|
![]() |
#1471 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Sad skupljam za plinsku instalaciju.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1472 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() nejde mi ova dijeta vu zip... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1473 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1474 |
Prigorec po defaultu
|
![]() ihaa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1475 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Joj mitzek, žalim te. Kad vidim ta popis i mene mam zaboli v želucu. Pa i ja i umrl od gladi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1476 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dakle-stvari sa večerom stoje ovak: ljevo je za stričeka Jeltza desno je za Mitzeka ![]() Uz ovakve "prijatelje" ti ne trebaju neprijatelji:burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#1477 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1478 |
Treba kaj skurit??
|
LOLčina. Večera ko stvorena za mitzeka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1479 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
elem,za ovu sliku inace bi ti vec zi sekirom kucal na vrata,ovak,mrtav hladan grickam svoju mrkvicu i brojim kilice koje padaju..... dan peti........5 kila je dole,zeni rastu zazubice,klinci se cohaju po glavi i pitaju ,ko je taj stricek...susedi vise ne osjete potres kad prolazim pokraj njih na putu doma.......pes me gleda ispod oka..misli si svoje....al je hepi kaj se naganjamo ko dva mulca z loptom po travnjaku....uff.....nije da mi ne fali "Bakina domaca kuhinja" isva ostala nama mila mjesta...al red,rad i disciplina....uskoro bute vidli razliku...jos par dana pa postam sliku.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
Headbangig Grunf!
|
kaj to bu onda zgledalo ovak nekak. LOL : evil :
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1481 |
Headbangig Grunf!
|
Mitzek! ne nemoj ne z čekićem to boli,au : bonker2 : au, au,! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1482 |
Super Moderators
|
Negdje pes već skriva i kosti od Mitzeka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
Headbangig Grunf!
|
Već vidim naslove u crnoj kronici. "NEPOZNATI VANDAL PROVALIO U MESNICU "ŠTEF", NESTALO 15 KG MESA" "OPAKI MESOŽDER HARA ZAGREBOM I ZAPREŠIĆEM, POLICIJA MOLI ZA POMOĆ" "NEPOZNATI NA FARMI SVINJA OKRENUO POLA ŠTALE NA RAŽNJU, GRAĐANSTVO SE MOLI ZA OPREZ" : roller :
![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
Headbangig Grunf!
|
Evo predsjednče da te malo utješimo pogleč si ovo. A ja sad gibam:burn: :burn: http://www.restoran-dvapotoka.hr/stranice/menu.shtml
![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
Headbangig Grunf!
|
Kaj se sve nebu našlo na webu. : nuts : PALAČINKE S MESOM Malo je znano da su i palačinke mađarskoga podrijetla. Neke pokrajine, poput pokrajine Hortobagy, u njima su čak našle i svoj specijalitet, a to vrlo ukusno i omiljeno jelo danas je rašireno cijelim svijetom. Sastojci za 4 osobe 8 palačinki 400 g krupno mljevene junetine 4 žlice ulja 1 glavica luka 2 češnja češnjaka sol crvena paprika u prahu 1 zelena paprika 100 g rajčice 15 g brašna 150 ml kiselog vrhnja 200 ml slatkog vrhnja 1 žlica Vegete Vrijeme pripreme 1 h Energ. vrijednost 823 kcal / 3447 kJ Postupak 1. U tavi na zagrijanom ulju kratko popecite nasjeckani luk. 2. Dodajte mljeveno meso, dobro ga popecite, umiješajte crvenu papriku i nastavite pirjati uz zalijevanje vodom po potrebi. 3. Napola omekšanom mesu dodajte papriku i oguljenu rajčicu (sve narezano na kocke), nasjeckani češnjak, malo soli i Vegetu. 4. Na kraju umiješajte brašno koje ste razmutili s dvjema žlicama kiselog vrhnja, kratko prokuhajte i malo ohladite. 5. Tako pripremljenim nadjevom nadjenite vruće palačinke pa ih savijte u obliku jastučića ili na neki drugi način. 6. U istoj tavi zagrijte slatko vrhnje i ostatak kiselog vrhnja pa dio mješavine izlijte u vatrostalnu posudu. Po tome složite pripremljene palačinke i prelije ih ostatkom vrhnja. Stavite u vruću pećnicu da se kratko zapeku. Posluživanje Palačinke s mesom ukrasite po želji narezanom paprikom i poslužite vruće. Savjet Ovako pripremljene palačinke možete panirati i pržiti u ulju te poslužiti s kiselim vrhnjem. Mala tajna Dodatkom brašna i vrhnja u mesni nadjev dobit ćete kompaktniju masu i dodatnu aromu.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 12.05.2004. u 15:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1486 |
Super Moderators
|
Gibam i ja ostavit par somova za osiguranje, tehnički, i ine stvari...šmrc... ![]() A još sam jučer skužil da mi se razlila LITRA ulja u prostoru za rezervni kotač...jaooooo, pol dana sam čistil ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1487 |
Headbangig Grunf!
