|
![]() |
#121 |
je.ba.c na ba.te.ri.je
Datum registracije: Jun 2007
|
sa e4400 nemreš fulat po meni definitivno best buy žalim i sam što sam pljunuo lovu za e6420 a mogao sam proći jeftinije, frend ima e4400 digao ga na 3 ghz a bavi se obradom fotki i ne žali se. |
![]() |
![]() |
#122 |
Premium
|
e hvalo,to me zanimalo dali su sta losije preformanse sa ovim nesto jeftinijim procesorima.Koliko sam skuzio po vama dobar je i ko dio ovih iz E6xxx serije |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Eh da, svi se bavite renderiranjem i rekodiranjem mpeg2 zapisa i prebacivanjem iz Full AVI u mpeg2 svaki dan pa vam trebaju so called "punokrvni" procesori, LoL. Za surfanje i prepredanje na ovom forumu je i Celeron 333MHz overkill ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
#125 |
Prečupavi mod
|
Ako ti je rendering dovoljno isplativ, svakako razmisli o Q6600. Isplati se skupit jos nesto love, jer takav procesor briljira u renderingu, pogotovo u render enginima koji podrzavaju multi-core...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#126 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kupio sam ATHLONA i prezadovoljan sam. P.S. Neće intel u moje kućište!
#127 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
#128 |
Premium
|
#129 |
Prečupavi mod
|
Samo nemoj poslije kukat po forumu kak se nece bas puno OC-at...
![]() |
![]() |
#130 |
Banned
|
e4500 best Buy definitivno!!! (imaš u Adm-u po 760 kn). No ja bih osobno uzeo e4300 za 100 kn više (smješno) zbog veće overclockabilnosti. e4400 i e4500 teško i rijetko idu preko 3 ghz, a često neće ni preko 2,7 GHz I da , nećeš skoro ništa više dobit sa skupljim procovima |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 |
Premium
|
Neću OC-at sigurno.
#133 |
Cro Fire member
Datum registracije: Mar 2006
|
Nije mi jasno VJEČNO pitanje AMD ili intel, i kojeg da kupim, i rečenice "neće Intel u moje kućište"!?!? kupi onog koji je bolji i koji ima bolji bestbuy index i bok Pero! Neće meni Intel ili AMD poklonit nešto jer sam im vjeran 10 godina?? Poklonit će mi novi socket za godinu dana, pa cu morat sve novo kupovat!!
#134 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#135 |
Premium moderator
|
? neće preko 3 GHz? :S Moraju...svi idu...pa i E2xxx serija...a ovi imaju viši množitelj od E4300.
__________________ |
![]() |
![]() |
#136 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Svašta...E4300 dolazi sa multijem 8, a pošto Allendaleovi redovito dolaze sa FSB wallom na oko 430MHz (ovisno o primjerku), time su i njihove OC mogućnosti manje, za razliku od njegove braće sa većim multijem (E4400/4500/4600). |
![]() |
![]() |
#137 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
2160 je čisto dosta. M0 svi idu preko 3Ghz, ili kak kaže ^SuperUnknown^, ako ti se na koji več način može isplatiti Q6600 onda uzmi njega, sve ostalo je tu negdje između, koji fps više ili koja minuta manje kod renderiranja. |
![]() |
![]() |
#138 |
Premium moderator
|
I L2 idu preko 3 GHz što se toga tiče. Ali ne više od ~3.5 u principu ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
#139 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
Nejdu li e2160 i e2180 na 3.2 ghz negdje? Mislim, zasto davati 70kn vise ako idu na istu frekvenciju.
#141 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
da, al vise mi i nije potrebno:> mislim da je 3.2 odlicno za taj proc i da ga ne treba pretjerivat!
#142 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
znam da idu, ali je i šansa da dobiš onog koji neide preko 2.7 bez dodavanja napona vrlo vjerojatna kod L2, barem ovih koji su danas u dučanima. od svih M0 koje sam isporbao minimum je nekih 3.0ghz uz defaltni napon, s time da M0 ima nešto manju potrošnju i veču max temp. stoga čemu riskirati ak se vrlo lako može raspoznati M0 steping na kutiji proca ![]() množitelj ništa drugo, osim da napomenem da su svi E2180 M0 steping, tak da nemreš fulati i uzeti stariji L2... |
![]() |
![]() |
#143 |
Premium
|
osobno kupim ono što je trenutno bolje a naravno gledam što jeftinije da prođem.po meni je trenutno intel dosta bolji što neznači da se neću vratiti na amd ako izbaci nešto odlično i bolje od intela.također su mi smješne poruke tipa vječni amd-ovac i sl,po čemu si vječni i zašto ti se intel zamjerio?šta misliš da u tvornici amd-a vise tvoje slike pa se klanjaju,jel dobivaš nešto zabadava od njih,spavaš sa direktorovom kčeri ili sinom(ima nas svakakvih ![]() ono što je isplativije to kupujem a baš me briga jel intel ,amd ili zvečevo. vječni intelovac ![]()
#144 | |
Banned
|
Citiraj:
Dao bi link gdje su tstirali puno takvih al ga nemogu nać sad sorry!! |
|
![]() |
![]() |
#145 |
.
|
Da, i ja sam čitao da su ovi noviji Allendaleovi koji su izašli dosta loši po pitanju OC-a. Trebao si tako napisati odmah, ovako smo te malo krivo razumjeli ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Premium
|
E4400 - koje steppinge gledati?
odlučio sam uzeti E4400 u Vemilu, pa molim preporuke koje steppinge da potražim. Koliko vidim, postoji starija L-2 i novija, M-0 revizija koja podnosi veće temperature te se time i bolje kloka. Trebam li obratiti pozornost na još neke brojke, i gdje se uopće nalaze te oznake M-0, na samom procesoru ili kutiji? Hvala.
divovski kompjuteri Zadnje izmijenjeno od: tomasini_. 07.11.2007. u 17:25. |
![]() |
![]() |
#147 |
.
|
Product code na kutiji ti označava koji je stepping procesora. |
![]() |
![]() |
#148 |
Premium
|
A evo onda da vam na sve odgovorim. Što se tiče naslova topica. To sam napisao jer želim da mi što više ljudi odgovori i očito sam uspio jer je priličan broj ljudi pogledao temu i odgovorio.Ovo što sam napisao da intel neće u moje kućište to je naravno bio sarkazam. I nisam rekao da sam vječni AMD-ovac nego jednostavno više preferiram AMD i zato sam ga i kupio. Nisam overclocker nego prosječni korisnik računala i bitno mi je samo da imam moderan procesor kako je i moderator rekao u svom postu. A i u ovom slučaju je AMD jeftiniji i čisto sumnjam da bi osjetio neku bitnu razliku između intela i navedenog athlona.
#149 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#150 |
-------
|
Točno taj trailer ili ti to općenito o HD materijalu? Mislim meni je svejedno, kak sam i rekel većina 1080p trailera s tog linka je na procesor imala sličan efekt. Ne koristim nikakve codec-packove, pokrenuto prek VLCa i to je to. EDIT: To Intelovo čudo tehnike ima HT? Ako ima, s uključenim HTom si sporbaval ili? Ako jesi, isključi HT, pa probaj onda i javi kakvo je zauzeće. Zadnje izmijenjeno od: McG. 08.11.2007. u 01:31. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|