|
![]() |
#1411 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Jesu oni normalni? OMG! Napokon igra koju imam, ali nebi Isus preša ovo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1412 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja bih išao na GTA ![]() Hvala bogu, danas sam potrošio zadnju lipu sa kartice tako da nema više kupovanja u ovom turnusu. Sprašio sam jedno 3put više od planiranog tako da nema kupovine do nagodinu. Danas očekivao neki free quest, al nula bodova ![]() Kad već pišem, da pitam. Jel treba ovaj ugalj koji nismo iskorisitili za craftanje nekako preusmjerit u nagradnu igru il to automatski ide?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1413 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Ma daj, ovo nije za normalne ljude već za 한국어/조선말 ![]() Sve što ti ostane ti automatski upada u izvlačenje. Kako bi bio u izvlačenju moraš imati BAREM jedan ugljen (svaki komad ti predstavlja jednu šansu za dobitak) te minimalno 10 igra na wishlisti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1414 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() Slično je bilo i prošli put kad je SMB imao achievment - Hell u nekom rekordnom roku, čini mi se. Očigledno ima ljudi koji mogu, ali .. ni ja nisam od njih.
![]() |
#1415 |
Ursus maritimus tyrannus
Datum registracije: Jan 2007
|
Activison 25% (MW3 included - nije bio na popustu) pa ako neko želi dajem skupa sa Orange Box-om i ostalim popustima i igrama za neku normalniju igru... ![]() steamID: Formaldehyde_HR
![]() |
#1417 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Savjet: Ako ste si dobri sa nekim preko velike bare, oni su i više nego volji kupiti vam neku igru u zamjenu za coal i kupone (TF2 metal/itemi još znaju zapečatiti deal često). Ja sam tako jučer ugrabio Terrariu ![]() Požurite se, poslije nove godine će coal postati bezvrijedan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1418 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1419 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Imam 2 Holiday Coal i Valve -25%. Ako kome treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
@pupo, ziva istina...kajne? ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: domis. 31.12.2011. u 15:05. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1426 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Iskreno malo sam razocaran, samo sam dobival kupone i coal-e, a niti jednu igricu. Dok su drugi dobivali svega. Nadam se da bu malo srece u izvlačenju ![]() Poslje napisem koje kupone imam pa ako neko treba nesto do toga nek se samo javi posaljem mu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako ima tko kupon za World of Goo nek se javi na PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
Premium
|
Evo: -25% Codemasters -33% Valve x2 -50% Valve, Strategy First,Rock of Ages,LEGO Batman,SEGA Classics Collection,Eufloria -66% Singularity -75% Torchlight i neka igrica The Tiny Bang Story Ak kome treba samo nek veli Samo da obavjestim one kaj planiraju craftati 7 coala u gift nemojte, ja sam ih zamjenil 21 i dobil 3x -50%Valve neznam ko je tu normalan. Ali u svakom sluacaju nije fer. Sad se nadam da ostalih 6 bude doneslo kakvu nagradu Zadnje izmijenjeno od: Elder. 01.01.2012. u 01:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
imam jednu novogodišnju želju. da mi netko uzme danas cs 1.6 i pošalje kao gift, novce naravno vratim na račun. može na pm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1430 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#1433 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Sad vise nemam nijednog coala da udem u finalnu nagradnu igru... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1434 |
Premium
|
Mnogi su se tak zaribali, al mi nije jasna logika steam-a, da skupis 7 coal-a treba ti puno i trebas dosta toga kupiti. A oni onda daju mogu pa reci bezvredne kupone. Al i sam nacin dojdeljivanja nije posten, neko dobi kupon, neko coal, a neko igricu. Recimo jedan moj frend je dobil odmah stalker, pa za tim l4d2 itd. Dok mi ostali smo dobivali recimo tako gluposti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1435 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Dajte ljudi nemojte pretjerivat. Oni daju, oni određivaju pravila, oni određuju način na koji se dijele igre. Pa nećemo biti bezobrazni. Većina nas je makar nešto dobila i trebamo bit sretni ![]() Što se tiče ugljena i craftanja, nemojte sad insinuirat neke stvari kad sve lijepo piše u pravilima odpočetka.
![]() |
#1439 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Novi popusti: 25% na MW3 - 44,99 € 33% na Skyrim - 33,49 € 50% na Serious Sam 3 - 13,99 € 50% na Dead Island - 24,99 € 75% na L.A. Noire - 12,49 €
![]() |
#1440 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
To nisu novi nego sve stari. Uvijek zadnji dan ponove ono najbolje od ponude. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|