Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.05.2004., 20:26   #1441
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Se bum častil, ali sutra poslije posla idem sa ženom u šoping, a subotu i nedjelju se vu Podsusedu družim sa liječenim narkomanima od 8-20.
Ak je neko jako žedan slobodno navrati.
A ima i za pojest.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Amdejac je online   Reply With Quote
Staro 06.05.2004., 22:12   #1442
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Tak su sve tam kod mitzeka raskopali da jadan mitzek nemre ni s Jaguarčekom kak spada proć.

Budemo uskoro vu Kalimero skočili na klopicu?
vga killer je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.05.2004., 22:21   #1443
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking je,je se su raskopali,nanu im naninu...

Citiraj:
Originally posted by vga killer
Tak su sve tam kod mitzeka raskopali da jadan mitzek nemre ni s Jaguarčekom kak spada proć.

Budemo uskoro vu Kalimero skočili na klopicu?
je. zato sem denes vozil Land Rover Discovery TDi II sa air suspenzijom,,da mi se Jagu gume ne zmažu.......

a ja skočim bome saki den do Bakine kuhinje/Kalimera......: nuts : : nuts : : nuts : : nuts :

imam bome i neki popust nakon našeg mitingarenja!!!!

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote
Staro 06.05.2004., 22:27   #1444
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Pa ak imamo popust, tj. rabat na veću količinu jela i pila mogli bi složit kakav meeting.

Gladan sam dobre kuhinje.

Jao, krulji mi v želucu. Vidimo se odoh ja do frižidera. : hello2 : : hello2 :
vga killer je offline   Reply With Quote
Staro 06.05.2004., 23:36   #1445
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Originally posted by RAK
A mene se ništ ne pita. I ja bi ko Isus sa svojom hanumom
Pa ne dogovaramo se za tulum, neg Mitzekova žena pizdi kaj joj se onaj monitor za Amigu potepa po kući.

Inače ima tam gore od moje punice do Mitzeka kakvih 10 min. autom, a još se nismo nijedamput našli u "kvartu", ne zna se ko je ljeniji

Eh sad, mi smo htjeli spojit ugodno sa korisnim i nać se na primopredaji monitora u birtiji gdje ima fino za pojest, ali nas je njegova draga provalila.
Čuje ko šišmiš
Čim smo spomenuli b od birtije odmah je Mitzek bil u fokusu njene pažnje...
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 07.05.2004., 02:37   #1446
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Očito je mitzekova ženica nabavila ono "Super uho" kaj se vrtilo na TV prodaji pred par godina.
Kak je ono išlo slušajte razgovore u blizini , ništa vam neće promaći.

Je Mitzek lako tebi s Landyem po onom OFFroadu se vozit a ja jadan z svojim zažvakanim puntekom sam čekam da vpadnem v neku grabu kaj je veća od celog auteka il da me čika u bageru malkice zakači il previdi ,još je benzin opet poskupil : finger : : DualWiel :: Machineg :, moral bum si potnegut neki naftovod drito v dvorišće...: CoolRamb
i zet si dostavu od mesara do vrata, : goood :tak da ne gubim vreme hodajući do njega.

Oko kolko se tebe može najti v okupljališću?
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 07.05.2004., 10:08   #1447
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Talking samo u radnom vremenu kuhinje!

Citiraj:
Originally posted by Isus
Očito je mitzekova ženica nabavila ono "Super uho" kaj se vrtilo na TV prodaji pred par godina.
Kak je ono išlo slušajte razgovore u blizini , ništa vam neće promaći.

Je Mitzek lako tebi s Landyem po onom OFFroadu se vozit a ja jadan z svojim zažvakanim puntekom sam čekam da vpadnem v neku grabu kaj je veća od celog auteka il da me čika u bageru malkice zakači il previdi ,još je benzin opet poskupil : finger : : DualWiel :: Machineg :, moral bum si potnegut neki naftovod drito v dvorišće...: CoolRamb
i zet si dostavu od mesara do vrata, : goood :tak da ne gubim vreme hodajući do njega./ja to vec 10 let

Oko kolko se tebe može najti v okupljališću?

dolazim po pozivu, odazivam se na mic,mic amore i ono:ideme na gablec ,ja pljacam???!!!al obicno mi dojdu samo oni kaj imaju kace vu zepima!!! ..serem...sam da izazovem replike..

