|
![]() |
#1441 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Se bum častil, ali sutra poslije posla idem sa ženom u šoping, a subotu i nedjelju se vu Podsusedu družim sa liječenim narkomanima od 8-20. ![]() Ak je neko jako žedan slobodno navrati. ![]() A ima i za pojest.
![]() |
#1442 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Tak su sve tam kod mitzeka raskopali da jadan mitzek nemre ni s Jaguarčekom kak spada proć. ![]() Budemo uskoro vu Kalimero skočili na klopicu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1443 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() a ja skočim bome saki den do Bakine kuhinje/Kalimera......: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : imam bome i neki popust nakon našeg mitingarenja!!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Pa ak imamo popust, tj. rabat na veću količinu jela i pila mogli bi složit kakav meeting. Gladan sam dobre kuhinje. Jao, krulji mi v želucu. Vidimo se odoh ja do frižidera. : hello2 : : hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Inače ima tam gore od moje punice do Mitzeka kakvih 10 min. autom, a još se nismo nijedamput našli u "kvartu", ne zna se ko je ljeniji ![]() Eh sad, mi smo htjeli spojit ugodno sa korisnim i nać se na primopredaji monitora u birtiji gdje ima fino za pojest, ali nas je njegova draga provalila. Čuje ko šišmiš ![]() Čim smo spomenuli b od birtije odmah je Mitzek bil u fokusu njene pažnje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Očito je mitzekova ženica nabavila ono "Super uho" kaj se vrtilo na TV prodaji pred par godina. ![]() ![]() Kak je ono išlo slušajte razgovore u blizini , ništa vam neće promaći. Je Mitzek lako tebi s Landyem po onom OFFroadu se vozit a ja jadan z svojim zažvakanim puntekom sam čekam da vpadnem v neku grabu kaj je veća od celog auteka il da me čika u bageru malkice zakači il previdi ,još je benzin opet poskupil : finger : : DualWiel :: Machineg :, moral bum si potnegut neki naftovod drito v dvorišće...: CoolRamb i zet si dostavu od mesara do vrata, ![]() Oko kolko se tebe može najti v okupljališću?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1447 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() dolazim po pozivu, odazivam se na mic,mic amore i ono:ideme na gablec ,ja pljacam???!!!al obicno mi dojdu samo oni kaj imaju kace vu zepima!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 | |
Headbangig Grunf!
|
Re: samo u radnom vremenu kuhinje!
Citiraj:
ražnjiiiiiči, ražnjiiiiči, šniiiiiclekiiiiiiiii ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1449 | |
Super Moderators
|
Re: Re: samo u radnom vremenu kuhinje!
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Stavila ga ženica na dijetu(ono...kakti je sam odlučil ![]() Juda ![]() A baš sam mislio organizirat nekakav tulum va ZV-u, navodno su nekakvi "veseli dani"... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
Headbangig Grunf!
|
Opa, znači sledeći miting će se održavati u odsutnosti velkog predsjednika.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1451 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() Jelc je ko ptica kukavica...u koje god gnjijezdo sleti,mazne kakvo jaje...a kak je kukal kad je nogu sjebal..... ![]() a sad,ova Golgota traje samo 13 dana nije ni tak loše...promjeni/ubrza metabolizam..možeš posle puuno više jest a da ti se ne osjeti na hlačama.. ![]() ![]() ![]() ![]() a znate mene...volim papicu više nego..uhh....ali...kad moram onda moram...al teško da i ak smršavim da bu me nekdo brzo dostigel....ipak sam ja El Grande Prezidente!!!! ps-za večeru sam trgnul 2 juneče šnicle i zdelu šalate....plus voće... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps2-uuu moj 900-ti post na Žderonjama ,a ja u šturcu....ccc ..,brzo bum ja to....: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : cheers2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1452 |
Super Moderators
|
Šuti i pati ![]() Ko da smo ti mi 130 kila natukli... Kog boga sad jambraš:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#1453 |
Headbangig Grunf!
|
Tak je o veliki počasni doživotni. Neš ti djete s janječim šniclima, ja čišćenje sraja iz organizma radim svaki dan i zovem ga kenjanjem, osječaš se olakšano. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1454 | |
Prigorec po defaultu
|
eeee,a ovo bi ti se zvalo...
Citiraj:
al se toplo nadam da bu mi negdo posle 21.05. pljatil kakof gablec da bas nebum kak flis -papircek?!! ![]() ![]() ![]() jesam li nervozan od dijete???: nono : : nono : : nono : di bi...to vam se same cini....... ![]() ufff,sad mi je lakse.......al sem laceeeen!!!!!!: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : baad : : suicide |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1455 | |
Headbangig Grunf!
|
Re: eeee,a ovo bi ti se zvalo...
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1456 |
Prigorec po defaultu
|
4. dan usuda.....
i tako on stajase sam na vjetrometini usuda svoga....za dorucak mu bjese tek salica kave i kocka secera te popecak crnok hljeba..... za rucak mu usud odredi: uzmi i kusaj od neprijatelja svoga..veliku mrkvu,naribanu i zacinjenu limunom, te k tome pridodaj 1 tvrdo kuhano jaje i porciju kravljeg sira..i ne usudi se uzeti mrsnog!!!!! a za veceru tvoju ,da ti usud bude tezi..uzmi samo narancinog soka,ne vise od case..te potom pridodaj casu jogurta al nemasnoga...tako ti usud pise,i postavlja te pred teske kusnje!!! ak ima neko,mazohist kak i ja da mu preporucim dijetu!!!!anyone??no....mmm to sam i mislil!! al 4 kile su dole za 3 dana!idemo dalje...jer svjetlost je na kraju puta i gozba vec ceka umornog borca... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1457 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: 4. dan usuda.....
Citiraj:
to je manje zdravo nego da ostaneš na istoj kilaži...sretno buraz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1458 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
ali, ova dijeta je napravljena za "ludake" poput mene!dakle,prvo organizam gubi i preraduje visak tekucine,tu se ,normalno gube prve kilice..medjutim ,prava golgota pocinje tek 6 dan, kad organizam pocinje "cvarke cvreti" ili topiti mast....uuuuuuu,e onda te smeta i kriva dlaka na ruci.......kap po kap, kap po kap...mast se topi...a ti stenjes pod psihozom...jel bus pukel ko kokica i presel se najest.. il bus stisnul do kraja kak pravi muz i odradil Golgotu...jel, poslije ove dijete si car!! ubijas se u panji ,a kile jok!!!!to te ja pitam!! a sad, kaj bu...bu...nemrem se sad vubit...pa niko nije krepal od par dana gladovanja!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1459 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
onda moraš promijeniti lokaciju, barem privremeno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1460 |
Super Moderators
|
Ma ja si sve nekaj mislim da od tog nebu ništa...(pri tom mislim da buš nakon dijete mogel opet žderati bez posljedica) Ni meni nije "volan" prve dvije godine stvarao probleme...ali je svejedno škembica počela rast ![]() Nisam ni bio svjestan dok mi se nisu nabrale u dva tjedna "društvene obaveze" tipa deke, mješalice i sl. Par kuki se možeš izvući na formu i dobro stanje organizma-ali sve te polako ako se ne krećeš i nisi aktivan polako nagriza. Ja sam prošlo ljeto išao kak sam navikao opaliti na Jarunu plivanje do otoka i natrag u komadu...skoro sam dušu ispustil... Mislim da budem nakon četri bane malo promjenio spiku ![]() Odselim se gore, stavim u tutač škrlak i iza onog pesa kaj maše glavom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1461 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1462 | |
Super Moderators
|
Re: e da mi to more bit utjeha...
Citiraj:
Te mi žena dođe do zraka, te imam u "kvartu" par frendova kaj se furt izvlačimo jedan na drugoga da gibnemo od dimeka.... A o deci si trebal razmišljat već prije par mjeseci-mali je već dost star da ide sa frendovima na more, mala može malo i kod bake... Samo znaš kaj je jad???-nakon par dana ženi postane dosadno i već počne razmišljat kak bi razmjestila namještaj, lupila fasadu, uredila vrt, i tako to... ![]() Drvenarija, farbanje... I ode godišnji u tri...na kraju si sretan kad se ukućani vrnu da ima žena nekog drugog zajebavat ![]() I da nisi uvijek ti kriv za svaki... Sve si nekaj mislim-nisu oni lovci i ribići tak bedasti...oni malo-malo imaju zakaj izvuć petanjke i niko ih ne zajebava zbog toga... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1463 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Mitzek daj mi pošalji tu djetu ili ju javno objavi da mogu dati svoj sud o njoj, jer auto je veliki i ne smeta mi volan, ali si teško cipele žniram. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1464 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1465 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Jedno ljeto sam vozio skoro crni R5, bez klime tak jasno. Jadna petica crna, a sva u staklima...nisam imal ni grama sala ![]() ![]() ![]() Samo je curilo ... A baš mi se to ljeto potrefio jedan mjesec kad sam natukao 4500 km...vrag mater.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1466 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1467 |
Headbangig Grunf!
|
Joj šuti budi o vožnji jer opet je jebena benga otišla gore. Dva poskupljenja nako izjave od prije 3 tjedna "benzin više neće ići gore" : finger : : sniper. Srećom je zatoplilo pa mogu stražnji ovjes parkirat na bicikl.
![]() |
![]() |
![]() |
#1468 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1469 |
Super Moderators
|
Je fakat...čim mu spomeneš da treba zalit novu pilu-mam si nekog posla najde ![]() Alji...već smo mi napravili plan ![]() Mitzek bu te čekal s jedne strane, ja sam od 22. svibnja u Strmcu Stubičkom pa si mi odmah prek brega, nebuš vušel:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#1470 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|