|
![]() |
#121 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Nekak mi se cini da je FEAR 1 bio strasniji nego 2, ali fakat ima nekih scena di sam se cijeli najezil. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Problem sa instalacijom!!
Imam problem sa instalacijom.Igra se nalazi na tri "cd"-a i na svakom od njih ima po jedan exe. file. Koji god probam rezultat je isti. Kliknem na igru,pojavi se crni ekran i komp se smrzne. Ako netko ima nekakvu ideju nekaj javi,možda i na PM. Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#126 |
Avocado
|
Prva igra nakon više od godinu dana koju sam prešao... Po meni stvarno odlična. A ne neke šarene simo-tamo-ajmo_privuč_teenagere... Fino muška igra, usereš se fino, jeza te prolazi non stop, ne znaš jel duha trebaš upucat ili ne, ili je to replica...
![]() |
#128 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
poceo sam nedavno igrat i stvarno mi se svidja, samo sto jos nisam dosao do nekih scena di bi se prepao ko u jedinici, ali sve u svemu nije lose.svidja mi se po svemu, a narocito po tome sto je dobro optimizirana |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
ja sam negdje na pola i zasada je igra 9.5/10, konačno neki dobar fps nakon dugooo vremena i nešto vrijedno višesatnog grijanja stolice ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Avocado
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Avocado
|
![]() |
#133 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Evo upravo ga prešao ... nije los, u par navrata sam morao provjeravati jel mi se flićak omakao na stolici. U nekoliko scena me igra pravo prepala da mi je mis iz ruke ispao; al sve u svemu nije me prikovala uz ekran kao stari FarCry, Crysis-HL2-COD serijali. Moja bi ocijena bila 7/10. Nekako mi je previse hodnika i cjevura, soba i sobica, too much "tuneliziran" ambijent za moj ukus ... pravo osvjezenje mi je bilo onih par izlazaka na svjetlo dana.
![]() |
#134 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Da je stalno na otvorenom onda bi ti dojadila najverojatnije tmurnost... Al šta jest jest, škola je odlično napravljena IMO
![]() |
![]() |
#135 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
upravo zavrsio FEAR i ukupni dojam mi je za 8/10, cak mi je bolja od zadnjih par fps-a koje sam igrao CoD:WaW, FC2...jedini nedostaci su sta je prelagana na normal tezini, municije i armora ima posvuda.. i nije bas spooky kao i prvi dio...uglavnom zaigrat ce se i noviji dio ako/kad izade ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#137 |
Premium
|
Igram ga par dana i nije me bas odusevio...ali ok igra. Nije bas hororac......no za ubiti vrijeme je cisto ok. Vise cu znati reci nakon vikenda kada budem udarao po cijele dane....hehehe.... ![]() 02.03.2009., edit nakon vikenda: Super igra, jedna od najoptimiziranijih (koja rijec...hehehe ![]() ![]() Na zalost, cini mi se da je ostalo jos malo za igrati...steta.....no, ionako sam malo GTA IV "zanemario" radi ove igre.... ![]()
"In the beginning there was 0. And then there was 1. A mind-bending meditation on the transcendent power of digital computation." Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5... Zadnje izmijenjeno od: win32. 02.03.2009. u 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
evo i ja završio ![]() ![]() p.s. zavidne obline ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
i ja završio,fala K ![]() ![]()
![]() |
#141 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Ja se slažem sa onim šta je napisao bego2. Kad sam igrao demo na PS3 kod frenda isprepado sam se a kad je nabavio cijelu igru igrao sam mozda nekih 1-2 sata i mozda se 1 ili 2 puta uplašio. Nisam prešao cijelu igru ali mislim da je F.E.A.R. 1 strašniji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
FEAR2 je dobra igra. Prešao sam je davno. Grafika je solidna, efekti su dobri, teksture jesu doduse malo isprane, shaderi su OK... Sve u svemu grafika osrednja, pohvala odlična optimizacija. AI u igri nije loš ali nikako na razini prvog feara. MP neznam nisam probao, fear combat je bio odličan. Sve u svemu jedna vrlo solidna igra - svrstao bih je u rang Half Life 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Dvojka je sasvim ok. Odigrao sam ju prije nekih mjesec dana. Zvukovi oružja su super, prilika da se malo zaigra u onom robotu je dobra promjena. Možda je igra malo kratka i nije toliko strašna. Najviše sam se prepao, ne sijećam se na kojem mjestu ali uglavnom kad se približite prozoru i onda na vas skoči monster i povuče vas dolje. Mislim da se onda prvi put morate braniti hand to hand. Lijepo sam se prepao ![]()
![]() |
#150 | |
woot!!!
|
Evo izasel je FEAR 2 Reborn DLC http://gamevideos.1up.com/video/id/26235 Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|