.2014., 08:06   #15462
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
... ne mogu stajati u istoj rečenici
jebo majku jebo oca ko ne voli Ludogorca dogodilo se...vjerovao ili ne

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Zadnji Hobbit - ajme majko što je ovo loše, ne znam koji je dio filma gori, neke scene totalno nepovezane i iskaču iz ničega. CGI efekti su viđeni već 1000x pa niti to nije interesantno. LotR je prema ovome remek-djelo, pa čak i 3. film
Jedina svijetla točka u svemu je šta sam ga iša gledat sridom i to u 2D-u bez HFR-a te time proša relativno jeftino i još iskoristija gratis ulaznice
Jel film i dalje ko 2D igrica,da čim krenu iz one svoje hrčkove kućice...trče,lete,plove,rone,bježe,naganjaju,hodaju,planinare i joggiraju sve do kraja filma bez prestanka?

Crklo mi auto pa se danas na posao nejde,do kave ubit jutro sa FROM DUSK TILL DAWN u 1080p...zadnje kaj sam ga gledo je valjda na VHSu bilo
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2014., 09:07   #15463
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
ma pogledat ću ga svakako, ali ono generalno hejtam assflecka gadno... negdje u rangu kejđa mi je.

očajno glumi.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2014., 09:14   #15464
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Crklo mi auto pa se danas na posao nejde,do kave ubit jutro sa FROM DUSK TILL DAWN u 1080p...zadnje kaj sam ga gledo je valjda na VHSu bilo
daj bas baci komentar na kolunija i tarantina i selmu......

zato jer sam ja isto to gledao kad je izaslo, VHS naravno. i od onda nisam gledao do negdje prosle ili pretprosle godine. i meni je komentar - bolje da nisam gledao . tj, bolje da mi je ostalo u starom sjecanju filmcine, jer kada sam pogledao opet, mah......

to danas da izade bi bilo ispod prosjeka, kamoli filmcina. sto se kosi sa mojom percepcijom evergreena tipa T1 i T2, MadMax 1 i 2, povratka u buducnost, komandosa, prvi avp i ostatka filmova koji jednostavno ne gube na zanimljivosti ili bilo cemu kako godine prolaze......
eto i bal vampira, pogledao sam i njega prije nekih godinu i pol, to je i dalje smijurija .

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2014., 09:22   #15465
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Još jedna pohvala na račun Ekvilajzera. Tema i radnja su stare k'o Bibilija, ali Denzel je to lijepo odglumio.
Rus mi je bio full poznat, ali sam tek na kraju filma kad su pisale uloge skužio da je glumio glavnog negativca u seriji Rogue.
Staro 18.12.2014., 09:25   #15466
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
daj bas baci komentar na kolunija i tarantina i selmu......
E kad se sjetim prvog gledanja tog filma. Tek posljeratno vrijeme,ja balavac(13-14,imo sam fallus(svoj naravno) u rukama više neg tehničku )...nije bilo neta biločega i klasika,uvijek pitaš tetu u videoteci kaj valja za iznajmit. I veli ona evo akcija dobra sa Tarrantinom. Jebote otac,vrijeme kad je Clooney bio nepoznanica i glumio u familijarnim serijama Ono dolaziš doma bam bam...onaj bordel,reko sad bu tu pucnjava s meksikancima,klaona,Selma izlazi,uuuu,sad ce pucnjava...i ono....vampiri odnikud. Šok 15 sekundi.....JEBENOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Tu me film kupio za sva vremena. Samo šta mi jutrarnje planove kvare seederi koji su valjda iz Škotske ili Izraela pa bum ga nakon ručka odgledal
Staro 18.12.2014., 09:37   #15467
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
E kad se sjetim prvog gledanja tog filma. Tek posljeratno vrijeme,ja balavac(13-14,imo sam fallus(svoj naravno) u rukama više neg tehničku )...nije bilo neta biločega i klasika,uvijek pitaš tetu u videoteci kaj valja za iznajmit. I veli ona evo akcija dobra sa Tarrantinom. Jebote otac,vrijeme kad je Clooney bio nepoznanica i glumio u familijarnim serijama Ono dolaziš doma bam bam...onaj bordel,reko sad bu tu pucnjava s meksikancima,klaona,Selma izlazi,uuuu,sad ce pucnjava...i ono....vampiri odnikud. Šok 15 sekundi.....JEBENOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Tu me film kupio za sva vremena. Samo šta mi jutrarnje planove kvare seederi koji su valjda iz Škotske ili Izraela pa bum ga nakon ručka odgledal
ooo...... gledao ja kolunija jos prije ER u nekoj srot seriji sa nekim motorima..... islo na HRT, svi imali čupe i tako, toga se sjecam.
nije mi bio skroz nepoznat, ali da, ista shema kao ti (zlatna generacija 1983-a ) kad je film izasao.

ali ja se nisam patio sa 1080p, imam neki dvdrip od ~1GB. nabaci komentar, cisto me zanima .

Staro 18.12.2014., 09:51   #15468
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
ali ja se nisam patio sa 1080p, imam neki dvdrip od ~1GB. nabaci komentar, cisto me zanima .
Hebaji ga kad je već telka takva,gledaću najbolje kaj mogu.

E nego,na brzaka OT pitanje. Neki alat za pretvorit video fajlu s enkodiranim DTS audiom u AAC AC3 ili drugo a da slika ne gubi na kvaliteti? Hvala
Staro 18.12.2014., 10:00   #15469
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

mislim da ti to može avidemux riješiti
Staro 18.12.2014., 10:23   #15470
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Hebaji ga kad je već telka takva,gledaću najbolje kaj mogu.