Staro 07.05.2004., 13:48   #1448
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Re: samo u radnom vremenu kuhinje!

Citiraj:
Originally posted by mitzek

dolazim po pozivu, odazivam se na mic,mic amore i ono:ideme na gablec ,ja pljacam???!!!al obicno mi dojdu samo oni kaj imaju kace vu zepima!!! ..serem...sam da izazovem replike..
Budemo te dozivali ubuduće z univerzalnim pozivom,
ražnjiiiiiči, ražnjiiiiči, šniiiiiclekiiiiiiiii

Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Staro 09.05.2004., 15:58   #1449
Jelc
Super Moderators

Re: Re: samo u radnom vremenu kuhinje!

Citiraj:
Budemo te dozivali ubuduće z univerzalnim pozivom,
ražnjiiiiiči, ražnjiiiiči, šniiiiiclekiiiiiiiii

Ak si oko skopaš
Stavila ga ženica na dijetu(ono...kakti je sam odlučil ) i sad samo pije vodicu iz pipe i papa nemasne stvari...

Juda

A baš sam mislio organizirat nekakav tulum va ZV-u, navodno su nekakvi "veseli dani"...
Staro 09.05.2004., 16:59   #1450
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Opa, znači sledeći miting će se održavati u odsutnosti velkog predsjednika.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.05.2004., 20:44   #1451
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Unhappy je,istina je,došo i meni mak na konac....

Citiraj:
Opa, znači sledeći miting će se održavati u odsutnosti velkog predsjednika.
cica na kolica,rekla vaga ..nemrem više i kihnula..zapela kazaljka na 123 kile...
Jelc je ko ptica kukavica...u koje god gnjijezdo sleti,mazne kakvo jaje...a kak je kukal kad je nogu sjebal.....

a sad,ova Golgota traje samo 13 dana nije ni tak loše...promjeni/ubrza metabolizam..možeš posle puuno više jest a da ti se ne osjeti na hlačama..

a znate mene...volim papicu više nego..uhh....ali...kad moram onda moram...al teško da i ak smršavim da bu me nekdo brzo dostigel....ipak sam ja El Grande Prezidente!!!!

ps-za večeru sam trgnul 2 juneče šnicle i zdelu šalate....plus voće... ..našel sam malo preinačenu verziju..nije to dijeta kao dijeta,nego meni, koji ak ga se držiš 13 dana točno po uputstvu ubrzava metabolizam i sprječava debljanje...neko moje vojno sranje ,al pali kad pretjeram!!!zainteresiranima preporučujem jel je odlično za uklanjanje svog smeča it organizma...zamisli...posle možeš mlatit po Zagrebačkom kulike hočeš a kilaža stoji..jedno 2 godine na istom ili pada..,ha? a i malom mi je Firma 22.5...stolovi u 2 potoka bezec..pa......ne mislite valjda da bi propustil žderilo i to još kad sam plačam?

ps2-uuu moj 900-ti post na Žderonjama ,a ja u šturcu....ccc ..,brzo bum ja to....: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : cheers2

Staro 09.05.2004., 22:48   #1452
Jelc
Super Moderators

Šuti i pati
Ko da smo ti mi 130 kila natukli...
Kog boga sad jambraš:confused:
Staro 10.05.2004., 01:02   #1453
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Tak je o veliki počasni doživotni.
Neš ti djete s janječim šniclima, ja čišćenje sraja iz organizma radim svaki dan i zovem ga kenjanjem, osječaš se olakšano.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
Staro 10.05.2004., 07:41   #1454
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

eeee,a ovo bi ti se zvalo...

Citiraj:
Tak je o veliki počasni doživotni.
Neš ti djete s janječim šniclima, ja čišćenje sraja iz organizma radim svaki dan i zovem ga kenjanjem, osječaš se olakšano.
ak ti je kenjaza =ciscenje, ovo moje bi ti bilo kak dubinsko kemijsko!!!!!!!sa extra solnom kiselinom+malo dusicne!!: suicide

al se toplo nadam da bu mi negdo posle 21.05. pljatil kakof gablec da bas nebum kak flis -papircek?!!

jesam li nervozan od dijete???: nono : : nono : : nono :

di bi...to vam se same cini......./btw, jucer su buduci firmani kumi mom Jr zvali na pol tone rostiljade:sis,obicni,raznjici,kotleti,sampinjoni,mladi lukac,itd...a ja ?pijuckam vodicu i :ne,ne ..hvala .ko da jesam..... : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : nuts : : nuts : : cheers2 : cheers2 : cheers2 : hitthewa : hitthewa : hitthewa : hitthewa : bonker2 : bonker2 : bonker2 : finger : : finger : : finger : : stoopid : stoopid : stoopid : bonker : : bonker : : evil : : evil : : bonker : : Machineg : bonker2 : bonker2 : bonker2

ufff,sad mi je lakse.......al sem laceeeen!!!!!!: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : baad : : suicide

Staro 10.05.2004., 11:22   #1455
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Re: eeee,a ovo bi ti se zvalo...

Citiraj:
ak ti je kenjaza =ciscenje, ovo moje bi ti bilo kak dubinsko kemijsko!!!!!!!sa extra solnom kiselinom+malo dusicne!!: suicide

al se toplo nadam da bu mi negdo posle 21.05. pljatil kakof gablec da bas nebum kak flis -papircek?!!

jesam li nervozan od dijete???: nono : : nono : : nono :

di bi...to vam se same cini......./btw, jucer su buduci firmani kumi mom Jr zvali na pol tone rostiljade:sis,obicni,raznjici,kotleti,sampinjoni,mladi lukac,itd...a ja ?pijuckam vodicu i :ne,ne ..hvala .ko da jesam..... : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : nuts : : nuts : : cheers2 : cheers2 : cheers2 : hitthewa : hitthewa : hitthewa : hitthewa : bonker2 : bonker2 : bonker2 : finger : : finger : : finger : : stoopid : stoopid : stoopid : bonker : : bonker : : evil : : evil : : bonker : : Machineg : bonker2 : bonker2 : bonker2

ufff,sad mi je lakse.......al sem laceeeen!!!!!!: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : baad : : suicide
Joj predsjednik nam je lačen. to ne bu bilo dobro, ak mu se zamerimo bude prfog od nas kojeg vidi malo gricnul. S i znamo kak to zgleda ...
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
Staro 11.05.2004., 11:01   #1456
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

4. dan usuda.....

i tako on stajase sam na vjetrometini usuda svoga....za dorucak mu bjese tek salica kave i kocka secera te popecak crnok hljeba.....

za rucak mu usud odredi: uzmi i kusaj od neprijatelja svoga..veliku mrkvu,naribanu i zacinjenu limunom, te k tome pridodaj 1 tvrdo kuhano jaje i porciju kravljeg sira..i ne usudi se
uzeti mrsnog!!!!!

a za veceru tvoju ,da ti usud bude tezi..uzmi samo narancinog soka,ne vise od case..te potom pridodaj casu jogurta al nemasnoga...tako ti usud pise,i postavlja te pred teske kusnje!!!

ak ima neko,mazohist kak i ja da mu preporucim dijetu!!!!anyone??no....mmm to sam i mislil!!
al 4 kile su dole za 3 dana!idemo dalje...jer svjetlost je na kraju puta i gozba vec ceka umornog borca... a di je 22.05.!!!

Staro 11.05.2004., 13:15   #1457
choby
Premium

Datum registracije: Nov 2001
Re: 4. dan usuda.....