|
![]() Al ipak evo nekaj kaj je prikladnije. Dijetna salata od krastavaca Vrijeme pripreme 5 min # 2-3 KRASTAVCA # 1 JOGURT # SOL, PERŠIN ILI KOPAR Priprema: KRASTAVCE OGULITE I NAREŽITE NA TANKE ŠNITICE, POSOLITE I PRELIJTE JOGURTOM. TKO VOLI MOŽE DODATI I MALO PAPRA, TE SJECKANI PERŠIN ILI KOPAR IZMJEŠAJTE I JEDITE ODMAH, JER AKO STOJI KRASTAVCI PUSTE VODU : evil :
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 13.05.2004. u 10:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1488 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1489 |
Super Moderators
|
Bljak ![]() Krastavce samo oguliš, posoliš, narežeš, pospeš češnjakom i preliješ hladnim vrhnjem ![]() Mljac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1490 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
vracam sa zelenaskim kamatama!!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1491 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1492 |
Super Moderators
|
Nije loše, nije loše...sam bu nam Mitzeka hertz ostavil ak nastavimo ![]() ![]() ![]() A i pizza-palačinke nisu loše ![]() Jebate, ak tak nastavimo-bojim se da bu počel mačku i pesu od usta otimat ![]() bdw-bem im mater lopovsku...sad su se zmislili i nekakve naknade za okoliš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sve u svemu-2600 krznatih, i to sa 50% popusta na osiguranju... Tridesetak gajbi Žuji bog te... ![]() Omanje krdo malih pu-ajceka ![]() Jaoooo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1494 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Vidim da ste stručni pa........
Vidim da nisam jedini koji je na dij.....e.......ti..... Pošto sam privatno žderonja........godine staža......nose.....kile I jerbo imam 16 god odlučio sam nešto poduzeti i.... ode ja sa starom na prezentaciju "herbalifea" i uvjere me da je to zakon, da ću izgubit "ugodnu popunjenost" tom prehranom. I ja mislim, kad su stalno govorili o 100% prirodnim stvarima, "savršenom prehranom" i to, da će to biti i jestivo, a kad ono, nema se šta za jesti......vaaaaa.......1 mjesec te prehrane (doručak,večera,dopuna ručku) se sastoji od 3 vrste tableta(prešano povrće,soja,etc) i nekakvog kao krašekspresa, tako da zapravo samo ručam, a košta 900kn za mjesec(!), pa ako odustanem stara će me ubit. No ostao je jedan FULL SIZE obrok,ručak, bez OGRANIČENJA, a starci sutra odlaze na sportske igre, pa molim vas, kao stručne osobe uglednog udruženja, za prijedloge šta da sutra napravim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1495 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1496 | |
Super Moderators
|
Re: Vidim da ste stručni pa........
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1497 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: Vidim da ste stručni pa........
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1498 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: Re: Vidim da ste stručni pa........
Citiraj:
BUT Treba i u ovom pogledu srediti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Prigorec po defaultu
|
![]() hihi otprl sem chatroom na operi...zove se kratko i jasno : Žderonje/Zagreb/Croatia... ajde sad da vas vidim tam za probu....... ![]() ![]() ![]() ![]() dijeta...-5 kila !!! ![]() : goood : : goood : : goood : : goood : : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Treba kaj skurit??
|
E mitzek, sad kad si na dijeti više nećeš moć davat lovu za HW nego za nove hlače i košulje. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|