E nego,na brzaka OT pitanje. Neki alat za pretvorit video fajlu s enkodiranim DTS audiom u AAC AC3 ili drugo a da slika ne gubi na kvaliteti? Hvala
ne kužim ljude koji vape za 1080p i onda se zadovolje sa AAC ili stereo zvukom...

sam zvuk je bar pola zabave cijelog filma.
smirnoff je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2014., 10:25   #15471
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

možda ima telku koja nemre reproducirat dts
Staro 18.12.2014., 12:00   #15472
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
Bullseye! Majku im!

Glede From Dusk till Dawn:

Kako to nije pokupilo sve oskare onda dostupne? Kakav spoj akcije trasha i komedije. Tada je to išlo pod horror,danas je ubertrash koji zavrijeđuje oskara. Tarrantinova gluma izvrsna,psihić iznio prvi dio filma. Lažni Danny Glover i band koji svira na torzu bezvremenski. Sex Machine koji se pretvara u krvoločnog štakora...šta je reć. Cloonyeve mimike s glavom koje nasmiju(kad ispuca sve metke u Selmu Hayek,kad se ova digne a ovaj skuži da nema metaka više ). Film je kultni.

(i da sad se sjetih da je zbog Cloonyeve tetovaže porasao posao Zeletu,znam bar trojicu koji su si preslikali to )

A zaboravih da je soundtrack možda i najbolji od svih filmova ikada. Jedini kojeg sam kupio i zagubio. Moramn vidjet jel se da kupit u HD-u(da,soundtrack).

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 18.12.2014. u 12:05.
Staro 18.12.2014., 12:11   #15473
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Selmica u From Dusk till Dawn je eye candy

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2014., 12:13   #15474
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
onda treba podhitno investirat u AV receiver i sistem zvučnika...
smirnoff je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2014., 12:26   #15475
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Ja jučer prvi puta gledao Memento.

Filmčina!
Staro 18.12.2014., 12:27   #15476
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Glede From Dusk till Dawn:
/
hm. vis', pregledao sam unazad par mjeseci poprilican repertoar od Romera, iako sam ih gledao prije pun kufer godina. puno su mi bolje sjeli (osim posljednjih dva, to je bas smece), ostatak je odlican trash.....

i da, naveo si hajlajtove filma . jos si zaboravio razbijanje balona ispunjen svetom vodicom, ubij me ubij (kada mali kmeci), scena kada tarantino bleji u malu iz strange days (tamo bi je bila bas iritantna), kad cica nabije sacmaricu i nesto (mozda cak dve sacme) i napravi kriz, kada probusi kucajuce srce sa olovkom i vampir instant padne mrtav, kada band kaze "fuck you everybody, goodnight!"..........

ima toga, sve se i ja sjecam. samo kazem, film mi danas za gledati uopce nije gust.

Staro 18.12.2014., 12:30   #15477
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
ma pogledat ću ga svakako, ali ono generalno hejtam assflecka gadno... negdje u rangu kejđa mi je.

očajno glumi.
Assfleck i Keanu Reeves. Meni ta dvojica nikad, ali ama bas nikad nisu isli u glavu i kako su dospjeli tu gdje jesu. Afflecku svaka cast na Argu, dobar film. Keanu je kao rodjen za Matrixa.

No osim tog famoznog Matrixa, taj lik je zesca smijurija. Uvijek ista faca, isti ton glasa, ma lik je jednostavno los glumac.

Sve ovo je naravno IMHO. A ukoliko se netko ne slaze sa mnom, moze mi...
Mileni je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2014., 12:53   #15478
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
Autor smirnoff Pregled postova
onda treba podhitno investirat u AV receiver i sistem zvučnika...
Zaboravio si i metallicu i stejđ.

Imam 82 cm telku u sobi di spavam.... I zid iza stanare koji mi placaju tj njihovo dvoje djece koji bi ziher cijenili moje gledanje filmova u 3 ujutro sa pojacalom

Ovo mi taman.
Staro 18.12.2014., 13:06   #15479
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Affleck i Keanu, stalno pričana tema... Nije da su toliko užasni glumci koliko oku ne pašu, jednostavno ne pašu... Nekako su antipatični.

Zadnja 3 filma koja sam gledao s Affleckom su Gone Girl, Argo i The Town i svi 3 su odlični. Ali opet, nikad neću reći za Afflecka da je dobar glumac, makar što god mi govorili zadnjih par godina njegov rad je dobar, bez obzira da li to bio glumački ili redateljski, ide mu, ruku na srce. Vidjeti ćemo batmana... Tu sam skeptičan.

A Keanu, on je već teži
Njemu jedino priznam Matrix i Constantine, ali užasan mi je ko glumac, ali NAJVIŠE MRZIM NJEGOV HOD I TRČANJE! TRČANJE POGOTOVO! Antipatičan, dosadan, monoton i opet antipatičan

Ali npr. ja bi dodao i Jack Blacka, Dolph Lundgren, Segala, Tobey Maguire... To su meni glumci koje jednostavno ne volim, niti imaju neke filmove, a i vrijeđaju sam naziv glumac... Ima ih još, pogotovo tipa Segal, ali neću dalje od tuda ići, jer ima HC fanova ovdje
Staro 18.12.2014., 13:13   #15480
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

da, constantine sam baš htio spomenut... to je oke prošlo i odličan film.

batman će bit KRELOL ti odmah mogu reć
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno