|
|||||||||||
|
|
#122 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Da, i kod mene isto ekipa brije na AI zadnjih godinu i pol... Mene bili stavili da smislim za sto bi sve mogli koristiti AI, ja reko - za transkodiranje prastarih custom-made aplikacija, eto za sta... Naravno da je to ispo totalni fail jer govance uopce ne zna napraviti transkodiranje... Njima je pak bilo interesantnije da sloze chatbota za sales i L1 support... Ja mudro prebacio zadatak kolegi koji se bakcao sa ChatGPTjem jos od beta faze i moram priznat da on to jako dobro vodi, a ja se ne petljam, vec proucavam naprednije modele i tehnologije koje bismo jednog dana mogli implementirati (to mi je u opisu posla)... ![]() Inace, i mi smo dost vezani uz IBM... Vidim da ima jos ekipe koja ima posla sa IBMom ovdje... U nasem slucaju, fokus nam je na IBM i te IBM Cloud (tocnije PowerVS)...
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#124 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Mislim da ovaj video pripada u temu. https://www.youtube.com/watch?v=i0fkO7E-Y-4
|
|
|
#125 | ||
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Pa mudro šuti i polako trenira LLM na tebi, rađa se calypso 2.0. Onda će ga ponudit upravi kao jeftiniju i bolju alternativu ![]() Već mogu zamislit kad ga slavodobitno puste u pogon a calypso 2.0 instalira ramdisk na sve kompove u mreži i ode na pcekspert pisat o tome kako je loš i kako ne zna objasnit jel bolji obrt ili jdoo. Na kraju će kolega ježiti ježa Citiraj:
Interesantno da onda to nitko normalan nije smatrao "inteligencijom", iako kao i LLM može dati output koji se može interpretirati kao nešto inteligentno. Da se pojavi danas vjerojatno bi stara Eliza odmah dobila saudijsko državljanstvo pa sklopila parsto brakova sa gomilom twitter incela. |
||
|
|
|
|
|
#126 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bez brige, kaže stručnjak da nećete ostati bez posla https://www.tportal.hr/komentatori/c...jesto-20251104
|
|
|
#127 | ||
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Quote s Wikipedija stranice: Citiraj:
BTW, ak je netko zainteresiran za gorenavedeni dokumentarac, PM ![]() |
||