|
![]() |
#14402 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Sile daj idi postaj negdje nesto da nadogradis tu "0" nulu bar na keca ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14404 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#14406 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#14407 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Neću, ovako sam ko ninja, tu sam ali me nema, stealth mode, nitko ne zna da li sam stvaran ili samo privid, opsjena, mit ![]() Vuco evo usporedbe CoilAira vs C'dale Claymore vs Scott Genius LT 30 http://www.mtb-news.de/news/2011/10/...-kona-coilair/ Ali je na švapskom, taman sam se podsjetio malo članova i padeža. Genius im je tu malo zalutao kao čisti AM bike. Tako da smo i mi na krivom tragu kad uspoređujemo Remedy s CoilAirom... I piše da početkom 11 mjeseca stižu novi YT Wickedi, digli su hod na 160 pa je to kao neki Enduro, specifikacije izgledaju više nego ok WICKED 160 Ausstattung: Rock Shox Lyrik RC Federgabel, Rock Shox Monarch RT3 Dämpfer, Avid Elixir 5 Scheibenbremse, Sram X9 Schaltung, Race Face Turbine Kurbel, DT Swiss E2000 Laufradsatz Gewicht: 14,4 kg I malo više fensi (puno više fensi, pitanje koliko će ovaj koštat s BOS suspenzijom i vrhom ponude dijelova) WICKED 160 LTD Ausstattung: BOS Deville Federgabel, BOS Vip´r Dämpfer, Sram XO Scheibenbremse und Schaltung, E13 EN Kurbel, Mavic Crossmax SX Laufradsatz, Race Face SIXC Carbon Lenker, Rock Shox Reverb Sattelstütze Gewicht: 13,4 kg Nekih 3k€? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14409 | |||
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
BOS vilice retail dođu jednako ili manje od Fox-a ili RS-a, a po svemu što čitam - rade jednako ili bolje te su pouzdanije. Spustili su ove ili prošle godine cijene jako, da budu konkurentni. Što je i dobar potez, jer realno rijetko tko će primijetiti razlike u damperu, a na cijeni će se sigurno vidjeti 700€ više ![]() Sad nema igrača koji nema odličnu do vrhunsku Enduro vilicu. Fox sa Float 36, RS sa Lyrikom, X-fusion sa Vengeance-om HLR, Suntour Durolux RC2 te Bos Deville. EDIT: Skup je Remedy pun k. 20 000kn uz popust od 5% FTW ![]() M525 nabe, za 20 somova ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14410 |
Registered User
|
Nabijem RJ na tuki s Fuelom za 17k. Ne kažu ništa definitivno, uspoređuju sisteme prebacivanja hoda, zatim opremu gdje jedino CoilAir ima 9spd, pa kotače gdje genius kaska za Charger Pro kod C'dalea (iako ima 24 žbice naprijed i 28 iza) i Easton Vice-a kod Kone. Kočnice su im svima tu negdje. U biti head to head C'dale vs Kona naslućujem sklonost C'daleu zbog shocka kojem ti određuješ hod preko switcha na volanu a ne da izmoliš 2 zdravomarije prije nego se baciš niz breg s Konom i čekaš oće li ili neće se otvorit magic link i propustit 200hoda iza, Elixir 7 vs konin E5 (svejedno elixir), te se iz odabira guma kod Kone (Minion 2.5 naprijed pa ti idi uzbrdo) naslućuje mala razlika u namjeni. Ali tu su negdje. S tim da je C'dale kilogram lakši ali i 500€ skuplji. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14413 | |
Moderator
|
Citiraj:
Meni taj Magic Link 2 izgleda kao dobra stvar i mislim da ga treba probati. Ali dobro da sjetili su se da bi mogli napraviti povratni ventil da se kontrolirano vraća nazad (rebound). Sve ovisi zapravo o toj oprugici. Ako je se stavi ful mekano, onda ćeš biti više u 200mm modu nego u XC. Ali baš fali rebound da kotrolirano vraća i prabacuje modove. Iako ima i nekim meni nejasnoća.
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 12.10.2011. u 15:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14414 |
Registered User
|
Treba probati, samo kako i gdje, a napamet kupovati takav bike po toj cijeni :| Nik, super tebi što Remedyu nije pala cijena, meni koji maštam o Fuelu već godinama je ovo nogom u jaja. U odnosu na prošlogodišnji model stavili su DRCV u vilicu kojoj su smanjili hod na 120 te su uljepšali routing kablova i prešli na shimano grupu. To sve skupa ne vrijedi 2k kuna više. Imao sam neke fantazije kako ću ušparat pare pa prodat dijelove sa Zlate i dobit neke pare od familije kad diplomiram (uskoro nadam se) i to stavit na kup i doć s 14k u kešu i reć skidaj s police. Ovako se mogu lagano naguzit. 17k, strašno. Plače mi se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14416 | |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
sile pusti 8ciu na miru, postali su tolko skupi sad da ih se nikako ne isplati nove kupovati. Meni se cini da je Ex 7 sad neki best buy. kolko dodje 12-13k, a razlika u odnosu na 8icu je neznatna (bar je tak bilo za 2011) edit: zna ko kako da nick promjenim? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14417 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Ima li netko adapter prednji PM to PM za 203mm rotor viška za prodati? - NAŠAO Obzirom da previše ne pišem već samo čitam i dogovaram vožnje ![]() Bajk još malo pa je složen, fali mi samo zadnji kotač, prednji je stigao danas (heavy motherfuc*er ![]() ![]() ![]() Lanac malo skratit (2-3 karike), sitna zajebancija s bužirima (neki su ispali malo kraći ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 13.10.2011. u 00:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14418 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
danas odvozio valjda najzahtjevniju voznu u zadnje vrijeme..bikcevicevom do puntijarke pa do hunjke po sumi,pa do tornja,pa od tornja natrag do hunjke,pa do tigrovog oka po vodu pa do lugarnice pa do hunjke cestom,onda sam krenuo prema gorsici i doso do raskrizja lipa rog lijevo a desno lipa?jesam nes fulo prije?..pa sa se vratio jer mi se nije dalo riskirat koji je pravi put..i na 18,20 dolje..i sad se muvam po kuci ko lignja kolko mi je ostalo snage..trebalo mi je za tu muku 3 sata i 45min.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14419 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
momci ima ko kakve kočnice za prodati do 800kn? SLX,XT..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14420 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() Kak je bilo pedlat uz Bikcu? Pogotovo me zanima onaj srednji strmi dio? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14421 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
bilo je uzas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14422 | |
Registered User
|
Citiraj:
6-7-8 to mi je nebitno, bitan mi je frame s shockom. Ionako bi pobacao pol stvari dole s vremenom, ne bi to ostalo na stock verziji, bolest je prejaka. MSRP za 8-icu je 14.3k, a za 7-icu je 12.5 i kako sad te lopovčine gore roknu još 2.5k bez ikakvog pardona, serem im u čarapu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14423 |
Registered User
|
Hej jed2i neka debilčina te na dropu optužuje za krađu bajka http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=16&t=61790 jao kako bih volio takvu ekipu dohvatit ponekad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14426 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Pa ej, svak od nas je mora imat prvi susret s forumom negdi i na greskama se uci, ali ovi ljudi su jednostavno idioti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14427 |
Moderator
|
Dečki, jel netko možda za vožnju u petak-subotu-nedjelju ? Nisam dugo bio pa jurit neću ![]()
![]() |
#14430 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Kud ides pjeske? Ja picim 3x tjedno pa mi je vec dosadno hodati samom, gore Bikcom dole kud mi se sprdne (obicno Leustekom) pa se mozemo dogovoriti ibaciti zajednicku hodacinu. Samo racunaj da ja radim trening a ne setnjicu Sljemenom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|