Citiraj:
...al 4 kile su dole za 3 dana...
ti si lud koliko si težak :confused:

to je manje zdravo nego da ostaneš na istoj kilaži...sretno buraz
choby je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2004., 15:54   #1458
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Talking ovo je tek "cijedjenje limuna"

Citiraj:
Originally posted by choby
ti si lud koliko si težak :confused:

to je manje zdravo nego da ostaneš na istoj kilaži...sretno buraz
lud....jesam ...strasno...

ali, ova dijeta je napravljena za "ludake" poput mene!dakle,prvo organizam gubi i preraduje visak tekucine,tu se ,normalno gube prve kilice..medjutim ,prava golgota pocinje tek 6 dan, kad organizam pocinje "cvarke cvreti" ili topiti mast....uuuuuuu,e onda te smeta i kriva dlaka na ruci.......kap po kap, kap po kap...mast se topi...a ti stenjes pod psihozom...jel bus pukel ko kokica i presel se najest.. il bus stisnul do kraja kak pravi muz i odradil Golgotu...jel, poslije ove dijete si car!! ubijas se u panji ,a kile jok!!!!to te ja pitam!!

a sad, kaj bu...bu...nemrem se sad vubit...pa niko nije krepal od par dana gladovanja!!

Staro 11.05.2004., 16:02   #1459
choby
Premium

Datum registracije: Nov 2001
onda moraš promijeniti lokaciju, barem privremeno
choby je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2004., 17:00   #1460
Jelc
Super Moderators

Ma ja si sve nekaj mislim da od tog nebu ništa...(pri tom mislim da buš nakon dijete mogel opet žderati bez posljedica)

Ni meni nije "volan" prve dvije godine stvarao probleme...ali je svejedno škembica počela rast

Nisam ni bio svjestan dok mi se nisu nabrale u dva tjedna "društvene obaveze" tipa deke, mješalice i sl.
Par kuki se možeš izvući na formu i dobro stanje organizma-ali sve te polako ako se ne krećeš i nisi aktivan polako nagriza.

Ja sam prošlo ljeto išao kak sam navikao opaliti na Jarunu plivanje do otoka i natrag u komadu...skoro sam dušu ispustil...

Mislim da budem nakon četri bane malo promjenio spiku
Odselim se gore, stavim u tutač škrlak i iza onog pesa kaj maše glavom , piknem si dobru staru frezicu sa prikolicom i polako
Staro 11.05.2004., 17:11   #1461
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Unhappy e da mi to more bit utjeha...

Citiraj:
Originally posted by Jelc
Ma ja si sve nekaj mislim da od tog nebu ništa...(pri tom mislim da buš nakon dijete mogel opet žderati bez posljedica)

Ni meni nije "volan" prve dvije godine stvarao probleme...ali je svejedno škembica počela rast

Nisam ni bio svjestan dok mi se nisu nabrale u dva tjedna "društvene obaveze" tipa deke, mješalice i sl.
Par kuki se možeš izvući na formu i dobro stanje organizma-ali sve te polako ako se ne krećeš i nisi aktivan polako nagriza.

Ja sam prošlo ljeto išao kak sam navikao opaliti na Jarunu plivanje do otoka i natrag u komadu...skoro sam dušu ispustil...

Mislim da budem nakon četri bane malo promjenio spiku
Odselim se gore, stavim u tutač škrlak i iza onog pesa kaj maše glavom , piknem si dobru staru frezicu sa prikolicom i polako
kak mi je 4 bane se blize, tak mi se cini da se je sve urotilo protiv mene...kad bi spal il zenu slatal,puna hiza...il dece il familije il kartasof il susedic.....a kad bi ja tulumaril..svi su u banani i neda im se..ima dooobar film na telki......... ,ma ono ...hebe me filing da smo luzer-generacija...na prekretnici...socijalizam nam je pobegel,kapitalizam je u fazi prvobitne akumulacije kapitala...i kaj..... i onda nes jel i pil!!??? ma, hebes to...kak velis...pinklec na rame i put podnoge( u planineee,jer tamo nema "zimeeee")...

Staro 11.05.2004., 17:41   #1462
Jelc
Super Moderators

Re: e da mi to more bit utjeha...

Citiraj:
kak mi je 4 bane se blize, tak mi se cini da se je sve urotilo protiv mene...
Eh...a kaj misliš zakaj ja malo-malo gibnem punici???
Te mi žena dođe do zraka, te imam u "kvartu" par frendova kaj se furt izvlačimo jedan na drugoga da gibnemo od dimeka....

A o deci si trebal razmišljat već prije par mjeseci-mali je već dost star da ide sa frendovima na more, mala može malo i kod bake...

Samo znaš kaj je jad???-nakon par dana ženi postane dosadno i već počne razmišljat kak bi razmjestila namještaj, lupila fasadu, uredila vrt, i tako to...
Drvenarija, farbanje...
I ode godišnji u tri...na kraju si sretan kad se ukućani vrnu da ima žena nekog drugog zajebavat
I da nisi uvijek ti kriv za svaki...

Sve si nekaj mislim-nisu oni lovci i ribići tak bedasti...oni malo-malo imaju zakaj izvuć petanjke i niko ih ne zajebava zbog toga...
Staro 11.05.2004., 20:12   #1463
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Jelc
.......Ni meni nije "volan" prve dvije godine stvarao probleme...ali je svejedno škembica počela rast .........
Ak' nećeš na djetu kupiš veći auto

Mitzek daj mi pošalji tu djetu ili ju javno objavi da mogu dati svoj sud o njoj, jer auto je veliki i ne smeta mi volan, ali si teško cipele žniram. Neznam zakaj ostajem bez zraka kad se prignem.

Asus N750JK (Upgrade)

RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Amdejac je online   Reply With Quote
Staro 11.05.2004., 21:53   #1464
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Originally posted by AMD

Mitzek daj mi pošalji tu djetu ili ju javno objavi da mogu dati svoj sud o njoj, jer auto je veliki i ne smeta mi volan, ali si teško cipele žniram. Neznam zakaj ostajem bez zraka kad se prignem.
Cipele imaju kratke žnirance a ti imaš preduge noge (do poda). Stvarno nije lako. I ja se jadan suočavam s tim poteškočama.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2004., 22:53   #1465
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Originally posted by AMD
E tu si se zeznul
Jedno ljeto sam vozio skoro crni R5, bez klime tak jasno.
Jadna petica crna, a sva u staklima...nisam imal ni grama sala

Samo je curilo ...
A baš mi se to ljeto potrefio jedan mjesec kad sam natukao 4500 km...vrag mater..
Staro 11.05.2004., 23:00   #1466
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Talking ti si dužan još nekakvu pijaču....

Citiraj:
Originally posted by AMD

tražili ste o veliki tajniče!!!!
Attached Files
File Type: zip dijetaaa.zip‎ (62.3 kB, 259 views)

Staro 11.05.2004., 23:03   #1467
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Joj šuti budi o vožnji jer opet je jebena benga otišla gore.
Dva poskupljenja nako izjave od prije 3 tjedna "benzin više neće ići gore" : finger : : sniper.

Srećom je zatoplilo pa mogu stražnji ovjes parkirat na bicikl.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
Staro 11.05.2004., 23:08   #1468
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Talking ti si dužan još nekakvu pijaču....

Citiraj:
Originally posted by AMD

tražili ste o veliki tajniče!!!!
Attached Files
File Type: zip dijetaaaaa.zip‎ (30.3 kB, 255 views)

Staro 11.05.2004., 23:09   #1469
Jelc
Super Moderators

Je fakat...čim mu spomeneš da treba zalit novu pilu-mam si nekog posla najde

Alji...već smo mi napravili plan
Mitzek bu te čekal s jedne strane, ja sam od 22. svibnja u Strmcu Stubičkom pa si mi odmah prek brega, nebuš vušel:clap:
Staro 11.05.2004., 23:13   #1470
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Citiraj:
Joj šuti budi o vožnji jer opet je jebena benga otišla gore.
Dva poskupljenja nako izjave od prije 3 tjedna "benzin više neće ići gore" : finger : sniper.

Srećom je zatoplilo pa mogu stražnji ovjes parkirat na bicikl.
Jezuš Kristuš pa ti si zaostal 20 i kusur stoljeća. Danas je tehnologija napredovala zmislili su diesel, loživo ulje, plavi eurodiesel, biodiesel od uljane repice, ulje iz transformatora i sl.

Asus N750JK (Upgrade)